kesinlikle size katılıyorum.. istanbulun derdi bitmez insanların bile gözü açılmış kocalarımız bi riskte o her yerde tuhaf kadınlar var ama istanbul adı üstünde batı şehri ve insanlarıda artık batılaşmış evlisi aldatır bekarı kandırır tuhaf olmuş yani biz yine azda olsa 90ların nesli biraz daha sakin yaşadık ayıp öğrendik şimdikilerde korku yok ayıp yok bizim çocuklarımız olduğunda nasıl olacak acaba Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ay kızlar nasıl dolmuşum içim şişmiş vallaIstanbuldakilerde ellerinden gelse kucuk biryere gidip orda yasamak ister.
Yok arkadasim istanbul benim zararima gibi geldi sonra kocamida kaybetmiyimUlaşım sorunu gerçekten berbat ama hele çalışıyorken. Biz ne dersek diyelim sizin aklınız kalacak zaten, o yüzden eşinize sürekli İstanbul'dan bahsedip bilinçaltına bunu aşılayın derim belki bir faydası olur
Sen bosalt bildigini tecrubelerinin bizde faydalanalim:)kesinlikle size katılıyorum.. istanbulun derdi bitmez insanların bile gözü açılmış kocalarımız bi riskte o her yerde tuhaf kadınlar var ama istanbul adı üstünde batı şehri ve insanlarıda artık batılaşmış evlisi aldatır bekarı kandırır tuhaf olmuş yani biz yine azda olsa 90ların nesli biraz daha sakin yaşadık ayıp öğrendik şimdikilerde korku yok ayıp yok bizim çocuklarımız olduğunda nasıl olacak acaba Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ay kızlar nasıl dolmuşum içim şişmiş valla
Hahahahhahaha gelecem tutma beniGel canım gel.
Gelince gördüklerin yüzünden topukların poponda kaçarsın bunu da bil
Perdeleri bursadan aliyorum eskde çok pahali. Mesela. Bursadan aldik sabah gittik hemen yapiyorlardi çok hoş güzel perdeler var. Çeyizlerini bursadan aldim ucuz olduğu içim mesela gelinliğimi de bursadan satin almistim diktirdi özeldi gelinlgim. Biseyi ihtiyaç olduğumda alirim kiyafetler de oradan alirim:) sadece gezmeye gidiyorum bursaya bilecikte yasiyorum . eskde yakin bursayada iki şehrin arasında olduğum için mutluyum:)ucuz bır sehır degıl aslında,ben burada hiçbirşey bulamıyorum....
ıkı farklı yuzu olan bır sehır mesela nilüfer ilçesi çok modern ne ediği belirli, iş güç sahibi insanların oturduğu bir yer, osmangazi ve yıldırım karışık biraz , yobazı da var moderni de, ama tarihi ve doğa yanı var şehrin ben bir tek o yönlerini seviyorum.
rüzgar desen genelde sonbahar ve kışın rüzgarlı. yazın nemli baya , terden geberıyorsun. dağ ile deniz arasında sıkışmış kalmış birde gölden gelen nemli hava var tabi...
istanbula eskısehıre yakın olması avantaj..
benım ıcın en buyuk avantaj memleketıme yakın olması sadece 1 saat...
onun dısında gerısı benı pek baglamıyor zaten gunluk hayat ev ve iş ikileminde geçiyor...
