İŞKOLİK SEVGİLİ 😭

Bu daha çok önemli. Hiçbirsey paylasmiyorsunuz o zaman. Sorun onun arayip aramamasi bile degil artik. Sevildigini his etmiyorsan artik, bir sikinti vardir. Yerinde olsam ayrilmayi düsünürdüm.

Hersey herkese göre degil. Baska bir kadin için mesela sorun degildir az mesajlasmak, az görüsmek fakat senin için sorun. Bu seni o diger kadindan daha iyi yada kötü yapmaz. Sadece istekler, beklentilerinizi farkli yapar. Ve en önemlisi, sevgilin bu beklentiyi karsilayamiyorsa bile, bir çaba içinde olmali. Senin isteklerini, endiselerini ciddiye almali.

Ama yapmiyor. Ki bence asil sikinti burda.
Aynısını söyledim seviyoruzdur ama beklentilerimiz çok farklı diyorum. Ayrılmakta istemiyor. Diyorum işini oturtana kadar bir yol bulalım. Yok olmuyor.

Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
Bizde isimize cok düşkündük yatmadan once belli bir zaman ayirirdik birbirimize simdi evliyiz gun icinde konusmuyoruz mesajlasmiyoruz isimiz dusmedikce ama ayni evde olmak paylasimlarimizi arttiriyor izin gunlerimiz icin gezilecek gorulecek yerlerimiz var oralara kaçıyoruz. Evlenmeden once yapamadigimiz cok sey vardi onlari yapiyoruz. Size su anda yarim saatte olsa sesinizi duymak icin zaman ayiracak. Hic mi merak etmiyor napiyorsunuz ne ediyorsunuz bence biraz dönüşümünü saglayin. Simdi orali olmuyorsa yarin hic olmaz. Yorgunum der gecer. Tamam hafta da bir bulusuyorsaniz izin gunlerini size ayiriyorsa anlarim ama hep yorgunum bahaneleri varsa uzak durun derim

Aynısını söyledim seviyoruzdur ama beklentilerimiz çok farklı diyorum. Ayrılmakta istemiyor. Diyorum işini oturtana kadar bir yol bulalım. Yok olmuyor.
O niye ayrılmak istesin ki?
Böyle ilgisiz adamı hazır kabullenen bulmuş, o hayatından memnundur.
Burada ayrılmak isteyen sen olmadıydın benim mantığıma göre.

Seviyorsa arardıdan çok size hissettirdikleri önemli sevgi uyuşmadır... Uyumdur.. Çoğu kişi bunu es geçiyor... Ben en çok kaç kere söyledim tartıştık değişmedi kelimenize takıldım... Bu önceliğinizi yol saymak ve sizi üzecek hareketten kaçınmamak.. O nedenle yok adamı anlayın yok adama fırsat verin yok evlenince değişir demem.inanmayın. Ya bu durumu görmezden gelin yada ciddi bir konuşma yapın.... Nişanlılık eşi tanıma dönemi lütfen gözünüzü 4 açın 🙏

Genel geçer bi formül vereyim size 😂
Sevgiliyken olan sorunlar x 100
Sevgiliyken olan pozitif özellikler /100

Yani daha az konuşacak sizinle ve daha işkolik olacak.

Evlenince değişirim sözü hikaye...Evlenince değişen ne olacak sadece akşam geldiğinde evde sen olacaksın, gündüz yine aramayacak...Akşam da senin zorunla bişiler olacak o da uyumazsa...Cinselliğimiz yok diye konu açanlardan olursun sonra neden evlendim ki yine yalnızım diyeceksin.

Yani benim anlamadığım sizinle iletişimi olmayan birinin nesini seviyorsunuz? Sevgi bişeyler yaşanarak, hayatı paylaşarak, beraber bişeyler yaparak oluşmuyor muydu? Adam tüm gün senin ne yaptığını, gününün nasıl geçtiğini bile merak etmiyor...İlişkisine emek harcamıyor. Biz kadınların erkeklerin onca kahrını çekmemizin tek sebebi biraz ilgi, biraz şefkat değil mi? O da yoksa evlilik sadece senin onun hizmetçisi olman anlamına gelecek...Akşam ilgi bekleyeceksin o da offf yorgunum anlayışsızsın deyip vurup kafayı yatacak..

