Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garip tabi ama içinden geçen neyse onu söylüyor en azindan ben onun icin kendime ekstra özen gösteriyorum o da biseyler yapsin demek istio arabanin fiyat pahali oldugu icin göze batio :)

Ya 20li yaslarda eski sevgilimi evden okula okuldan eve 4 sene taşıdım arabayla ben sonuc ne oldu gitti hicbir eğitimi vasfı olmayan köylü gibi bir kizla evlendi köylüler de kusura bakmasin bu kendini yetistirme imkani varken yapmadigi icin ezikliyorum. Erkekler iliskinin erkegi olmadigi zaman suklum puklum birilerini buluyolar kendilerini erkek gibi hissedebilmek icin. İnsani olarak yanlış olsa da hak ediolar bana kalirsa.

Ha kendim de ahkam kesiorum hep tam tersi oldum yakin bi tarihe kadar ama prensesler en dogrusunu bilio işin çünkü zaten tavsiyeler de baskalarina verilmek icin var ben boylesi daha mantikli diyorum kendim yaptığımdan değil yapanlari hakli bulduğumdan artik. Belli bi yastan sonra konfor merakin iyice artio mecbur yapiosun artik. Ama gencken aptal ve verici oluosun maalesef.

Bir keresinde oglanin tekiyle tunalida bulustum salak salya sümük ateşli haliyle gelmiş oturdukca daha kötü oldu gece 11 olunca otobus falan zor olur diye evi panoranin orda evine birakayim seni dedim goturdum biraktim. Arkamdan ortak bi arkadaşa kız da bana ne merakli çıktı ya ta evime kadar götürdü demis oç.

Bunlara yaranilmaz talepkar olmakta fayda var.

Değil

Valla ben milletin cebindeki paraya karışıp onunla şunu bunu almasını gerektiğini söylemiyorum, bu durumda maddiyatçı ben değil siz oluyorsunuz. Adam almak istemiyorsa sırf sizin için almak zorunda mı? Değil. İlişki zaten böyle birşey değil. Karşılıklı fedakarlık gerektiren birşey, e siz maddiyatı ince ruh olarak sınıflandırdığınız için bu söylediklerimi anlayamamanız gayet normal.

E

Evet güzel açıklamışsınız gerçekten ama konu sahibinin maddi düşündüğünü algılamadım ben siz de buna katılıyorsunuz herhalde
Makayajıma süsüme masraf yapıyorum ona güzel görünmek icin diyen konu sahibi isin maddiyat kısmında farketmediniz sanırım ince düsünmüyor beni rahat ettirmek istemiyor gibi bir şikayette bulunmadı kendisinin yaptıgı masrafla kıyasladı buna dikkat cekmek istedim

Ga
Hanım
Hanımefendi bu benim sorunum mu. Parası varsa demeliydiniz. Tabi dememek de sizin seçiminiz. Ne yapalım azla yetinen biriyseniz. Araba gibi en doğal bir ihtiyacı talep etmediniz kıstıkça kıstınız diye herkes gariban övücülüğü mü yapsın. Parasj olduğu halde dolmuşta süründürdüyse eşinizin düşüncesizliği.

Boyle deger yaristiracaksak eşim direkt benim uzerime ayri bir tane almisti evlenme teklif ettikten sonra...
Sadece sizi dusunuyorsa buyursun sevgiliniz de size alsin. Bunlar deger degil para meselesi.

Onun disinda cift olarak düşünülüyorsa adamin da kendi kazandigi parayla plani olmasi normal, deger veriyor diye elindeki herşeyi onun istegine gore harcayamaz hele 4 aylik biriyse bu. Bu da gayet normal birsey. Aksi bana sacma geliyor

Kardeşim ben almak zorunda mı diyorum nerde yazmışım öyle bişey kendisi düşünüp aldı ben ağzımdan zerre kadar araba al diye çıkarmadım ben ince ruhu zaten ben demeden kendisi zorlandığımızı görüp aldığı için gördüm diyorum anlamak zor mu bu kadar ya konu sahibi de sadece düşünülmek istiyor kız arkadaşım var beraber güzelce gezeriz rahat ederiz diye düşünmek istiyor ha yeri ve vakti mi bilemem erken olabilir dört ay hatta bence de erken

Ya kızlar anlayacağınız dilden konuşayım farz edin ki Şeyma subaşısiniz acunla ya da şu mısırlı milyarderle cikiosunuz. Ve adam sizi parasi olduğu halde otobuse bindirio devamli. Garipsemez misiniz. Tamam işte para miktarını azaltın sadece Durumu iyiymis adamin.

Parayla kimin kendi değerini ölçtüğü belli oldu eviniz hayırlı olsun derdiniz bunu söylemekti galiba yalnız ben arabadan bahsetmiyorum araba almayı düşünmesinden bahsettim hep valla komiksiniz ya ben konu sahibinden bağımsız yorum yaptım zaten yukarıda bir arkadaş kim sevgilisi rahat etsin diye araba alır anket yapılsın demiş ona cevap vermiştim ben örnek olarak olduğum için

Sayfalardır yazılanları okuyorum. Gerçekten çok gereksiz derecede üstüne gelinmiş. Ben konu sahibine hak vermedim ama size üzüldüm söylediklerin çok alakasız yerlere çekilmiş. yok değerini arabayla ölçüyosunlar, yok sen istedin diye sevgilin araba almadılar. Bana anlattığın çok ütopik gelmedi ama boşuna uğraşıyorsun gerçekten

Adama zenginsin şu arabayı al dersen adam demez mi sanane benim paramdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…