- Konu Sahibi Maria Brown
-
E
Evet güzel açıklamışsınız gerçekten ama konu sahibinin maddi düşündüğünü algılamadım ben siz de buna katılıyorsunuz herhalde
Yahu daha evlenmeden üstüne araba aldirmissin yok ben istemem bu senin paran dememissin bi de millete niye boyle beklentiye girdin ki diosun :))) hah şöyle dökülün. Hayatinda verici bi adam varsa beklentiye girmezsin zaten. Istedigin kadar kalender de olursun. Ama yoklukta bisey istememek zordur.Boyle deger yaristiracaksak eşim direkt benim uzerime ayri bir tane almisti evlenme teklif ettikten sonra...
Sadece sizi dusunuyorsa buyursun sevgiliniz de size alsin. Bunlar deger degil para meselesi.
Onun disinda cift olarak düşünülüyorsa adamin da kendi kazandigi parayla plani olmasi normal, deger veriyor diye elindeki herşeyi onun istegine gore harcayamaz hele 4 aylik biriyse bu. Bu da gayet normal birsey. Aksi bana sacma geliyor
Sevip değer görme = maddiyat ?Sorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım
Eee o zaman neyi tartışıyoruz Allah aşkına?Kardeşim ben almak zorunda mı diyorum nerde yazmışım öyle bişey kendisi düşünüp aldı ben ağzımdan zerre kadar araba al diye çıkarmadım ben ince ruhu zaten ben demeden kendisi zorlandığımızı görüp aldığı için gördüm diyorum anlamak zor mu bu kadar ya konu sahibi de sadece düşünülmek istiyor kız arkadaşım var beraber güzelce gezeriz rahat ederiz diye düşünmek istiyor ha yeri ve vakti mi bilemem erken olabilir dört ay hatta bence de erken
Adam araba almak istemiyor. Araba adam için bir ihtiyaç değil. Adam milyarder de olsa paracıklarını arabaya harcamak istemiyor. Adam istemiyor. Para adamın. Adam araba almak istemiyor. Bunu anlamak niye bu kadar zor?Ya kızlar anlayacağınız dilden konuşayım farz edin ki Şeyma subaşısinizacunla ya da şu mısırlı milyarderle cikiosunuz. Ve adam sizi parasi olduğu halde otobuse bindirio devamli. Garipsemez misiniz. Tamam işte para miktarını azaltın sadece Durumu iyiymis adamin.
Kişi kendinden bilirmiş canım ben hiç alınmadım Allah biliyor yazdığım niyeti onlar öyle biçmişler değerlerini maneviyat sıfır olunca canları yandıSayfalardır yazılanları okuyorum. Gerçekten çok gereksiz derecede üstüne gelinmiş. Ben konu sahibine hak vermedim ama size üzüldümsöylediklerin çok alakasız yerlere çekilmiş. yok değerini arabayla ölçüyosunlar, yok sen istedin diye sevgilin araba almadılar. Bana anlattığın çok ütopik gelmedi ama boşuna uğraşıyorsun gerçekten
Bacım sağ ol sen ya.Ya kızlar anlayacağınız dilden konuşayım farz edin ki Şeyma subaşısinizacunla ya da şu mısırlı milyarderle cikiosunuz. Ve adam sizi parasi olduğu halde otobuse bindirio devamli. Garipsemez misiniz. Tamam işte para miktarını azaltın sadece Durumu iyiymis adamin.
Der. Desin. Dememiş ama konu sahibi adama. Ben de, de hatta bunlari ona, sanane derse, lan lavuk sen bana al da binelim, demio muydun gecen gün ondan sananeydi o zaman de diyorum bir de.Adama zenginsin şu arabayı al dersen adam demez mi sanane benim paramdan
Ben doğrusunun ne olduğunu biliyorum champ sen bence araba vs isteyeceğine kurslara falan gitmeyi istemelisinPardon şimdi baktım kelimenin aslı nabüm imiş. İkimiz de yanlış biliyoruz.
Yahu daha evlenmeden üstüne araba aldirmissin yok ben istemem bu senin paran dememissin bi de millete niye boyle beklentiye girdin ki diosun :))) hah şöyle dökülün. Hayatinda verici bi adam varsa beklentiye girmezsin zaten. Istedigin kadar kalender de olursun. Ama yoklukta bisey istememek zordur.
Der. Desin. Dememiş ama konu sahibi adama. Ben de, de hatta bunlari ona, sanane derse, lan lavuk sen bana al da binelim, demio muydun gecen gün ondan sananeydi o zaman de diyorum bir de.
O zaman sevgili senin neyine der totosuna tekmeyi basarım sanane lafı geçerseAdama zenginsin şu arabayı al dersen adam demez mi sanane benim paramdan
4 aylık da değil, martta başkasına aşıkmış konu sahibi. Maksimum 2 aylık bir ilişki.Eee o zaman neyi tartışıyoruz Allah aşkına?
Kendisi araba al diye diretmek istiyor.
3 5 yıllık ilişki olsa birşeyler oturmuş olsa tamam 4 aylık ilişkide kimin haddine başkasının parasına karışmak? Kimin düşüncesine hak verdiğinize bir bakın sonra insanlara laf yetiştirin. Hayret birşey.
Hayır alacak. Kızı evinden alıp evine bırakacak. Onun da hakkı değil mi millete sevgilisinin arabasıyla hava atmak. Zoruna gider insanın zengin sevgilisi varken otobüslerde yolcuktuk etmesiAdam araba almak istemiyor. Araba adam için bir ihtiyaç değil. Adam milyarder de olsa paracıklarını arabaya harcamak istemiyor. Adam istemiyor. Para adamın. Adam araba almak istemiyor. Bunu anlamak niye bu kadar zor?
O zaman basın tekmeyiO zaman sevgili senin neyine der totosuna tekmeyi basarım sanane lafı geçerse
İstememesi garip işteAdam araba almak istemiyor. Araba adam için bir ihtiyaç değil. Adam milyarder de olsa paracıklarını arabaya harcamak istemiyor. Adam istemiyor. Para adamın. Adam araba almak istemiyor. Bunu anlamak niye bu kadar zor?
Kardeş ben size anlatamadım ha kafa ha mermer cımbızla cımbızla alın son kez yazıyorum arabada değil araba almayı düşünecek ince fikirden bahsediyorum orda çünkü arkadaş bir türlü inanmamıştı benim için alındığınaSevip değer görme = maddiyat ?
sizin eşiniz elbette istisna olabilir, sizin için bir şeyler yapmak istemiş olabilir de Allah aşkına 4 aylık bir ilişki için neden adam araba alsın kendisi istemiyorsa? Hani bir şeyler oturmuş olur, az çok bellidir, adam da istiyordur, alır. Ama 4 aylık biri için "seviyor sayılırım" diyen biri için ben birikimimi neden istemediğim bir şeye harcayayım ki? Bu çok saçma değil mi?Kişi kendinden bilirmiş canım ben hiç alınmadım Allah biliyor yazdığım niyeti onlar öyle biçmişler değerlerini maneviyat sıfır olunca canları yandı
Bir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?