İsabetli olmuş boşverin, ben İstanbuldayım seviyorum ediyorum ama diğer tüm yerlere göre en dezavantajlı şehir diyebilirim. Olduğunuz yerde kalmak en güzeli ciddenYok arkadasim istanbul benim zararima gibi geldi sonra kocamida kaybetmiyim
belki saçma gelcek ama inan bana iş imkanı verseler aynı burda ki gibi çalışın deseler başka bir şehirdehiç düşünmem herhalde özellikle ege bölgesi isterdim sahile yakın böyle evin camından baktın mı yada balkon keyfi yaptığında manzarandan deniz kum güneş görünsün :)Sen bosalt bildigini tecrubelerinin bizde faydalanalim:)
İstanbulda gezmek mi. Evden çık bir gezmek için 100 tl en az bitti gitti. Gezdin tozdun gerçi kalabalık ta bişey de anlamayacaksîn eve dönüş çilesinde tekrar stres yükleniyorsun. Hava kirliliği gürültü yüzünden her gezip eve dönüşte ağrı kesici olmadan uyuyamıyorum. Hele son bir kaç yıldır izdiham resmen. Biz sanki savaş varmış gibi cuma öğlen saati tüm alışverişi yapıp markete bile gitmiyoruz. Hafta sonu yağmur yağsa trafik. Güneş açsa herkes gezmeye çıkıyor yine trafik. Herkesin dilinden aynı soruyu duyuyor sun bukadar insan nereye gidiyor :) her semt uyuşturucu batağı artık. Dua ediyoruz çocuklarımız uymasın diye. Ne iyi ailelerin çocukları düştü Bu tuzağa . Lise öğrencisi bile olsa ya kendin alacaksın gidip yada servise vereceksin ki oda öyle ucuz değil . Çok yakın yerler var mesela arabanla 10 dk da gidersin ama toplu taşıma daki acayip güzergah anlayışı yüzünden 2 vesait gidiyorsun bazı yerlere. Tabi sabah 10 ile 15:00 arası gece de 12 den sonra rahatlıkla binebilirsin hafta ici. Hafta sonu ne mümkün. Metrobüs var ama sadece e 5 denen merkezi yolda evet hızlı gidiyor. Ama öndeki araba arıza yaptı en basit kaldınmı yolda. Zaten ona binebilmek ayrı başarı. Metrobusten her durakta izdiham taşıyor ve ara sokaklara caddelere giden arabalar konserve gibi. Araban mı var në ala. Ama o trafik yokmu. Santim santim ilerler 10 dk lık yolu 1 saatte gidersin birden yol açılır. Ama neden tıkalı bu yol kaza yok yağmur yok neyse açıldı nasılsa diye tam şükrederken ikinci darboğaz noktasına rastlar yine trafikte sürünürsün. Taksim Avcılar arası 4 saat geldiğimi biliyorum ya daha nediyim. 4 saate farklı ile gidiliyor. Zaten yakında mülteciler den bize yer kalmayacak yüzüne bakmayacağın semtte yüzüne bakmayacağın bodrum 600 tl ile 1000tl arası olmuş.Neden istanbul nasil ki zorlluklari neler
Ya zaten istanbulda olupta buranın tadını çıkarmak için ziyagillerden olmak lazım. Ne para dayanır ne can. Helikopterle geziceksinYok arkadasim istanbul benim zararima gibi geldi sonra kocamida kaybetmiyim
Hepimizin aklından zoru var benceTamamda haklisinizda kac milyon kisi niye oraya akin ediyor madem bu kadar zor memleket insanlarin gayreti nedir iste onu anlamis degilim cidden sasiriyorum walla hayatimda boyle kalabalik bir sehir gormedim yok boyle birsey
Ziyaaaaaa.aman abi......walla cok guldum aynennnnYa zaten istanbulda olupta buranın tadını çıkarmak için ziyagillerden olmak lazım. Ne para dayanır ne can. Helikopterle geziceksin
En son köprüden leyfi gezmek amaçlı ne zaman geçtim hatırlayamıyorum
Git walla iyi yaparsin:)Hepimizin aklından zoru var bence
Ah keşke balıkesir çanakkale falan orda bi kasabada olsam. Herkesin birbirini tanıdığı, bahçesinde kısırlar yapılan kekler yenilen domatesimi salatalığımı kendimn yetiştirdiği
Kararlıyım bigün çekip gidicem buralardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?