Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görmüş oldunuz rica ederim.

size katıldım da yani adamın arabayı ihtiyaç görmesi lazım

yani kendisi için alması lazım

konu sahibi diyor ki otobüs kalabalık durakta beklenecek işte taciz vs vs

adamın bunları düşünüp konu sahibi rahat etsin diye almasını bekliyor

bence de parası varsa alsın ama öncelikle kendisini düşünmüyor ki adam 4 aylık kız arkadaşı otobüse binmesin diye belki 10 yıldır kendisine almadığı arabayı almasını beklemesi konuyu bu kadar popüler yapan

adam kendine almadığı, kendince masraflı bulduğu arabayı, sırf kız arkadaş rahat etsin, onu evden alayım diye alır mı diyorum

sizin örnekte adam da yaşanan durumdan şikayetçi ama burada adamın fayda maliyet analizinde, arabadan edineceği fayda yapacağı harcamayı karşılamıyor :))

Sorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım
Değer görmek sadece arabayla mı oluyor?
Kendinizi bu kadar değersiz görüyorsanız bu sizin sorununuz açıkçası.
Karşınızdaki insana verdiğiniz değer de parasıyla doğru orantılı o zaman, ne diyeyim üzücü.

E
Evet güzel açıklamışsınız gerçekten ama konu sahibinin maddi düşündüğünü algılamadım ben siz de buna katılıyorsunuz herhalde

Cımbızla lafı çekip haklı olma çabanız bi bitmiyor yA ne diyim ki değeri arabayla değil rahatsız olduğumu görüp arabana almayı düşünecek ince ruhta buluyorum almasa da olurdu yani maddiyat sizin alanınız

Sorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım

Arabasi olmayan sevgililerim ogrenciyken oldu. Ogrenci insanin bana deger verdigi icin araba almasini, zorluga girmesini beklemedim. Deger boyle olmuyor.

Onun disinda sevgili oldugum insanlarin hepsinin ya arabasi ya motosikleti vardi. O yuzden sizdeki gibi buyuk anlamlar yukleyip degerimi ölçmek aklima gelmedi.

Hem eğleniyorum hem eğlendiriyorum.
Ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyo.

anlayacak gibi değiller hiç açıklama yapmaya değmez

Feminist yerleri acır çünkü hak verirlerse
Şimdide değeri araba da buluyorsunuz demeler başladı okuma yazma anlama idrak sud
he ya He hala arabayla değer bilmekten bahsediyorlar siz biçmişsiniz ki bi türlü inanamıyorsunuz sevgilisi için araba almak isteyen insanların olamayacağını bu tek taraflı da değildir kadının parası vardır eşi yada sevgilisi rahat etsin diye oda alır bu değer vermek dğril midir sizin gözünüzde ???

Araba almayan sevgiliniz bu kişi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…