- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.601
Hic sorma gerci 10 sene olmustu yaptiraliÇok geçmiş olsun ya , yaptırdığın diş hekiminin sanırım bir hatası var. Olmaması gerekirdi.
Uğraştıracaklar seni yok yere
Bende 2017 de yaptırdım.Hic sorma gerci 10 sene olmustu yaptirali
off çok severimAyy kuzum ben ne yiyorum şuan dersin, biliyorum yanlış ama ,Mersin tantuni
Ayy çok açım
günaydın kaptan ben de işe geldim ama daha kahve bile istemiyor canımGünaydın kızlarrrr
Günümüz güzel olsun .
Kahvemle güne başlıyorum malum
Şu mantarlı omleti hiç denemedim, şimdi sende söyleyince ilgimi çekti.Az bir mantar sote kaldı yarın sabah onu yumurta kırıp omlet yapıcam. İyi geceler hepinize
canım güzel oluyor ben seviyorumŞu mantarlı omleti hiç denemedim, şimdi sende söyleyince ilgimi çekti.
Güzel oluyordur.
Bunu yapabilirim ,bugün yarın
işle ilgili mi sorunlar canımKızlar günaydin
Uykusuzum ,,yorgunum sabahtan beri bir sürü sorunla uğraşıyorum
Neyse modunuzu düşürmeyim şimdi sizinde ,öğlene kadar toparlarim inşallah
Ben 1 tost yedim yine bu ara güzel kahvaltılar hazırlayamadım biraz yoğunluğum var.günaydın kaptan ben de işe geldim ama daha kahve bile istemiyor canım
Kuzum günaydın hayırdır?Kızlar günaydin
Uykusuzum ,,yorgunum sabahtan beri bir sürü sorunla uğraşıyorum
Neyse modunuzu düşürmeyim şimdi sizinde ,öğlene kadar toparlarim inşallah
Gece uyuyamadım kuzum , uykum olmasına rağmen 2 ye kadar maalesefKuzum günaydın hayırdır?
Kolay gelsin kuzumGece uyuyamadım kuzum , uykum olmasına rağmen 2 ye kadar maalesef
Personel isg evraklari ile uğraşıyorum.
İnternet kesintisi olduğu için maille karşı tarafa iletemiyorum.
Sorumluluğum çok benim burada
Sabahtan beri saçmalıklarla boğuşuyorum bugün maalesef
Harikasın tatlımGünaydın kizlar aksam yolculuk var isden geldim yürüyüş yaptim 8000 adim yulafimi yedim valiz yaparim birazdan yemek basmati pilavi mantar sote salata dündende kabak var bi tabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?