- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Herkese Merhaba,
Kızlar ben hem işe gelip hem kısa çalışma ödeneği aldım bu ay ve 1 ay daha alacağım. Hatta uzatılırsa da devam edecek bu süreç. Ben hem sigortasız çalışıp, hem tam maaş alamayıp hemde işe gelmek istemiyorum. İşverenimle görüştüm ama yapacak bişeyim yok, ekonomi kötü elimden gelen bu diyor. Ben şikayet etmek istiyorum ama daha önce bimer üzerinden birini şikayet ettiğimde bilgilerim gizli kalsın dememe rağmen bilgilerimi karşı tarafa vermişlerdi ve başıma bir dünya iş açılmıştı. Sizce şikayet konusunda ne yapabilirim?
Benim şikayet ettiğimi bilmezse bana dokunmaz, onu biliyorum. Ama benden aldığının bedelini de ödesin diyorum. Durumu yok değil. Bize maaş veremezken sabahtan akşama 1 milyonluk ev satın almak için çabalıyor. Madem paran var neden böyle yapıyorsun öyle değil mi?Sgkyi arayin ama bu seferde sizi cikarirsa?
Oyle bir donemki kim kimden ne koparirsa kar goruyor
Bimer sorgu degil savunma makamidir direk karsi tarafa duser arada denetleyen bir sey yok
Cimer şikayetlerinin muhatabı gizlidir. BİMER değil cimere yazınHerkese Merhaba,
Kızlar ben hem işe gelip hem kısa çalışma ödeneği aldım bu ay ve 1 ay daha alacağım. Hatta uzatılırsa da devam edecek bu süreç. Ben hem sigortasız çalışıp, hem tam maaş alamayıp hemde işe gelmek istemiyorum. İşverenimle görüştüm ama yapacak bişeyim yok, ekonomi kötü elimden gelen bu diyor. Ben şikayet etmek istiyorum ama daha önce bimer üzerinden birini şikayet ettiğimde bilgilerim gizli kalsın dememe rağmen bilgilerimi karşı tarafa vermişlerdi ve başıma bir dünya iş açılmıştı. Sizce şikayet konusunda ne yapabilirim?
Cimer şikayetlerinin muhatabı gizlidir. BİMER değil cimere yazın
Benim şikayet ettiğimi bilmezse bana dokunmaz, onu biliyorum. Ama benden aldığının bedelini de ödesin diyorum. Durumu yok değil. Bize maaş veremezken sabahtan akşama 1 milyonluk ev satın almak için çabalıyor. Madem paran var neden böyle yapıyorsun öyle değil mi?
Cimer yazılarında isteseniz de muhattap gizli olarak kalmak istemişse muhattaba ulaşamıyorsunuz.Bimer ztn yok kaldirildi, Basbakanlik doneminden adi oyle biliniyor.
Cimer icinde ayni sey gecerli ogrenmek cok zor degil.
Benim bilgilerimi belediyeden almışlardı.Cimer yazılarında isteseniz de muhattap gizli olarak kalmak istemişse muhattaba ulaşamıyorsunuz.
Biz kuruma gelen şu ana kadar hiç bir muhattap bilgisine ulaşamadık.
Siz nasıl ulaşıyorsunuz merak ettim.
Zararlı çıktı derken ne oldu acaba? şikayet mi ettiniz?Aynısını bize de yaptı patron ama sonra kendisi zararlı çıktı.
Devlet sadece belirli saat parasını verip, geri kalanını kendisi tamamladı.
Hem zaten sigorta da eksik yatıyor.
Her şeyi göze aldıysan sgk yı ara ceza yağar valla.
Kimlik bilgilerimi şikayet esnasında istedikleri için kapadım telefonu. korktum açıkçası. TeşekkürlerMerhaba. Çalışma Bakanlığının şikayet hattı var. Alo 170 oraya şikayet etmelisiniz kimliğiniz gizli tutuluyor.
Cimer yazılarında isteseniz de muhattap gizli olarak kalmak istemişse muhattaba ulaşamıyorsunuz.
Biz kuruma gelen şu ana kadar hiç bir muhattap bilgisine ulaşamadık.
Siz nasıl ulaşıyorsunuz merak ettim.
Valla oh olsunOrtaya çıktı çünkü :)
Hem kçö al hem de işçilerini hafta da 45 saat çalıştırıp az para ver.
Oh olsun dedim
Eli kolu uzun. O yüzden çekiniyorum. Teşekkür ederim.Siyasi bir kurumda olunca olmaz olmaz yok, isterlerse ulasiyorlar
O zaman muhatap gizli değildir. Çünkü kurumlara gizli muhattap olarak gidiyor. Biz vatandaşın talebi için kendimizi yırttık ama ulaşamadık yazıyı cimerden gizli muhattap olarak yazdığı için. ..Benim bilgilerimi belediyeden almışlardı.
Ama canım şikayet oluşturabilmen için ve devreye müfettişler gireceği için vermen gerekiyor. Dosya oluşturulacak. Ancak karşı tarafa hiç bir şekilde bilgin sızdırılmıyor. Bu arada eğer işe tam zamanlı gidiyorsun değil mi?Kimlik bilgilerimi şikayet esnasında istedikleri için kapadım telefonu. korktum açıkçası. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?