- 18 Ekim 2018
- 8.275
- 34.511
- 548
Erkekler doğum yapsın okHerkez ne de güzel erkekçi olmuş . Hak hukuktan yana olmuş ne zaman değiştik acaba annelerimiz ev hanımı iken . Erkeklerde doğum yapsın o zaman . Ben 3 vardiyalı çalışıyorum 1 gün tatil ile . Gecem yok gündüzüm yok resmi tatilim bayramım bile yok . Sürekli çalışıyorum ev işi yemek bulaşık ..
Hayatın stresi bir gün yaşadığım hayatı yaşayıp dayanamıcak çok insan tanıyorum .
Ve buradan da çıkıyorum artık Mental olarak iyi olmayan birine yaptığınız yorumlarla sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum tabi varsa
Yorum sahibi üzerine alınmasın ona çok teşekkür ederim
Erkek doğum yapamıyor ama biz kadınlar çalışabiliyoruz bu nasıl bir kıyaslama :) Eve giren para iki kişiden geliyorsa ev işinide iki kişi paylaşmalı bu arada. Hem çalış işi bırakma hemde g*tümü topla diyen biriyse büyük sıkıntı. Bir de şuradan bakmak lazım eşinizin maaşı siz iş bulana kadar tek başına tüm yükü yüklenmek için uygun mu ? Bunu defalarca sordular ama cevap vermediniz aslında en önemli kısım bu.Herkez ne de güzel erkekçi olmuş . Hak hukuktan yana olmuş ne zaman değiştik acaba annelerimiz ev hanımı iken . Erkeklerde doğum yapsın o zaman . Ben 3 vardiyalı çalışıyorum 1 gün tatil ile . Gecem yok gündüzüm yok resmi tatilim bayramım bile yok . Sürekli çalışıyorum ev işi yemek bulaşık ..
Hayatın stresi bir gün yaşadığım hayatı yaşayıp dayanamıcak çok insan tanıyorum .
Ve buradan da çıkıyorum artık Mental olarak iyi olmayan birine yaptığınız yorumlarla sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum tabi varsa
Kimse erkekci falan olmadi burada. Herkes ayni seyi soyluyor ve siz inatla anlamak istemiyorsunuz.Herkez ne de güzel erkekçi olmuş . Hak hukuktan yana olmuş ne zaman değiştik acaba annelerimiz ev hanımı iken . Erkeklerde doğum yapsın o zaman . Ben 3 vardiyalı çalışıyorum 1 gün tatil ile . Gecem yok gündüzüm yok resmi tatilim bayramım bile yok . Sürekli çalışıyorum ev işi yemek bulaşık ..
Kedi gibi virt zirt dogurmuyoruz. Niye kocalarimiz bizi hamile halimizle ozel sektorde ayakta calismaya yollasin omur boyu? Ve bu konu sizi niye rahatsiz etsin?Öyle bi hayat yaşamıyorum ki neden zoruma gitsin. Ben bunu kabullenmek zorunda olduğunuz için sizlere üzülüyorum. Hamile bi kadını özel sektörde görmek, saatlerce ayakta çalıştırmak zorunda kalan erkekler zoruma gidiyor. Senin bunları kabul etmiş ve doğru bulman benim hayatımı negatif etkilemez. Ben kimseye muhtaç değilim ayaklarımın üzerinde duruyorum. Buna mecbur edilmedim kendi tercihim niye benim zoruma gitsin bu yazılanlar.
Bunu anlatmaya çalıştım işte. Allah bizi aynı kas gücünde yaratmamış. Tembel erkeklerle yaşamaya alışmış kadınlar da kendini böyle teselli ediyor heralde. Eve geldiklerinde heryer temiz, kıyafetler ütülü, çocuğuna bakılmış beslenmiş temizlenmiş, eğitimi yle ilgilenilmiş, yemek hazır birde para kazanıp ellerine verelim. Kendinize büyük haksızlık ediyorsunuz. Çalışacaksanız kendiniz için çalışın asıl kölelik bu kusura bakmayın, ya da bakın gerçekler bu.
