istanbul:(büyük sehirde yaşamak istiyorum

İstanbulda yaşamış biri olarak sen yaşadığın şehri mumla arasın.Trafiği ayrı bir dert bir yere yetişmek ayrı bir dert ipini kopartan insanlar mı dersin .Rahat rahat ne yolda yürüyebiliyorsun nede akşamları dışarı çıkabiliyorsun.Küçük yerde yaşamanın artıları daha fazla.Etrafın tanıdık bir şey olduğunda kapısını güvenle çalabileceğin insanlar var daha bir sürü sebep sayabilirim

Bilecik cennet gibi yer havasi temiz burada ama her yere yakin geliyor. Bursada bilecike göre daha ucuz geliyor. Bana gore bursa tam alışveriş cennetidir

şaka yapıyor olmalısınız taşı toprağı altın mı diye sorarak. istanbul ve izmir maddi anlamda insanın iliğini kurutur. siz çalışamıyorsunuz eşinizinde belli bir mesleği yok.

gelin gelin, sabah 9 da biyere yetişebilmek için 7 de evden çıkmam gerekiyor, dönüş de en az 2 saat, gitti mi günümün 4 saati yolda, yahu birçok şehirde insanlar 4 saatte çıkıp gidip gezip tozup evine dönüyor, yazık bize

@mercan1907 WOLFROG mercanlarla Wolfrog larin oralara gidin gezmeye oralar az trafikmis

Yaa yok ondan diiilll... Pis kaka buralar valla bak.

Yakında İstanbul'dan taşınıyorum o zaman görün siz. Zaten grafikerim her yere "İstanbul süpper mükemmel bir yer kesin gidin" temalı afişler yapıp asıcam. Nihhaaha....

Bilecik cennet gibi yer havasi temiz burada ama her yere yakin geliyor. Bursada bilecike göre daha ucuz geliyor. Bana gore bursa tam alışveriş cennetidir
valla ben ve bırcok arkadasım burada alacak sey bulamıyoruz....
zaten merkez dedıgım gıbı hep kapalılara hıtap edıyor, bır ıkı magaza var addax falan onlarda da her zaman guzel seyler olmuyor, alışverıs merkezlerınde 5 lıralık seye bır ton para dokmekte bana sacma gelıyor, sosyete pazarları da var ama ordada hep aynı seyler kısacası alısverıs anlamında bana hıtap etmıyor

ama benım kastım kıyafet....
ceyızlık, perde, bebek esyası falan ucuza bulursun toptancılar ve kapalı carsı ısını gorur zaten

İstanbulu tavsiye etmem ama İzmirin güzel olduğunu duydum.

Cok kötüsün yapma be abla(

istanbul özellikle adamın ruhunu yorar. çok kalabalık şehir. çeşit çeşit insan var. ve orda yaşıyorsan insanlığını duygularını evde bırakıp dışarı çıkmak zorundasın. çünkü başına ne geleceğini bilemezsin dolayısıyla demir gibi olmak zorundasın. hele ki günün sonunda şehrin üstüne resmen bir sis tabakası çöker hava kirliliğinden nefes alamazsın.

İstanbulun nezih semtlerinde oturma lüksünüz varsa buyrun gelin anadolu yakası avrupaya göre daha iyi. Ben şahsen kaçmak istiyorum buralardan park sorunu yolda yürüme sorunu güvensiz ortam nefes alamama.. Ama bunun yanında her şey elinizin altında mağazalar dükkanlar eğlence yerleri hobi alanları kurslar vs..

İstanbul bambaşka bir şehir
Adına şiirler yazılan bir memleket
Denildiği gibi büyülü , sesli, boğazıyla , deniziyle , sahilleriyle bambaşka bir şehir....
Tacizcisi ,uyuşturucusu, bilmem neyi ,görmek istediğiniz her yerde var bunlar. Sanki Özgecan cinayeti İStanbul da mı oldu Mersinde oldu mesela. Hemen şehrimi kötülemeyin lütfen. Zorlukları çok var. Evlat yetiştirmek apayrı bir olay. Edeb terbiye ailede başlar , şunu unutmayın küçük yerlerde daha çok sıkıntılı aşırı derecede özenti var. Tartışmaya açık bir konu.
Mesleğiniz iyiyse yaşayabilirisniz. Çünkü maddi yönden ağır bir şehir.

Yaaa ama cici cici yasiyoduk istanbulda ne guzel gitmeeeeeeeeeya da git git bebekte geliyomus minimum 3 kisi azaldik ama gittigin yeri haber ver istanbula isikli tabelalar yaptiricam havaalanina

Bende hep küçük şirin kasaba yer severim. .
Deniz kenarında minik bir ev. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…