Ben böyle biriyle evlenmeyi düşünmeyi bırak sevgili modunda bile olamazdım...

Gün içinde iş yoğunluğundan aramaması bir nebze normal. Ama akşam aramaması onun için önceliğiniz olmadığınızı gösterir.

Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
Benim eşimi tarif etmişsiniz okadar işkolik ki günde 20dk görüşüyoruz gece bile çalışıyor iş olsun eve gitmem dediği oluyor emin olun evlilik sonrası böy olur sizinkide. ASLA EVLİLİK SONRASI DEĞİŞMİYOR...

Bence ayrılın yada sizde ilgisiz davranın bakalım işinemi gelicek yoksa düşecekmi peşine insan sevdiği birini boş olduğu anda 1 dakikalığına olsa bile arar mesaj atar

Esim doktor. Yogun calisiyor haliyle. Ve hayir yogun calismada degisiklik olmuyor. Sevgiliniz ciddi degisiklikler yapmasa böyle sürüp gider. Evlilik bu konuda birsey degistirmiyor. Bazen esimle günde yarim saat bile geciremedigim oldu. Cocuklar olunca tabi daha cok siz ilgileniyorsunuz. Hani esimi yine degismem dünyada, ama meslegi sabir gerektiriyor her iki tarafa.

şu an böyleyse evlenince de düzelmez diye düşünüyorum haksızlık etmek istemem ama. Aramak isteyen bir dk bosluk bulur yine arar mesaj atmak dakikalık işler. Önceliği siz değilsiniz anlaşılan :KK12:

Erkek arkadasım cok iskolik. Cok calısır kafası cok mesgul. Fakat is güc konusunda fikirlerimi alır, yardımcı olurum fikir alışverisi yaparız keza bende gün icinde paylasımlarımız cok oluyor. Yazısacak halde olamadıgında sık sık ses atıyor anlık. Ve gün icinde ne yaptıgına dair anlık fotoğraflar atıyor. Ve uzun bir molasını bulunca görüntülü arıyor.

Emin olun vakit geçirmek isteyen gecirir. İmkanları, zamanları bulmak isteyen her ne olursa olsun her koşulda bulur diye düşünüyorum. Sizinkisi boşluğa dalıyosa bi sıkıntı var demektir.

Ayrica insan aramak isterse arar. Aramak istemezse de bahanesi olur hep, genelde de yorgunum is guc der...seven ozleyen arar.

Son düzenleme:
Bu halinden bin beter olacak evlenince. Hatta rahat bırak beni üstüme gelme zaten yoruluyorum diye bir de seni uzaklaştıracak kendinden

Bence meseleyi en iyi anlayacak ve karar verebilecek durumda olan sizsiniz. Burada biz ne söylesek bence az ya da çok yanlışlık olur. Bir kadın sevilip sevilmediğini çok iyi anlar. Sizce seviliyor musunuz? Her erkek farklı gösterir sevgisini, beraberken o size vakit ayıramadığı günlerin hasretini gideriyor mu, sizi özlediğini söyleyip dertleşiyor mu sizinle? Bunları en iyi tahlil edebilecek olan kişi sizsiniz. Ona göre kararınızı verin. Sevginin olmadığı bir evlilik düşünemiyorum ben.

Bence meseleyi en iyi anlayacak ve karar verebilecek durumda olan sizsiniz. Burada biz ne söylesek bence az ya da çok yanlışlık olur. Bir kadın sevilip sevilmediğini çok iyi anlar. Sizce seviliyor musunuz? Her erkek farklı gösterir sevgisini, beraberken o size vakit ayıramadığı günlerin hasretini gideriyor mu, sizi özlediğini söyleyip dertleşiyor mu sizinle? Bunları en iyi tahlil edebilecek olan kişi sizsiniz. Ona göre kararınızı verin. Sevginin olmadığı bir evlilik düşünemiyorum ben.
Çok güzel cevaplamışsınız. Teşekkür ederim. Anladım ki iyice düşünmeye ihtiyacım var. Hazır covid varken bazı şeyler ertlelenmişken. Sağolun

Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.
Gorustugumuzde sevgiliyi bırak arkadasım bosluga baksa ben seni bolmeyım der kalkarım ordan.
Bı de bu bosluga bakan kısı izlenen sevgili.
Bırak ya
Islerıyle mutluluk dıle.

Back
X