- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.981
Bence çok iyi gidiyorsun ya özellikle de yürüyüşte çok iyisinAralikli beslenme saat 2 de sütlü kahve bikac badem bir muz yedim aksam saat 6 bir tabak domates corbasi yarim tabak patlicanli bulgur pilavı ve cacik yedim normalde cok severim bulgur pilavini ama doydum cabucak sabah da tostun yarisini yemistim spor 10800 adim
Günaydın canımKızlarrr günaydınlar olsun
İyi hafta sonları .
Kalktım spor yapıcam şimdi kahvemi içiyorum
Günaydın kuzucuk bende tartılmıyorum regl bitsin öyle artık gercek kilomu görücem.Günaydın kızlarr, iyi hafta sonları
Regl haftası sanırım bu hafta, hepimiz sırayla oluyoruzBende oldum , daha doğrusu oluyorum yola girdi.
regl sonrası tartılacağım, 1 kilo düşer buradan, 59 u gördüğüm de modum daha iyi olacak.
Senin sporun oğluşun kuzum.Günaydın kızlar, bol enerjili bir gün olsunbende 7.30da uyandım 1 bardak su 2 bardak detox suyu içtim, henüz kahvaltı yapmadım. Dün en son 15.00te 1 kase çorba 1 tabak makarna yemiştim ve yeme işini öyle kapattım. Sonrasında oğlumun peşinde 6 bin adım atarak günü tamamladım 11 gibi 2 yumurta 2 salatalık yiyeceğim öğlen 1 muz biraz fındık yemeyi planlıyorum akşam 17.00 pilates seansım var
Gerçekten aşırı koşuyoruz ya bari işe yarasa, ama bu defa ümitliyim yanına pilatesde koydumSenin sporun oğluşun kuzum.
Valla çocuk peşinde koşmak en iyi spor
Günaydın canımGünaydın kızlarr, iyi hafta sonları
Regl haftası sanırım bu hafta, hepimiz sırayla oluyoruzBende oldum , daha doğrusu oluyorum yola girdi.
regl sonrası tartılacağım, 1 kilo düşer buradan, 59 u gördüğüm de modum daha iyi olacak.
Ne yapalım kuzum burası da sıcak bunaldım.Kızlarrr napıyorsunuzz
ayy bugün ben bir türlü fırsat bulamadım buraya girmeye.
Manisa yanıyor ,o kadar sıcak ki.
Şimdi geldim eve , bir şeyler atistirip spora gideceğim.
Sonra da gelince dizi izlemeyi düşünüyorum
Napalim vallahi sıcaktan yaniyoruz canım burası 38 dereceydi bugünKızlarrr napıyorsunuzz
Evet millet kaçtı gitti valla ya. Biz de burada sıcaklarla mücadele edeceğiz yapacak bir şey yokNe yapalım kuzum burası da sıcak bunaldım.
Yedim birşeyler yattım bende.
Bakalım tatilim başladı yalnızım valla İstanbul'da kimse yok herked bir yerlere dağıldı
Burası da 36 gösteriyor bugünNapalim vallahi sıcaktan yaniyoruz canım burası 38 dereceydi bugünbende pilatese gittim geldim yorgunum ya
Burasida cok sicak canim valla haftaicimi daha yogun hayat haftasonumu ayiramiyorum ben artikKızlarrr napıyorsunuzz
Aynı şeyi bazen bende düşünürüm ,hafta sonu yetmiyor banaBurasida cok sicak canim valla haftaicimi daha yogun hayat haftasonumu ayiramiyorum ben artik
Ne güzel ya ,iyi eğlenceler ,tadını çıkarGün güzel gecti spor yapmadim ama yaparim birazdan yarim saat leslie onun disinda aralikli beslenmeyi bozmadım iyi gidiyo simdilik yarin hollandaya denize gidiyoruz gelince yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?