- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.561
Evet cheat day olmuş gibi birazcıkKızlar benim bugün cheat day gibi oldu. Kardeşimin şehir dışında mezuniyeti vardı. Sabah yolda bir adet dereotlu poğaça yedim yanında çayla. Sonra bi laktozsuz kahve aldım akşamda yoğurtlu gözleme yedim. Yarın bunu dengeleyeceğim
Öyle bir piskolojide olma sakın.benim yolum biraz daha uzun kendimi o yasak bu yasak psikolojisine sokmak istemiyorum zaten tartı fobim oldu tartılamıyorum resmen ama çok şükürki böyle doymama durumlarım bitti doyuyorum en önemlisi gözüm doyuyor bu müthiş bir his :)
Yarın dengelersin canımKızlar benim bugün cheat day gibi oldu. Kardeşimin şehir dışında mezuniyeti vardı. Sabah yolda bir adet dereotlu poğaça yedim yanında çayla. Sonra bi laktozsuz kahve aldım akşamda yoğurtlu gözleme yedim. Yarın bunu dengeleyeceğim
İyi tatiller kuzum bol bol gez eğlenCarsamba turla fransa gezisine gidiyoruz yazamazsam pazar dönünce topluca yazarim hepinizi öpüyorum
Ayy ne güzel ya, parisi benim içinde gezCarsamba turla fransa gezisine gidiyoruz yazamazsam pazar dönünce topluca yazarim hepinizi öpüyorum
Kahvaltı için az gibi ama idare edebiliyorsan süperrgünaydıınn bugün kahvaltı yapıyorum süt şekersiz granola yarım muz filtre kahve off muzun tadı nasıl güzel geldi tatlı tatlı
şekersiz bilmem kaçıncı günden selamlar
ben de tam şimdi bu fazla mı oldu acaba diyordumKahvaltı için az gibi ama idare edebiliyorsan süperr
Fazla değil kesinlikle ya, yalnızca yarım muz yesem benim başım döner.ben de tam şimdi bu fazla mı oldu acaba diyordum
işyerinde kahvaltı yapmıyorum pek öğlen yiyorum direk yumurta peynir
ama yaa dün akşamdan bildirim yapayım herşey harikaydı pilav yedim hem de 5 kaşık falan pilav hassas noktam hele de tavuklu pilav tavuğunda sıkıntı yoktu da neyse artık yoluma devam
ama granola da var kız onu da yedim ama güzel doydum ohhFazla değil kesinlikle ya, yalnızca yarım muz yesem benim başım döner.
tavuklu pilavı bende çok severim
disiplinli gidiyorsun, tebrik ederim
bu arada ben normalde beslenme konusunda hiç disiplinli değildim zamanında 10 kilo vermişliğim var ama zamanla tekrar ve fazlasını geri aldımFazla değil kesinlikle ya, yalnızca yarım muz yesem benim başım döner.
tavuklu pilavı bende çok severim
disiplinli gidiyorsun, tebrik ederim
Hareket ve spor şart kuzu, ben ne zaman spora başladım farkı hissetmeye başladım.ama granola da var kız onu da yedim ama güzel doydum ohh
şu akşam işini de kontrol altına alırsam süper olacak
Bir süre sonra bende buğday ekmeğine geçiş yapacağım, biraz daha böyle devam edeyim.Bende kahvaltımı yaptım 1 tane tam buğday ekmeğine yapılmış tost .
Arkadasom havuç tarator yaptı ondan da yedim.
Yeşil çayımı içiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?