- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Görmüş oldunuz rica ederim.Tamam siz olmasaniz o adam ömür boyu otobuslerde dolaşirdi.
Benim gordugum herkes 18 yasina geldigi gibi ehliyetini aldi, maddi durumu olan arabasini da altina cekti. Araba almak icin sevgilim olsa diye bekleyeni, sevgilisi olmayinca da ihtiyacim yok diyip arabayi satip tekrar otobuslerde gezen ince adamlar hic gormemistim. Sagolun.
Evet nerden anladın kızHaa demek ki o yüzden sallamasyon konular açıyorsunuz. Bi konuda 2 aylık bi konuda 4 aylık ilişkiniz var.
Peki ben sana mı dedim?Sorduk mu
Ben sizin onyarginizdan bahsediyorum amaBenim ön yargım değil yalnız o konu sahibinin ön yargısı
Evet10 günde değer yargılarınız mı değişti?
Ya ben arkadaşın durumuna göre kıyas etmedim sadece bi yorum vardı siz mi atmıştınız bilmiyorum erkeklere soralım hangisi kız arkadaşı rahat etsin diye alır diye ona cevaben yazmıştım ben herkesin beklentisi tabi türlü türlüdür değer algısı da farklıdır ama araba artık lüks değil ihtiyaç bence yakın mesafelerde sıkıntı yok ama başka bi yere gezmek için otobüs bilmem ne zulüm gerçekten ve kişinin maddiyatı yeterli ise ki iki arba alacak kadar var diyor konu sahibi almaması bence de çok garip ha mesela der ki ben ev almak istiyorum onun için biriktiriyorum hadi neyse
Biz olaya siz gibi maddi değil zorluk olmasın diye düşünen maneviyatta buluyoruz arabanın ederi değil olay anlamanızı beklemiyorum zatenYok değerimizi arabaya indirgemedik sadece. O yüzden algılayamıyoruz.
Değer görmek sadece arabayla mı oluyor?Sorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım
Evet güzel açıklamışsınız gerçekten ama konu sahibinin maddi düşündüğünü algılamadım ben siz de buna katılıyorsunuz herhaldesize katıldım da yani adamın arabayı ihtiyaç görmesi lazım
yani kendisi için alması lazım
konu sahibi diyor ki otobüs kalabalık durakta beklenecek işte taciz vs vs
adamın bunları düşünüp konu sahibi rahat etsin diye almasını bekliyor
bence de parası varsa alsın ama öncelikle kendisini düşünmüyor ki adam 4 aylık kız arkadaşı otobüse binmesin diye belki 10 yıldır kendisine almadığı arabayı almasını beklemesi konuyu bu kadar popüler yapan
adam kendine almadığı, kendince masraflı bulduğu arabayı, sırf kız arkadaş rahat etsin, onu evden alayım diye alır mı diyorum
sizin örnekte adam da yaşanan durumdan şikayetçi ama burada adamın fayda maliyet analizinde, arabadan edineceği fayda yapacağı harcamayı karşılamıyor :))
Feminist yerleri acır çünkü hak verirlerseSorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım
Cımbızla lafı çekip haklı olma çabanız bi bitmiyor yA ne diyim ki değeri arabayla değil rahatsız olduğumu görüp arabana almayı düşünecek ince ruhta buluyorum almasa da olurdu yani maddiyat sizin alanınızDeğer görmek sadece arabayla mı oluyor?
Kendinizi bu kadar değersiz görüyorsanız bu sizin sorununuz açıkçası.
Karşınızdaki insana verdiğiniz değer de parasıyla doğru orantılı o zaman, ne diyeyim üzücü.
Sorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım
Hem eğleniyorum hem eğlendiriyorum.Valla buraya eğlenme amaçlı girip eğlence konusu olan tek insan olabilirsin. Ayrıca bir insanın neye güldüğü neye eğlendiği o insanın seviyesini gösterir. Bu konuyu açıp nasıl bir eğlence amaçlıyordun acaba?
anlayacak gibi değiller hiç açıklama yapmaya değmezHayatımda makyaj yaptığım sayılıdır. Güzel giyinmeyi severim.
11 yaşından beri okullar tatil olduğunda 3 ay yaz tatillerinde çalışarak başladım o yüzden paramın değerini de bilirim.
başkasının parası üzerinden hesap yapmadım yapmam.
Sevgililik döneminde yeri geldi eşim ödedi yeri geldi ben ödedim. Bu kadar hayatı hesaplı planlı yaşamadım hiç bir zaman.
Kimsenin malını mülkünü kıskanmadım.
Bulunduğum durumda mutlu olmayı öğrendim.
Ayakları üzerinde duran bir bireyim çok şükür.
Şimdide değeri araba da buluyorsunuz demeler başladı okuma yazma anlama idrak sudFeminist yerleri acır çünkü hak verirlerse
he ya He hala arabayla değer bilmekten bahsediyorlar siz biçmişsiniz ki bi türlü inanamıyorsunuz sevgilisi için araba almak isteyen insanların olamayacağını bu tek taraflı da değildir kadının parası vardır eşi yada sevgilisi rahat etsin diye oda alır bu değer vermek dğril midir sizin gözünüzde ???Arabasi olmayan sevgililerim ogrenciyken oldu. Ogrenci insanin bana deger verdigi icin araba almasini, zorluga girmesini beklemedim. Deger boyle olmuyor.
Onun disinda sevgili oldugum insanlarin hepsinin ya arabasi ya motosikleti vardi. O yuzden sizdeki gibi buyuk anlamlar yukleyip degerimi ölçmek aklima gelmedi.
Neeey? Araya bir virgül falan koysaydınız keşke.Biz olaya siz gibi maddi değil zorluk olmasın diye düşünen maneviyatta buluyoruz arabanın ederi değil olay anlamanızı beklemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?