Merhabalar,
10 yıllık beraberliğimizde eşim çalıştı eve baktı.
Son 3 yıldır işi bir var bir yok,3 aydır işsiz evde oturuyor.
İnternetten başvuru yapıyor arayan yok,aile uzak duruyor,trilyoner akrabası var,umursamaz.
Nasıl mı geçiniyoruz?Bakkala borç yazdırarak.
Ben zaten yıllardır iş bulamıyorum.
Siz bu erkeğe nasıl davranır,ne söylerdiniz?
Paylaşırsanız çok sevinirim.Selamlarımla
eger iş bulma çabası içindeyse bişey demem destek olurum...
Mesleği ne ? Kapı kapı dolaşıp iş bakacak bir mesleği yoksa bekleyecek tabi ki. Ama 3 ay az süre değil.Çok aktif olması lazım...Ayrıca oturduğunuz yer işlek bir yerse belki evde yapılacak işlerden bulup beraber yapabilirsiniz...
Sizin yazınızı okuyunca düşündümde benim verdiğim yurtdışı örnekleri daha önceki yıllardaydı( O zaman T.V. izliyordum artık evden T.V.'yi attık çok şükür) günümüzde ülkeler iflas ediyor,haklısınız insanlar nasıl iş bulsun???canim allah yardimciniz olsun 40 li yaslardan sonra yurtdisinda bile ise girmek cok zor el isi yapacak birseyler yapsa yetenegi yokmu herhangi birseye dukkan acsaniz esimle bende ilerde dusunuyoruz dukkan acmayi inan benim esimde hastalik gecirdi issiz kaldi o iyi gun dostlarindan akrabalardan bir tanesi yoktu birden yok oldular simdi geliyorlar ama allah biliyor hic icten sevmiyorum hic birini iyi gun dostu degilmis insana lazim olan kotu gun dostu lazimmis rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?