İşittiğim hakaretler

O ölmek istiyorum demesinin sebebi sorun sende değil bende olayını yapıyor. Yani psikolojim iyi değil sal beni diye yalan söylüyor. Erkeklerin söyledigi klasik yalanlardan. Bu kadar saf olmayin.
Ayrıca kocan değil cocugunun babası değil ne çekiyorsun. Daha kahvaltıya kıçını kaldırıp gelemiyor. Sorumluluk yok ve seni önemsemiyor. Allah aşkına şöyle aptal erkeklerin karısında ağlayıp ezilip büzülüp kendinizi küçük düşürmeyin ya.
Yol ver gitsin. Çökmüş hissedeceğin bir durum da yok. Saçmalama istersen bu kadar saçma bir olay için ??

Evli degilsiniz sizi baglayan hic bisey yok niye elin adaminin triplerini cekiyosun birak gitsin

Ya bacım ayrıl gitsin napcan Allah için bu adamı sen ya. Senin karşına daha ruhunu doyuracak, sana saygı duyan ve gercekten seven biri çıkmamış. Bu yaşadığınızı ilişki ve aşk sanıyorsun. Ama değil değil değil.

5 aydır elini bile zorla tutan adamı hayatının baş köşesine koyman lazım çünkü.

Her haltı o yapsın, ama özür dileyen sen olmalısın yine de.

Erkek dediğin kutsal varlık. Onsuz kadının anlamı yok ki. Daha iyisini bulana kadar aman sakın bunu elinden kaçırma.

Son düzenleme:
Arkadaşım az özür dilemişsin
Kendine gel 1 defa özür kime yeter
Şimdi o çocuk ne halde dersaneye gitti senin kaprislerin yüzünden
Çocuk tüm gün uyuyakalıyor o derece evine bağlı
Sende kalkmış laf söylüyorsun
Böylesi bulunmazzzzzz
Ayrıca 5 ay koskoca 5 ayını vermişsin sımsıkı sarıl sakın bırakma boğarcasına sev onu mutluluklar

Boyle adamlari prim verip kendinizi eziyorsunuz ya sasip kaliyorum. Dershane falan var ortada daha belki ki bir seylere hazirlaniyorsunuz yolun basi. Size bunlari yapan adama asiksiniz bir de. Kadinlik ,insanlik her sey ayaklar altinda valla helal olsun

