Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E

Evet güzel açıklamışsınız gerçekten ama konu sahibinin maddi düşündüğünü algılamadım ben siz de buna katılıyorsunuz herhalde

konu maddi değil

ama beklentinin sonucu maddi

konu sahibi erkek arkadaşın onu prenses gibi hissettirmek için araba almasını istiyor yani adam aslında onun beklentisini karşılamıyor

konu sahibi bak hayatım sen otobüslerde sürünme diye araba aldım diyen bir erkek arkadaş hayal ederken sevgilim çok savruk konularındaki kızların hayallerinde olan şu tarihte evleneceğiz, o nedenle arabanın sigortası kaskosu para harcamak istemem diyen bir adam var

aslında belki biraz diyalog ilerlediğinde iki tarafın beklentilerinin ortada buluşması yahut tamamen ayrışması sonucuna ulaşılabilir

zira adamın neden böyle düşündüğünü bilmiyoruz, yukarıda da yazdım hiç arabası olmayana metro, otobüs ile gidip gelmek çok zor gelmeyebilir ama arabaya, yani o konfora alışana tekrar otobüs metro in bin çok daha zor gelebilir adamın ihtiyaç hissetmemesi de bu yönü ile olağan olabilir

Yahu daha evlenmeden üstüne araba aldirmissin yok ben istemem bu senin paran dememissin bi de millete niye boyle beklentiye girdin ki diosun :))) hah şöyle dökülün. Hayatinda verici bi adam varsa beklentiye girmezsin zaten. Istedigin kadar kalender de olursun. Ama yoklukta bisey istememek zordur.

Eee o zaman neyi tartışıyoruz Allah aşkına?
Kendisi araba al diye diretmek istiyor.
3 5 yıllık ilişki olsa birşeyler oturmuş olsa tamam 4 aylık ilişkide kimin haddine başkasının parasına karışmak? Kimin düşüncesine hak verdiğinize bir bakın sonra insanlara laf yetiştirin. Hayret birşey.

Adam araba almak istemiyor. Araba adam için bir ihtiyaç değil. Adam milyarder de olsa paracıklarını arabaya harcamak istemiyor. Adam istemiyor. Para adamın. Adam araba almak istemiyor. Bunu anlamak niye bu kadar zor?

Kişi kendinden bilirmiş canım ben hiç alınmadım Allah biliyor yazdığım niyeti onlar öyle biçmişler değerlerini maneviyat sıfır olunca canları yandı

Bacım sağ ol sen ya.

Ben istemem nerede dedim????
Yoklukta gorduk biz. Eşimin maddi durumu evlenince bozulmustu işleri bozulmustu, issiz de kaldi sefillendik bir ara ozaman da boşanip gitmedim ama :)))) birlikte duzelttik

4 aylık da değil, martta başkasına aşıkmış konu sahibi. Maksimum 2 aylık bir ilişki.

Adam araba almak istemiyor. Araba adam için bir ihtiyaç değil. Adam milyarder de olsa paracıklarını arabaya harcamak istemiyor. Adam istemiyor. Para adamın. Adam araba almak istemiyor. Bunu anlamak niye bu kadar zor?
Hayır alacak. Kızı evinden alıp evine bırakacak. Onun da hakkı değil mi millete sevgilisinin arabasıyla hava atmak. Zoruna gider insanın zengin sevgilisi varken otobüslerde yolcuktuk etmesi

İstememesi garip işte istemeyebilir paşa gönlü bilir ama böyle biri düşünceli olamaz. Yol ver diyorum adam sen alınca binebilcek biriyse, kendi almamak icin direnirken. Napiosa yapsin.

Sevip değer görme = maddiyat ?
Kardeş ben size anlatamadım ha kafa ha mermer cımbızla cımbızla alın son kez yazıyorum arabada değil araba almayı düşünecek ince fikirden bahsediyorum orda çünkü arkadaş bir türlü inanmamıştı benim için alındığına

Kişi kendinden bilirmiş canım ben hiç alınmadım Allah biliyor yazdığım niyeti onlar öyle biçmişler değerlerini maneviyat sıfır olunca canları yandı
sizin eşiniz elbette istisna olabilir, sizin için bir şeyler yapmak istemiş olabilir de Allah aşkına 4 aylık bir ilişki için neden adam araba alsın kendisi istemiyorsa? Hani bir şeyler oturmuş olur, az çok bellidir, adam da istiyordur, alır. Ama 4 aylık biri için "seviyor sayılırım" diyen biri için ben birikimimi neden istemediğim bir şeye harcayayım ki? Bu çok saçma değil mi?
Ayrıca konu sahibinin konuları zaten çelişkili. Biz boşuna uğraşıyoruz bence.

Tertemiz beğenmedime bastım kusura bakmayın, vallahi hemcinslerimin zayıf davranmasına dayanamıyorum.

Bir kere artık kadınlar da çalışabiliyor, arabanızı kendiniz de alabilirsiniz. Arabayla keyif sürmek için illa ki bir erkeğe ihtiyacınız yok.

Kendisinin arabası olsa, yine de hep sizin arabanızla gezmek istese tabi ki erkek arkadaşınıza kızardık. Ancak keyfiniz olacak diye yüzbinlerce para verip, kaskosuyla benziniyle uğraşması da mantıksız.

Prensesler uzaktan şirindir hoştur ancak o şirinliğin altında itaat etmek de vardır.

Parasal özgürlüğü olmayan kadınların eski dönemde kafasına göre evlendirildiğini, eşinden dayak yediğinde bir de babadan tokat yiyip eve geri gönderildiğini hatırlayalım. Aşk evliliği modern bir kavram.

Yüzüğü erkeğin alması, düğün masrafları gibi geleneklere ise destekliyorum, zira hiçbirşey istemeyen hanımların mutsuz olduğunu bu sitede defalarca gördük.

Ama bu değildir ki ayağıma araba servis edilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…