Bilecik cennet gibi yer havasi temiz burada ama her yere yakin geliyor. Bursada bilecike göre daha ucuz geliyor. Bana gore bursa tam alışveriş cennetidirgelinlik çeyızlık vs ucuza alınabılır belkı de kıyafet ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım, ben bırsey bulamıyorum burada, illa alışverıs merkezinden alacaksın onlarla cok pahalı zaten, çarsıdada genelde kapalılara yönelik şeyler var vs vs...
bilecik ufak bır sehır oldugundan burası sana cennet gelıyordur da alısverıs anlamında, baska yerlerı gorunce burası bıraz kısır dongude kalıyor
şaka yapıyor olmalısınız taşı toprağı altın mı diye sorarak. istanbul ve izmir maddi anlamda insanın iliğini kurutur. siz çalışamıyorsunuz eşinizinde belli bir mesleği yok.Yasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam.gercektende denildigi gibi tasi topragi altin mi:)
Hadi ya laldirimlardan koparip banada yollasama ne de olsa istanbul tasi gelcem merak etme:))Evet canım kaldırımlar altından.
Suyu teberikten.
Geç kalmayın sizide bekleriz
valla ben ve bırcok arkadasım burada alacak sey bulamıyoruz....Bilecik cennet gibi yer havasi temiz burada ama her yere yakin geliyor. Bursada bilecike göre daha ucuz geliyor. Bana gore bursa tam alışveriş cennetidir
ama benım kastım kıyafet....valla ben ve bırcok arkadasım burada alacak sey bulamıyoruz....
zaten merkez dedıgım gıbı hep kapalılara hıtap edıyor, bır ıkı magaza var addax falan onlarda da her zaman guzel seyler olmuyor, alışverıs merkezlerınde 5 lıralık seye bır ton para dokmekte bana sacma gelıyor, sosyete pazarları da var ama ordada hep aynı seyler kısacası alısverıs anlamında bana hıtap etmıyor
İstanbulu tavsiye etmem ama İzmirin güzel olduğunu duydum.Yasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam.gercektende denildigi gibi tasi topragi altin mi:)
Cok kötüsün yapma be ablaYaa yok ondan diiilll... Pis kaka buralar valla bak.
Yakında İstanbul'dan taşınıyorum o zaman görün siz. Zaten grafikerim her yere "İstanbul süpper mükemmel bir yer kesin gidin" temalı afişler yapıp asıcam. Nihhaaha....
Agzindan kac masin bak gelmek icin can atn biri var burda:)Değil mi... Arada ağzımdan kaçırıyorum işte
Yaaa ama cici cici yasiyoduk istanbulda ne guzel gitmeeeeeeeeeYaa yok ondan diiilll... Pis kaka buralar valla bak.
Yakında İstanbul'dan taşınıyorum o zaman görün siz. Zaten grafikerim her yere "İstanbul süpper mükemmel bir yer kesin gidin" temalı afişler yapıp asıcam. Nihhaaha....
OIsimlerinden anlasilacagi uzere guzel ye re benziyorlar vecihi getir helikopterin ucalim oraya:)
Neyin ismi guzelOIsimlerinden anlasilacagi uzere guzel ye re benziyorlar vecihi getir helikopterin ucalim oraya:)
Mercan ve wolfrog:)Neyin ismi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?