Isabellanın dıyet gunlugu

Bence çok iyi gidiyorsun ya özellikle de yürüyüşte çok iyisin

Günaydın kızlar, bol enerjili bir gün olsun bende 7.30da uyandım 1 bardak su 2 bardak detox suyu içtim, henüz kahvaltı yapmadım. Dün en son 15.00te 1 kase çorba 1 tabak makarna yemiştim ve yeme işini öyle kapattım. Sonrasında oğlumun peşinde 6 bin adım atarak günü tamamladım 11 gibi 2 yumurta 2 salatalık yiyeceğim öğlen 1 muz biraz fındık yemeyi planlıyorum akşam 17.00 pilates seansım var

Günaydın kuzucuk bende tartılmıyorum regl bitsin öyle artık gercek kilomu görücem.
Ya burası iyice sıcak oldu kan ter içinde kaldım .
Kalça bacak çalıştım belki akşam serinleyince de Leslie yaparım nasılsa evdeyim.
Kahvaltı edicem birazdan valla yiyesim yok hiçbir şey .
Mayıştım kaldım

Senin sporun oğluşun kuzum.
Valla çocuk peşinde koşmak en iyi spor

Günaydın canım bende regl olup bitene kadar tartılmayacağım, bakalım diyet+pilates+oğluş peşinde koşmak ne kadar fark ettirecek tartı da eksi görünce daha da motive olucaz

Ne yapalım kuzum burası da sıcak bunaldım.
Yedim birşeyler yattım bende.
Bakalım tatilim başladı yalnızım valla İstanbul'da kimse yok herked bir yerlere dağıldı

Napalim vallahi sıcaktan yaniyoruz canım burası 38 dereceydi bugün bende pilatese gittim geldim yorgunum ya

İyi akşamlar kızlar öğlen 1 muz bir avuç ceviz bir avuç fındık yedim. 3 gibi de bir tane şeftali yemiştim. 17.00te pilatese gittim 50dk. Az önce de bir tabak bezelye yemeği ve bir kase cacık ile günü kapattım. Gün içinde de 2.5 litreye yakın su içtim.

Ne yapalım kuzum burası da sıcak bunaldım.
Yedim birşeyler yattım bende.
Bakalım tatilim başladı yalnızım valla İstanbul'da kimse yok herked bir yerlere dağıldı
Evet millet kaçtı gitti valla ya. Biz de burada sıcaklarla mücadele edeceğiz yapacak bir şey yok
Kışın evde vakit geçirmek güzel de ,yazın bana evde olmak çok sıkıcı geliyor bunaltıcı sıcaktan dolayı.
Bugün zaten genel olarak üzerimde bir agresiflik vardı. Sabah iş arkadaşım tabi 5 senenin verdiği samimiyetten ve kardeşim gibidir kendisi, bugün çok agresifsin hallerin var galiba dedi bana gülerek. Bozuntuya vermedim doğru çünkü

Napalim vallahi sıcaktan yaniyoruz canım burası 38 dereceydi bugün bende pilatese gittim geldim yorgunum ya
Burası da 36 gösteriyor bugün

Burasida cok sicak canim valla haftaicimi daha yogun hayat haftasonumu ayiramiyorum ben artik

Gün güzel gecti spor yapmadim ama yaparim birazdan yarim saat leslie onun disinda aralikli beslenmeyi bozmadım iyi gidiyo simdilik yarin hollandaya denize gidiyoruz gelince yazarim yine

Burasida cok sicak canim valla haftaicimi daha yogun hayat haftasonumu ayiramiyorum ben artik
Aynı şeyi bazen bende düşünürüm ,hafta sonu yetmiyor bana
Gün güzel gecti spor yapmadim ama yaparim birazdan yarim saat leslie onun disinda aralikli beslenmeyi bozmadım iyi gidiyo simdilik yarin hollandaya denize gidiyoruz gelince yazarim yine
Ne güzel ya ,iyi eğlenceler ,tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…