- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.961
Geri dönüşüm fabrikası plastik atık hala yanıyor için için anlamadım.Alla alla ya ne uzun sürdü.
Büyük bir yangın ama.
Biran önce biter inşş ya.
Bende ya uykusuz halsiz keyifsizim .
Evet aman Allah korusun ya.Geri dönüşüm fabrikası plastik atık hala yanıyor için için anlamadım.
sabah oradan geçtik , kötü bir koku var, nefes alamıyorsun.
kanserojendir şimdi bu , allah korusun
bende uykusuzum kuzum yaa, off şu tatil gelsin de yenileyelim kendimizi
Senin bugün son kuzum ne güzel , bizim yarın da var çalışma. hatta belki pazartesi bile olabilir.Evet aman Allah korusun ya.
Ay valla bir başlasın artık şu tatil son saatler geçmiyor valla .
Canımcım sen nerelerdesin yaa ? yoksun bir süredir :))Selam kızlar, bende sabah menemen yedim 1 bardak da meyve suyu ictim. Şimdi dünden kalan detoks suyum vardı onu içtim. Öğlen bir şey yemem muhtemelen, akşam üzeri de hafif geçer çorba vs. 6da başlıyor benim maraton oğlumu parka çıkarıyorum 9 bucuga kadar o koşuyor bende arkasından koşuyorumbakalım kaç adım atacağız beraber
Ay valla reglim ya bir an önce evime gitmek istiyorum halsizim kuzum ya yazın hiç çekilmiyor vallaSenin bugün son kuzum ne güzel , bizim yarın da var çalışma. hatta belki pazartesi bile olabilir.
Napalım :))
Canımcım sen nerelerdesin yaa ? yoksun bir süredir :))
nasıl gidiyor kilo verme durumu ?
Anlayabiliyorum seni şuan :)Ay valla reglim ya bir an önce evime gitmek istiyorum halsizim kuzum ya yazın hiç çekilmiyor valla
Bazen oluyor .Anlayabiliyorum seni şuan :)
ağrın çok oluyor mu senin de kuzu ?
ben ne sıkıntılar çektim bu regl yüzünden , çok çektirdi bana
Doğal sıkıntı balım , sık dişini. eve geçince daha iyi hissedersin inşallahBazen oluyor .
Bugün yok ağrım ama böyle halsizim moralsizim
Ay bide arkadasom gelicek bugün valla modumda düşük reglim ams geleyim dedi artık bir şey diyemedim.Doğal sıkıntı balım , sık dişini. eve geçince daha iyi hissedersin inşallah
Canım eşim çok yoğun çalışıyor bende 2 yaş sendromundaki çocuğumla delirme yolunda ilerliyorumSenin bugün son kuzum ne güzel , bizim yarın da var çalışma. hatta belki pazartesi bile olabilir.
Napalım :))
Canımcım sen nerelerdesin yaa ? yoksun bir süredir :))
nasıl gidiyor kilo verme durumu ?
Ya evet böyle de oluyor bazen dimi , özellikle o gün eve geçeyim dinleneyim dersin, ama bir şey olur illa.Ay bide arkadasom gelicek bugün valla modumda düşük reglim ams geleyim dedi artık bir şey diyemedim.
Eve gidip yatasım var ama işte.
Delirme , allah korusun :)))Canım eşim çok yoğun çalışıyor bende 2 yaş sendromundaki çocuğumla delirme yolunda ilerliyorum6da parka bir çıkıyoruz 9.30a kadar koşuyorum peşinden dün fizyoterapist ile pilatese başladım inşallah artık daha hızlı ilerleyeceğim kilo yolunda. İşte 57.7den 56.5 e düştüm daha da öyle devam ediyorum. Bakalım pilates ve diyetle neler olacak
İnşallah korurDelirme , allah korusun :)))
aslında çoçuk peşinde koşarken kalori de yakılır , iyi tarafından bakarsak.
ama zordur tahmin edebiliyorum.
1,5 kilo vermişsin yavaş yavaş sağlıklı gidiyor bence güzel
Ay yok gelmicelmiş arkadasım neyse iyi olduYa evet böyle de oluyor bazen dimi , özellikle o gün eve geçeyim dinleneyim dersin, ama bir şey olur illa.
kırmamak için dahil olmak zorunda kalınır :))
Hahaha kuzu temiz kalplisinAy yok gelmicelmiş arkadasım neyse iyi oldu
Başka bir şey istesem olurmuş valla
İnşallah gelirsin canım ,geliriz.İnşallah korurumarım öyle olur sıkılaşma da olur illaki böylece tatile giden kadar biraz daha iyi duruma gelirim diye düşünüyorum
Aman aman uzak dur insanın morali bozuluyorİnşallah gelirsin canım ,geliriz.
Bende 60 da takılı kaldım, Su tutuyor şuanda vücudum regli döngüsünden kaynaklı büyük ihtimal.
Tartıdan uzak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?