Hakediyorsunuz, biraz daha sabrederseniz yakında evlenirsiniz

Artık yaşadıklarımdan utanır duruma geldim.
Haftasonu erkek arkadasım denen kişi cumartesi aksamı; yarın kahvaltıya gidelim dedi . Tamam dedim 9 da uyandım ses soluk yok herhalde gec gidecegiz diye düşündüm.
12.30 da bir mesaj uyuyakalmısım hemen hazırlanıyorum dedi.
2.30 ben yine uyuyakalmısım , duş alıp cıkıyorum. Cevap vermedim ve aradı; ben cok halsızım kalkayım bari bir kahve içelim. Zorlama kendini dedim. Sen nasılsın dedi halsızdin falan dedi cok umursarcasına, iyiyim dedim. Sen gelmesende cıkacagım ben dedim . Niye zorluyorsun kendini dedi. Ben seni toparlanınca arıcam dedi peki dedim kapattık.
Ben dısarı cıktım. 1 saat sonra aradı kusura bakma , gelemiyorum kötüyüm dedi. Böyle rahatsız oldum falan dedi, yapacak bir şey yok dedim. Telefonu kapattık .
Aksam ben aradım, kadınlar gününü bile kutlamadın şeklinde ama , gülerek sitem ettim. Asırı keyifsiz ve dalgacı konusuyordu. Kardesi duydu falan, allah sana sabır versin dedi bana. Normal kapattık ama telefonu.
Pazartesi oldu, günaydın aventus hanım dedi. Maksimum ettiği güzel kelime aventusumdu zaten, herneyse.
Nasılsın dedim, halsizim falan dedi bir akrabasını hastaneye götürüyordu, sende git serum al dedim uğrasamam dedi.keske coronadan ölsem dedi, coronadan bırakmam gitmene izin vermem diye dalga gectim ve dediği yanıt şuydu: böyle bırakmaman beni geriyor, artık tek istediğim şey ölmek tarzında bişey dedi.
Aradım, ya sen napmaua calısıyosun dedim, açıkca sevmıyosan söyle dedim son 5 aydır ben neyi bekliyorum dedim. Hastanede dayısını götürüyor . Bekleme sana yalvarmadım dedi. Niye duruyosun diyorum yanıt yok , sen niye duruyosun dedi. Sevmiyomusun artık dedim , iş ciddiye binince eskisi kadar emin degılım dedi. Sen şimdi ona buna, arkamdan konuscaksın dedi, tek korkun bu yani dedim. Lafı kıvırdı, ıkı dk dısarı cık sesin gelmiyor dedim. Senin keyfine göre senin b*ktan kavgan için hastaneden mi cıkayım dedi. Bencilliğinden bıktım falan dedi. Gücüm bitti benım artık dedim. İstemsız agladım ve beni böyle dersaneye gönder dedi. Dersaneye gidecekti, psıkolojijimin içine ettin falan dedi. Telefonu kapattım ve kendimi öyle yanlıs bisey yaptıgımı hissettim özür dilerim dedim sadece. O da ben özür dilerim sert cıktım dedi. Ama kalbım öyle yaralandı ki, sonrasında arama mesaj falanda yok. Herif benden nefret ediyor ve sebebini dahi bılmıyorum. Bana acıma duygusu 0 , merhameti bitti nedenini de bılmıyorum.
5 aydır elimi bile zor tutuyor. Artık sunu bile söyledim, kadın oldugumu unuttum. Öyle kırgınım ki hayatıma dahi bakamıyorum. Ben bunu daha oncede yasadım aynı donemi gercekten neden yasıyorum bılmıyorum.
Resmen çökmüş gibi hissediyorum
Böyle konular şaka olsun istiyorum :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Arkadaşım az özür dilemişsin
Kendine gel 1 defa özür kime yeter
Şimdi o çocuk ne halde dersaneye gitti senin kaprislerin yüzünden
Çocuk tüm gün uyuyakalıyor o derece evine bağlı
Sende kalkmış laf söylüyorsun
Böylesi bulunmazzzzzz
Ayrıca 5 ay koskoca 5 ayını vermişsin sımsıkı sarıl sakın bırakma boğarcasına sev onu mutluluklar
5 aydır böyle. Durum 2 yıl oldu.

Ayrılmak gibi güzle bir seçeneğiniz varken devam mı edeceksiniz size değer vermeyen, elinizi bile tutmayan adamın hayatında olmaya çalışmaya?
Cok haklısınız. Adam bana dokunmuyor bile affersiniz. Durumları anlamıyorum sadece aldatılma mı? Sevmiyor o acıkta yani neden ne? Bir anda degıstirecek durum. Annemle tanıstı ve cocuk zamanla koptu

Allah aşkına kaç kurtar kendini bu nedir ya? Kaç yaşında bu adam 13 falan mı?

Cok haklısınız. Adam bana dokunmuyor bile affersiniz. Durumları anlamıyorum sadece aldatılma mı? Sevmiyor o acıkta yani neden ne? Bir anda degıstirecek durum. Annemle tanıstı ve cocuk zamanla koptu
Sebebinin önemi var mı?
Anlamaya çalışarak kendinizi oyalıyorsunuz.
Böyle bir ilişki denilmeycek durumun içinde zorla tutunmaya çalışarak kendinize olan güveninizi, saygınızın zedelemissiniz. Çünkü onlardan bir parça olsa bugün bu durumda olmazdınız.

Okurken onun depresyonda olduğunu düşündüm. Ama size değer vermiyor ve sizi böyle üzüyorsa bırakın inceldiği yerden kopsun.

Back
X