Hayir bir de surekli bir kocasinin ne kadar uber super oldugundan bahsedip duruyor. Yazdiklarinin hepsi kocasinin basarisi. Kendine ait bir cumle yok. Ben de kendime bunu kazandirdim, bu sekilde gelistirdim hic birsey yok. kocam da kocam. Bana baksin , 5 iste calissin, benim kocam sifirdan is kurdu... ee kendisi ne yapmis yok sifir! utusu on numaradir belki bilememSen zaten bir işte çalışıyormuşsun bir de evde kocanı besliyorsun ütü çamaşır yemek
Neyi savunduğunu anlamadım açıkçası
Farkında mısın burada köle gibi kullanılan sensin
Bir de ben keyfim için çalışıyorum demiş biz komşu için çalışıyoruz sankiHayir bir de surekli bir kocasinin ne kadar uber super oldugundan bahsedip duruyor. Yazdiklarinin hepsi kocasinin basarisi. Kendine ait bir cumle yok. Ben de kendime bunu kazandirdim, bu sekilde gelistirdim hic birsey yok. kocam da kocam. Bana baksin , 5 iste calissin, benim kocam sifirdan is kurdu... ee kendisi ne yapmis yok sifir!
Bosa gecmis bir omur...
Bu kafadaki bir insan kesinlikle keyfi icin calismaz. Bu kadar domestik ise cok net evde oturmayi ve eviyle ilgilenmeyi tercih ederdi. Bu hikayede oturmayan kisimlar var.Bir de ben keyfim için çalışıyorum demiş biz komşu için çalışıyoruz sanki
İyi hoş da borcunuz varmış, hadi tazminat falan bi şekilde halloldu, küçülecek ekonominize hazır mısınız? Borç ödenir gider, asıl mesele kısa yorgan ne kadar idare edecek?Herkez ne de güzel erkekçi olmuş . Hak hukuktan yana olmuş ne zaman değiştik acaba annelerimiz ev hanımı iken . Erkeklerde doğum yapsın o zaman . Ben 3 vardiyalı çalışıyorum 1 gün tatil ile . Gecem yok gündüzüm yok resmi tatilim bayramım bile yok . Sürekli çalışıyorum ev işi yemek bulaşık ..
Sonuçta kadını gösteren ütü değil miydi ? Yok değildi sankimHayir bir de surekli bir kocasinin ne kadar uber super oldugundan bahsedip duruyor. Yazdiklarinin hepsi kocasinin basarisi. Kendine ait bir cumle yok. Ben de kendime bunu kazandirdim, bu sekilde gelistirdim hic birsey yok. kocam da kocam. Bana baksin , 5 iste calissin, benim kocam sifirdan is kurdu... ee kendisi ne yapmis yok sifir! utusu on numaradir belki bilemem
Bosa gecmis bir omur...
Doğuran üstüne alınsın sen niye rahatsız oldun?Kedi gibi virt zirt dogurmuyoruz. Niye kocalarimiz bizi hamile halimizle ozel sektorde ayakta calismaya yollasin omur boyu? Ve bu konu sizi niye rahatsiz etsin?
Başarılarımı ve işimi anlatmam gereken bi platform ya da konu olursa diplomalarımı sunarımHayir bir de surekli bir kocasinin ne kadar uber super oldugundan bahsedip duruyor. Yazdiklarinin hepsi kocasinin basarisi. Kendine ait bir cumle yok. Ben de kendime bunu kazandirdim, bu sekilde gelistirdim hic birsey yok. kocam da kocam. Bana baksin , 5 iste calissin, benim kocam sifirdan is kurdu... ee kendisi ne yapmis yok sifir! utusu on numaradir belki bilemem
Bosa gecmis bir omur...
Rahatsiz olmadim yazdiginiz sacma geldi.Doğuran üstüne alınsın sen niye rahatsız oldun?
Cok mutlu oluruz sunarsaniz cunku bu kafadan cok buyuk bir basari beklemem ben. Bizim de yanildigimizi gostermis olursunuzBaşarılarımı ve işimi anlatmam gereken bi platform ya da konu olursa diplomalarımı sunarım
Burdaki herkes gerizekalı ama arada 2-3 kişi masallah zeka küpüburadakilerin neyi alayıp anlamadığı sizin hayatınızda bişeyi değiştirmez, çok önemli mi, değil.
ama gel gelelim eşiniz de genel olarak (1-2 kişi hariç) buradakilerin anladığını anlamış gibi görünüyor, onu ne yapacaksınız?
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Üstüne alınmadıysan oku geç, her saçma gelen fikire böyle dahil olman daha saçma.Rahatsiz olmadim yazdiginiz sacma geldi.
Dur bakalim diplomalarini da gosterir insallah bekliyoruzSonuçta kadını gösteren ütü değil miydi ? Yok değildi sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?