Isabellanın dıyet gunlugu

Alla alla ya ne uzun sürdü.
Büyük bir yangın ama.
Biran önce biter inşş ya.
Bende ya uykusuz halsiz keyifsizim .
Geri dönüşüm fabrikası plastik atık hala yanıyor için için anlamadım.
sabah oradan geçtik , kötü bir koku var, nefes alamıyorsun.
kanserojendir şimdi bu , allah korusun

bende uykusuzum kuzum yaa, off şu tatil gelsin de yenileyelim kendimizi

Evet aman Allah korusun ya.
Ay valla bir başlasın artık şu tatil son saatler geçmiyor valla .

Selam kızlar, bende sabah menemen yedim 1 bardak da meyve suyu ictim. Şimdi dünden kalan detoks suyum vardı onu içtim. Öğlen bir şey yemem muhtemelen, akşam üzeri de hafif geçer çorba vs. 6da başlıyor benim maraton oğlumu parka çıkarıyorum 9 bucuga kadar o koşuyor bende arkasından koşuyorum bakalım kaç adım atacağız beraber

Evet aman Allah korusun ya.
Ay valla bir başlasın artık şu tatil son saatler geçmiyor valla .
Senin bugün son kuzum ne güzel , bizim yarın da var çalışma. hatta belki pazartesi bile olabilir.
Napalım :))

Canımcım sen nerelerdesin yaa ? yoksun bir süredir :))
nasıl gidiyor kilo verme durumu ?

Senin bugün son kuzum ne güzel , bizim yarın da var çalışma. hatta belki pazartesi bile olabilir.

Ay valla reglim ya bir an önce evime gitmek istiyorum halsizim kuzum ya yazın hiç çekilmiyor valla

Canım eşim çok yoğun çalışıyor bende 2 yaş sendromundaki çocuğumla delirme yolunda ilerliyorum 6da parka bir çıkıyoruz 9.30a kadar koşuyorum peşinden dün fizyoterapist ile pilatese başladım inşallah artık daha hızlı ilerleyeceğim kilo yolunda. İşte 57.7den 56.5 e düştüm daha da öyle devam ediyorum. Bakalım pilates ve diyetle neler olacak

Ay bide arkadasom gelicek bugün valla modumda düşük reglim ams geleyim dedi artık bir şey diyemedim.
Eve gidip yatasım var ama işte.
Ya evet böyle de oluyor bazen dimi , özellikle o gün eve geçeyim dinleneyim dersin, ama bir şey olur illa.
kırmamak için dahil olmak zorunda kalınır :))

Delirme , allah korusun :)))

aslında çoçuk peşinde koşarken kalori de yakılır , iyi tarafından bakarsak.
ama zordur tahmin edebiliyorum.
1,5 kilo vermişsin yavaş yavaş sağlıklı gidiyor bence güzel

Delirme , allah korusun :)))

aslında çoçuk peşinde koşarken kalori de yakılır , iyi tarafından bakarsak.
ama zordur tahmin edebiliyorum.
1,5 kilo vermişsin yavaş yavaş sağlıklı gidiyor bence güzel
İnşallah korur umarım öyle olur sıkılaşma da olur illaki böylece tatile giden kadar biraz daha iyi duruma gelirim diye düşünüyorum

İnşallah korur umarım öyle olur sıkılaşma da olur illaki böylece tatile giden kadar biraz daha iyi duruma gelirim diye düşünüyorum
İnşallah gelirsin canım ,geliriz.
Bende 60 da takılı kaldım, Su tutuyor şuanda vücudum regli döngüsünden kaynaklı büyük ihtimal.
Tartıdan uzak duruyorum

Aralikli beslenme saat 2 de sütlü kahve bikac badem bir muz yedim aksam saat 6 bir tabak domates corbasi yarim tabak patlicanli bulgur pilavı ve cacik yedim normalde cok severim bulgur pilavini ama doydum cabucak sabah da tostun yarisini yemistim spor 10800 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…