Isabellanın dıyet gunlugu

Huhuu kızlar nerelerdesiniz.
Sabah klasik kahvaltımı yaptım valla şimdiye kadar da birşey yemedim sıcakta iştahım kesildi heralde
Bugun sabah kuzenim beni apar topar uyandırıp kahvaltıya götürdü kuzum ,giremedim yaa.
İzmir'deydim. Geldim eve
Çok sıcak evet , bugün pazar olduğu için de birazcık ekmek yedim

İyi akşamlar kızlar bende sabah 2 yumurtadan omlet 2 salatalık 2 dilim peynir yedim. Öğlen 1 buçuk muz 4 ceviz yedim. Öğleden sonra 16.00 gibi arkadaşım kahveye geldi 2 parca mini gofret (hoşbeş) bir türk kahvesi ve 1 muz ile günü kapattım. Sonra parka çıktık orda da 4 bin adım yürümüşüm bebişin peşinden.

Sanki bu defa kilo vericem ya, hem çok az yiyorum hem pilates hem bebiş derken oluru var gibi

Burası artık 40-41 derecelerde, arkadaşlar da yavaştan memlekete kaçıyor öyle olunca toplanıp yemiyoruz çok şükür zaten bu kilolar hep o yüzden oldu

Kac kilosun arkadasim ne kadar vermek istiyorsun

Hollandaya gittik geldik deniz cok güzel ama cok sogukdu güzel bi gündü baligi ünlü diye balik yiyelim dedik yagda kizartmislar neyse artik her zaman olmuyo telafi ederim haftaici
Arada bu da lazım ya çok iyi yapmışsınız canım, hafta içi dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…