- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.941
Bizim burası bölge olarak sıkıntılı balım, organize sanayi ve üst tarafımızda başka yerler açılıyor yapım aşamasında.Bozma kuzum.
aaa sizde bu net niye hep gidiyor yahu
Kuzum ne olmuş böyle.Kızlarr yangının büyüklüğüne bakın ,bizim üst sokak
her yeri kapkara dumanlar kapladı.
Baya kötü yandı kuzum ,haber kanallarında da çıktı hala söndürülemiyor. Bilancoyu yarın öğrenecegiz.Kuzum ne olmuş böyle.
Söndürüldü mü.
Aaa yeni gördüm
Kötü bir tecrübe olmuş ,geçmiş olsunAyrica kefirin icine sirke bal zerdecal zencefil ekledim instagram tavsiyesi ben yaptim siz yapmayin igrenc oldu akli olan yapmaz
Cok kötüydü canimKötü bir tecrübe olmuş ,geçmiş olsun
Ben kefir içemiyorum ,istesem de zaten yapamam.
Ama sirke , zerdacal, zencefil falan bunlar zaten güçlü şeyler, o tad nasıl olmuştur düşünemiyorum
Günaydın kuzum yangını gördüm ay ne kötü olmuş ya dumanlar her yerde .Kızlarr selam günaydın , nabersiniz
Regl sendromu :))Günaydın kuzum yangını gördüm ay ne kötü olmuş ya dumanlar her yerde .
Bende sabah kahvemi içtim daha kahvaltı yapmadım valla canım bir şey de istemiyor bugün kahve içicem yine .
Bu ara sabah iştahsızım regl de oldum .
Alla alla ya ne uzun sürdü.Regl sendromu :))
Ben de yine uykusuzum , bu hafta niye böle oluyor anlamadım. gece uykusuzluğu çekiyorum
hala söndüremediler kuzum yangını, tepemizde helikopterler uçuyor , devam yani
Kesinlikle işe yarar canım çok etkili bir yöntemKahvalti yaptim 9 30 da iki dilim ekmekli tost domates salatalik kiraz cilek erik 3 er'₩
tane bir bardak kefir simdi saat ikiye kadar bisey yemek yok discime geldim aralikli beslenme ise yarayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?