İşin zor

Doğruluk payı vardır fakat gerek yok aslında durum bu ama ben kızım için elimden geleni yapacağım inşallah

Benim bebeklerimin arasında 13 ay var şimdi biri 2 biri 1 yaşında zor evet ama öyle mutluyuz ki evimizde birbirimizle. Yoğunluktan ve yorgunluktan Eşimle kavga bile edemiyoruz. En son konu açmıştım şu aralar tek anlaşamadığımız şey çocuklara kızmak. O asla kızılmasını istemiyor ben de sadece kardeşine zarar vereceği zamanlarda dur yapma diyorum. Hepsi bu kadar. Daha önce yazmıştım yine evet çok yoğunuz yorgunuz onları yedir içir giydir gezdir işimiz çok . Ama bu günler geçecek . Çizgi film açsanız da kendinizi suçlu hissetmeyin bir sürü yararlı içeriklerde var. Bazen özellikle hastalık ya da hassas dönemlerinde oluyor öyle istisnai durumlar. Bu bizi kötü anne sorumsuz yapmaz. He belki de sizin bunlara hiç ihtiyacınız olmaz. Zaten başka başka insanlar şu annelere karışmasa keşke. Sen harikalarla dolu bir maratona hazırlan bu günler bi daha gelmeyecek.
Bu arada benim büyük bebeğim hala herkesin göz bebeğidir küçüğü hep ortada büyüdü . En çok ta abisini görünce mutlu olur güler. Evde az az birlikte oynamaya başladılar bile . Rahat ol lütfen .

He evet işte böyleler tamda böyle hep bir felaket. Mesela ben 4 yıl sonra bebek sahibi oldum ve gerçekten uy6mda zorlandım hep nir düzen kurma çabası vs bu yüzden beni etkiledi ben şuan mesela bir ha ile görsem bir şey sorarsa diyprum güzel olacak ondan güzel bir varlık yok ki zaten yalan da değil. Çocukları öcü gibi gören bir millet var neden böyle bilmiyorum. Mesela geçen günlerde bir Arkadaşım ikinci bebeği için diyor li aslında olmasa da olurdu. Ya dedim bu hayatın hangi leveli nasıl bir evre bu yani ben düşünemem bile tamam zor bir bebek gördüğüm kadarıyla ama bu sözlerde çok ağır değil mi.?heoşmşz zorlandık az çok ama geçiyor geçmedi mi geçti yanş

Bence bu karşınızdaki insanların hayata bakış açısı ile ilgili. Hep negatif şeylere odaklanan insan size de felaket senaryosu cizer. Sahsen ikisinin arka arkaya olduğuna pişman olmadım. Sağlıkla bebeğinize kucaga alın insallah

Yani durum şu insanlar yalan söylemesin ben zaten biliyorum ki durumu insanlara bir şey sormadım ben sormadan bana bir şey söylemesinler. Ben çevremde bana acıyan bakış istemiyorum ya da yaaaa bak gör neler yaşayacaksın sözlerini istemiyorum ben zaten farkındayım ki zor olacak biliyorum ben her şekilde üstesinden gelirim demiyorum böyle hayaller yok ama haksızlık etmeden ezmeden kırmadan yapacağımı biliyorum

Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kesinlikle öyle ki yükte değiller onlar zor gelecek olan üstesinden gelinemeyevek olan hiçbir şeyi vermez Allah

Amin inşallah. İnşallah bende adaletli güzel bir şekilde yetiştirebilirim. Büyük kızımın dengeli adaletli bir şekilde büyümesi küçük kızımın sevgi ile büyümesi hatta ikisininde sevgi ile yumak yumak büyümesi en büyük isteğim inşallah olacak

Ne mutlu annenize. Ne kadar büyük bir fedakarlık iki çocuk okuma çalışma ne güzel Allah enerjisini daim etsin bize de biraz versin

Yurdum insaninin ruhu bozuk şu an hamile olmasaydiniz da 2.cocuk ne zaman diye baski yapacaklardı.saglikla kucağınıza alın yavrunuzu.her ikisi de anneli babalı büyüsün ins.

Yorum içinn teşekkür ederim içim bir farklı güzel oldu

Yorum için teşekkür ederim bu da iyi geldi sizin çok daha azmış ama ne güzel atlatmışsınız inşallah bizde güzel düzen kurup atlatırız. Zor ama iyi olacak güzel olacak bende inanıyorum. Kızım için elimden geleni yaptım inşallah ikisi içinde yapacağım. Şuan hamilelikten dolayı biraz yorgun hissettiğim oluyır ama yine de oynamaya çalışıyorum inşallah sonraki zamanlarda hormonlar beden durumu vs değişecek ve güzel olacak her şey

Amin inşallah. Bende pişman olmayacağım biliyorum bunu

Ayy en sinir bozucusu da bu bence. Çocuk isteyen, bebek bekleyen çifte söylediler hadi biz şu an çocuk falan düşünmüyoruz, istemiyoruz. Bize de bir geziden tatilden döndüğümüz zaman gezin gezin çocuk olunca geçemeyeceksiniz diyor çocuklu arkadaşlar. Ben de işte o yüzden yapmıyoruz diyorum. Sinir oluyorum. Sanki her evli çift çocuk yapmak zorundaymış veya çocuğu olunca zorlanacakmış gibi. Kıskançlık olduğunu düşünüyorum artık.

Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kesinlikle öyle ki yükte değiller onlar zor gelecek olan üstesinden gelinemeyevek olan hiçbir şeyi vermez Allah
Biz anneyiz canım benim allah bize o gücü zaten doğuştan verdi çok ta iyi bakarız cokta iyi annelik ederiz sen dertlenip doğum üstü sitres yapma

valla benimkiler arası 16 ay
iyiki de yapmisim herseyi iki kez yasayacagima uykusuz geceler, yeme sorunu, kiyafet vs. tek seferde bitti
ikisi birbirine cok iyi arkadas hic yalniz kalmiyolar birbirlerini anne babalarina karsi bile savunuyolar
yardimcim yok bakicim yok temizlige gelenim yok hicbiseyim yok kisacasi ben baktiysam herkes bakar
hic oyle korkuttuklari gibi olmayacak hersey cok guzel olacak bakip bakip iyiki diyeceksiniz

Mesajınızı eşime de okudum, duygulandık. Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…