- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Zaten öyle bir durum, bazen çıldırmaca bazen kahkahalara boğulmacaŞimdi ben iyi duygular mı hissedeyim kötü mü hissedeyim bilemedim amaAllah sağlık versin inşallah onlar iyi olsun da yeter
Şimdi size ne anlatsam boş çünkü yaşamadığınız bir şeyi sadece hayal edebiliyorsunuz.Evet komplike kabul ediyorum ama bir kabusun içerisine girilecekmiş gibi lanse eden insanlardan hoşlanmıyorum. Allah nasip ederse ben de ikinci çocuğu istiyorum çok arayı açmadan ve zorluklara değil çocuklarımla yapacağım paylaşımlara odaklanıyorum. Onlarla hayatı yeniden keşfetmek duygusu beni mutlu ediyor.
Benim 2 senede bedenim çöktü.Benm bebeğim kucak bagımlısı oglum oyun istiyor oynayamıyorum, cocukta hayal kırıklığı oluyor bende vicdan azabı.. Her seferinde annem bekle demek zor geliyor. Evim küçük, bebek uyuyunca ogluma ses yapma diye kızdığım oluyor çünkü dinlenmem lazım. Ya bilmiyorum çokta eğlenceli kızımı anakucagına alıp evin içinde deli gibide koşuyorm aynı zamanda elim sende oynuyorumyani zor kısımlarıda aslında okadar zor değil ama vicdan çok zorluyor. Ne diyorum ben ya
Benmde çökmeme ramak kaldıBenim 2 senede bedenim çöktü.
Her anlamda çöktü.
Atak baş ağrılarım, sabah kusmalarım, bacaklarımda kireçlenme, menisküs, ellerimde sinir sıkışması, belimde fıtık ve boynumda düzleşme ve dahası da var da neyse
Bunlar iki bebeği kucaklayıp gezmekten var olan şeyler.
Birini kucağımda öbürünü ayağımda salladığımdan oldu hep.
Ama kardeş kıskançlığının önüne bir tek bu şekilde set çekiyorum, tek bedende aynı anda aynı ilgi.
Kucağımdakiyle yemek yaparım, o sırada büyük tezgahta tencere karıştırıyordur mesela
Çok güzel ama ya, gerçekten evin neşesi bir başka.
He evet işte böyleler tamda böyle hep bir felaket. Mesela ben 4 yıl sonra bebek sahibi oldum ve gerçekten uy6mda zorlandım hep nir düzen kurma çabası vs bu yüzden beni etkiledi ben şuan mesela bir ha ile görsem bir şey sorarsa diyprum güzel olacak ondan güzel bir varlık yok ki zaten yalan da değil. Çocukları öcü gibi gören bir millet var neden böyle bilmiyorum. Mesela geçen günlerde bir Arkadaşım ikinci bebeği için diyor li aslında olmasa da olurdu. Ya dedim bu hayatın hangi leveli nasıl bir evre bu yani ben düşünemem bile tamam zor bir bebek gördüğüm kadarıyla ama bu sözlerde çok ağır değil mi.?heoşmşz zorlandık az çok ama geçiyor geçmedi mi geçti yanş
Ya ben ne yapayım canım bebe 5aylık sımdı tekrar hamıleyım. Bunu ben bıle kendıme soruyorum loveıtred nasıl yapacaksın dıgerı 14aylık olacak otekı yenıdogan olacak. Ben ne yapayım?????? Boyle dıyenler de bır öğün yemekle gelıp dur sen ıkı saat yat ben bebelere bakayım bı evını sılıp supureyım demıyor ancak konusuyor. Kulak asma bırdaha sorarsa öğünümü sen vermıyorsun ben herseyı goze aldım yaparken dersınhadsiz insanoğlu işte. Ya ben ne yapıcam şuan dehşet bir panik halindeyim. ahaa ben I inessa armand ya söylemeyi unuttum ya la. Hamileyim diye
Kız ne cesareti allahi sen. Ben bu bebeden sonra sevmelık bebek bıle ıstemıyodum. Kaza kursunu, teknık arıza, planlama hata hangını demek ıstersınOMG
Bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim diyesim geldi
Valla ne diyebilirim, sağlıkla doğsun büyüsün canım benim kolaylıklar dilerim şimdiden :)
Kız ne cesareti allahi sen. Ben bu bebeden sonra sevmelık bebek bıle ıstemıyodum. Kaza kursunu, teknık arıza, planlama hata hangını demek ıstersın
Ayyy dunden berı şoktayım bende. Bende sımdıkıne yetemıyorum o zaman kardes payı yapacaz napalımBüyük lokma ye, büyük söz söyleme demişler
Benim için çok hassas bir konu olduğu için yorum yapamam, sadece kolaylıklar diliyorum kuzum. Şu an kızım tam 14 aylık, ben daha buna yetemiyorum
Zamansız çökenlerde bugünBenim 2 senede bedenim çöktü.
Her anlamda çöktü.
Atak baş ağrılarım, sabah kusmalarım, bacaklarımda kireçlenme, menisküs, ellerimde sinir sıkışması, belimde fıtık ve boynumda düzleşme ve dahası da var da neyse
Bunlar iki bebeği kucaklayıp gezmekten var olan şeyler.
Birini kucağımda öbürünü ayağımda salladığımdan oldu hep.
Ama kardeş kıskançlığının önüne bir tek bu şekilde set çekiyorum, tek bedende aynı anda aynı ilgi.
Kucağımdakiyle yemek yaparım, o sırada büyük tezgahta tencere karıştırıyordur mesela
Çok güzel ama ya, gerçekten evin neşesi bir başka.
Ayyy dunden berı şoktayım bende. Bende sımdıkıne yetemıyorum o zaman kardes payı yapacaz napalımyarın tekrar kan verıcem. Duzenlı artıs olursa welcome to kusmuk, kaka, sütlü bezler
Allah özleyene versinKonuyu sabote etmeyelim ama hafta sonu bir tanıdığın küçük kızı geldi, kızımdan 4 5 ay küçük. Nasıl özlemişim biliyor musun Kızımın o minik minik hallerini :)) inşallah güzel olur herşey senin için
Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah.Ayyy dunden berı şoktayım bende. Bende sımdıkıne yetemıyorum o zaman kardes payı yapacaz napalımyarın tekrar kan verıcem. Duzenlı artıs olursa welcome to kusmuk, kaka, sütlü bezler
Böyle aralıklarla çocukları olanların 3. çok zor.Allah özleyene versinben ikinciden sonra double korunmayı dusunuyorum. Prz +dkh+spıral falan yaparım herhalde
Ben bile özledim, ikiden sonra bağımlılık yapıyor.Konuyu sabote etmeyelim ama hafta sonu bir tanıdığın küçük kızı geldi, kızımdan 4 5 ay küçük. Nasıl özlemişim biliyor musun Kızımın o minik minik hallerini :)) inşallah güzel olur herşey senin için
Ben bile özledim, ikiden sonra bağımlılık yapıyor.
Yakın zamanda bir bebek mevlidine katıldım, sanırsınız annesi benim, kucağımdan indiremedim meleği
Hamilelik ve küçük bebek sahibi olmak bağımlılık yapıyor kesinlikle.
Meslek gibi bir şey
Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?