- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #2.001
GünaydınnnGünaydın kızlarrr
İyi pazarlar .
Kalktım kahvemi içtim şimdi spor sonra kahvaltı yapicam .
Günümüz güzel geçsin
Bugun sabah kuzenim beni apar topar uyandırıp kahvaltıya götürdü kuzum ,giremedim yaa.Huhuu kızlar nerelerdesiniz.
Sabah klasik kahvaltımı yaptım valla şimdiye kadar da birşey yemedim sıcakta iştahım kesildi heralde
Kuzu burası da çok sıcak.Akşam sporumu yapabilir miyim ,düşünüyorum
Birazcik dinleneyim
Nasıl geçiyor gününüz ?
Bugün bende çok bunaliyorum sıcaktan.Kuzu burası da çok sıcak.
Semizotu yemeği yicem bende.
Sonra spor yapıcam hava serinlesin valla.
Bu sıcakları hiç sevmiyorum
Hadi bakalım kolay gelsin kuzumBugün bende çok bunaliyorum sıcaktan.
Yürüyüşe gidiyorum ,annemde eşlik ediyor bu aksam bana
Ben 18.00den sonra pek bakamıyorum canım oğlumu parka çıkarıyorum ve 1 sn gözümü ayırmamam gerekiyor aşırı hareketliAkşam sporumu yapabilir miyim ,düşünüyorum
Birazcik dinleneyim
Nasıl geçiyor gününüz ?
Burasida cok sicakda bugünBugün bende çok bunaliyorum sıcaktan.
Yürüyüşe gidiyorum ,annemde eşlik ediyor bu aksam bana
Kac kilosun arkadasim ne kadar vermek istiyorsunİyi akşamlar kızlarbende sabah 2 yumurtadan omlet 2 salatalık 2 dilim peynir yedim. Öğlen 1 buçuk muz 4 ceviz yedim. Öğleden sonra 16.00 gibi arkadaşım kahveye geldi 2 parca mini gofret (hoşbeş) bir türk kahvesi ve 1 muz ile günü kapattım. Sonra parka çıktık orda da 4 bin adım yürümüşüm bebişin peşinden.
Sanki bu defa kilo vericem ya, hem çok az yiyorum hem pilates hem bebiş derken oluru var gibi
Burası artık 40-41 derecelerde, arkadaşlar da yavaştan memlekete kaçıyor öyle olunca toplanıp yemiyoruz çok şükürzaten bu kilolar hep o yüzden oldu
En son 56.6 çıktım canım 1 hafta önce. Eski kiloma düşmek istiyorum 52 kiloydum kışınKac kilosun arkadasim ne kadar vermek istiyorsun
Arada bu da lazım ya çok iyi yapmışsınız canım, hafta içi dengelersinHollandaya gittik geldik deniz cok güzel ama cok sogukdu güzel bi gündü baligi ünlü diye balik yiyelim dedik yagda kizartmislar neyse artik her zaman olmuyo telafi ederim haftaici
Günaydın canımGünaydın kızlar ,
Bugünde çalışmamız var, mesaideyim.
saçmalık, bir gün için işe getirildik.
yarın bu saatler uyuyor olacağım inşallah :)
Aynen canım , napayım istemeye istemeye geldim bugün.Günaydın canımÖzel sektör böyle gerçekten ya, insanın canını çıkarıyorlar.
Mecbur canım, çalışmak zorundayızAynen canım , napayım istemeye istemeye geldim bugün.
İdare ediyoree :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?