- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.661
Teşekkürler kuzuOoo supersin iyi tatiller olsun
Evet öldü sonunda tövbe yarabbim gördü aşkı .Canımcım , dün akşam yağmura yakalandım mahsur kaldım :)
11 de falan gelebildim eve. hiç dinlenik değilim
Geçen hafta biraz baktım.
hayri başkasına aşık oldum falan diyordu.
hiç yakışmıyor nalana
Ayy ne güzel ya kuzum bol bol eğlen.Kızlar bende yola çıktım heniz kahvaltı etmedim kahve içtim yolda. Adaya inince bakacağım yiyecek birşeyler
İyi tatiller kuzu, bizim içinde gezKızlar bende yola çıktım heniz kahvaltı etmedim kahve içtim yolda. Adaya inince bakacağım yiyecek birşeyler
Ahaa hayri öldü demek.Evet öldü sonunda tövbe yarabbim gördü aşkı .
Final bölümü haftaya Nalan Sedatla oluyor sonunda.
Allah Hayri gibileri kimsenin karşısına çıkarmasın valla iğrenç leş bir tip.
Rol çok kötüydü aslında bence adamın suçu yokİyi tatiller kuzu, bizim içinde gez
Ahaa hayri öldü demek.
zaten bu son sezon diziyi gereksiz uzatıp, nalan ve hayrinin üzerine çevirdiler.
ben o yüzden sıkılıp bıraktım.
hayri karakteri belki de soğuttu işte.
oyuncunun enerjisi bana hiç geçmedi , keşke onun yerine başka bir oyuncu olsaydı
Doğru diyorsun kuzum , türk erkeğini temsil etti hayriRol çok kötüydü aslında bence adamın suçu yok
Hayri karekteri tam tipik Türk erkeği.
Ulaşmaya hayal ettiğine ulaşınca şımaran egosu tavan yapıp elindekinin kıymetini bilmeyen hanzo işte.
Ben onu hiç izlemedim.Doğru diyorsun kuzum , türk erkeğini temsil etti hayri
benim yalı çapkını da bu akşam sezon finali veriyor
Şifa olsun kuzum.Ben onu hiç izlemedim.
Güzel diyorlar .
Bende yulafımı yapucam birazdan sütüm var dolapta bozulmasın
Kahvaltımı değiştirdim bu arada.Şifa olsun kuzum.
ya şaka maka ben hafif ve az beslenmeye çok alıştım
Candır öyle arkadaş , ne güzel, afiyet olsunKahvaltımı değiştirdim bu arada.
Arkadasom biberli soğanlı yumurta yapmış onu yedim domates salatalık yanında.
Yulaf kaldı neyse yine sağlıklı bir kahvaltı oldu
Çeşitlendirmek lazım evet yoksa sıkıcı oluyor sürekli aynı şeyleri yemekCandır öyle arkadaş , ne güzel, afiyet olsun
Bende bir süre sonra kahvaltımı değiştiricem. hep aynı gitmiyor kepek ekmeğine geçeceğim mecbur
Çok güzel hayatım instaya foto koyarsın bunu giyip yak ortalığı şöyleKuzuu , nasıl ?
Giyebileceğim için mutluyum
Hahaha koyabilirim canımsınÇok güzel hayatım instaya foto koyarsın bunu giyip yak ortalığı şöyle
Selam canım, evet yoksun bir süredir.Selam kızlar ne zamandır giremiyorum buraya, o kadar yoğun başladım ki Haziran ayına bu ay böyle geçicek heralde. İnşallah bu tempo kilo vermeme yardim eder diye kendimi teselli ediyorum. Daha kahvaltı bile yapmadım, sağlıklı bir kahvaltı ile başlayacağım bakalım. Hepinizi çok öptüm
İyiyim canım çok şükür, eşim çok yoğun çalışıyor bende bebişle uğraşıyorum o yüzden. Misafirim de çok oluyor bu aralar derken uğraşıp duruyorum.Selam canım, evet yoksun bir süredir.
verirsin sıkma canını.
her şey yolunda mı , iyi misin ?
Bebişle uğraşmak en güzel uğraşİyiyim canım çok şükür, eşim çok yoğun çalışıyor bende bebişle uğraşıyorum o yüzden. Misafirim de çok oluyor bu aralar derken uğraşıp duruyorum.
Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?