Isabellanın dıyet gunlugu

Selam kızlar çok uzun zamandır gelemedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Resmen üzerimde bir kasvet var ya, oğlum da beni mahvetti son 1 aydır. Bugün fizyoterapist eşliğinde Reformer pilatese başladım. Emzirmekten kaynaklı sırt ağrım artık dayanılmaz olmuştu koşa koşa gittim bugün. Yediklerime de dikkat ediyorum ama 56.5de kalmıştım şimdi sıkılaşma ve kilo vermeme de yardımcı olacağını düşünüyorum. Kendime bir hedef koydum ve çok ciddi bir şekilde ilerliyorum 2 gündür, pilatese de başlayınca psikolojik olarak çok güçlendim. Resmen takıntı haline geldi bu kilo meselesi bende ilk defa böyle bir süreç yaşadığım için.

Aralikli beslenme yaptim bugün sabah iki yumurtali domatesli omlet biraz cilek ve kiraz biraz badem kefir dünki yulafli tatlimi yedim aksam 5 de mercimek köftesi ve bi tabak domates corbasi ictim 6000 adim yürüyüsüm kahvemi de saat 2 de ictim güzel gecti bence yarinda disci randevum var sabahdan gelince yazarim

Ayrica kefirin icine sirke bal zerdecal zencefil ekledim instagram tavsiyesi ben yaptim siz yapmayin igrenc oldu akli olan yapmaz

Ayrica kefirin icine sirke bal zerdecal zencefil ekledim instagram tavsiyesi ben yaptim siz yapmayin igrenc oldu akli olan yapmaz
Kötü bir tecrübe olmuş ,geçmiş olsun
Ben kefir içemiyorum ,istesem de zaten yapamam.
Ama sirke , zerdacal, zencefil falan bunlar zaten güçlü şeyler, o tad nasıl olmuştur düşünemiyorum

Kızlarr selam günaydın , nabersiniz
Günaydın kuzum yangını gördüm ay ne kötü olmuş ya dumanlar her yerde .
Bende sabah kahvemi içtim daha kahvaltı yapmadım valla canım bir şey de istemiyor bugün kahve içicem yine .
Bu ara sabah iştahsızım regl de oldum .

Regl sendromu :))
Ben de yine uykusuzum , bu hafta niye böle oluyor anlamadım. gece uykusuzluğu çekiyorum
hala söndüremediler kuzum yangını, tepemizde helikopterler uçuyor , devam yani

Regl sendromu :))
Ben de yine uykusuzum , bu hafta niye böle oluyor anlamadım. gece uykusuzluğu çekiyorum
hala söndüremediler kuzum yangını, tepemizde helikopterler uçuyor , devam yani
Alla alla ya ne uzun sürdü.
Büyük bir yangın ama.
Biran önce biter inşş ya.
Bende ya uykusuz halsiz keyifsizim .

Kahvalti yaptim 9 30 da iki dilim ekmekli tost domates salatalik kiraz cilek erik 3 er'₩
tane bir bardak kefir simdi saat ikiye kadar bisey yemek yok discime geldim aralikli beslenme ise yarayacak gibi

Kahvalti yaptim 9 30 da iki dilim ekmekli tost domates salatalik kiraz cilek erik 3 er'₩
tane bir bardak kefir simdi saat ikiye kadar bisey yemek yok discime geldim aralikli beslenme ise yarayacak gibi
Kesinlikle işe yarar canım çok etkili bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…