- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 42
Hakli olabilirsiniz kisiden kişiye değişir bu durum .bana göre birçok zorluğu var .bende bursadayım , öncesınde ankarada yasadım, ist bulu da ıyı bılırım...
bence bursa yasanılacak en ıyı buyuk sehırlerden bırı, fazla trafık derdı yok ( dıgerlerıne nazaran ıyı konumda), ucuz bır sehır degıl ama ucuza da yasam saglanabılecek bır sehır, hıc yoktan dogası cevresı guzel gezmek anlamında...
ama tabıkıde benım de tercıhım sahıl kenarı gelısmıslık duzeyı yuksek ve modern bır ilçe ya da emeklılıkte sahıl kasabası olacaktır
En zengin kesimler den biri nişantaşı. 2 yıl okudum Teşvikiye caddesinde. Eğer 10000 tl ye bir çanta almak ise hayatın tadı en ünlü tasarımcıların kapısına yakın olmak ise evet çok mutlular. Ama bir görmek lazım o Teşvikiye caddesinde Porsche, hummer ı içinde trafikte direksiyon yumruklayanları :)Kizlar kizmayin ama gercekten insani etkiliyor istanbul bak unlunun biri kizinin adini istanbul koymustu galiba artik millete para va r huzur var bence iki kesim yasiyor istanbulda bir zengin kesim bir anadolu kesmi arada cok ucurum var.
Çeşme Alaçatı harika yazı bekliorum kismetse gitcez bu 4 cü gelişimiz olckİstanbulda bende yaşayamazdım sadece gezmek için iyi bir tercih olabilir ama İzmir herşeyiyle güzeldir...
gelinlik çeyızlık vs ucuza alınabılır belkı de kıyafet ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım, ben bırsey bulamıyorum burada, illa alışverıs merkezinden alacaksın onlarla cok pahalı zaten, çarsıdada genelde kapalılara yönelik şeyler var vs vs...Perdeleri bursadan aliyorum eskde çok pahali. Mesela. Bursadan aldik sabah gittik hemen yapiyorlardi çok hoş güzel perdeler var. Çeyizlerini bursadan aldim ucuz olduğu içim mesela gelinliğimi de bursadan satin almistim diktirdi özeldi gelinlgim. Biseyi ihtiyaç olduğumda alirim kiyafetler de oradan alirim:) sadece gezmeye gidiyorum bursaya bilecikte yasiyorum . eskde yakin bursayada iki şehrin arasında olduğum için mutluyum:)
ne gibi mesela zorluk derken ?Hakli olabilirsiniz kisiden kişiye değişir bu durum .bana göre birçok zorluğu var .
İstanbu'a gezmek için gelinir, yaşamak için değil. O da yaz tatilinde İstanbul boşaldığı zaman. Yoksa stresten kendini yerken gezdiğini bile anlamazsın. Bak gezmek diyorum, yaşamayı anlatmıyım bile...
Ama yapmayin boyle bi yazin trafiksiz yasiyoruz davet etmeyin bos demeyin
İstanbu'a gezmek için gelinir, yaşamak için değil. O da yaz tatilinde İstanbul boşaldığı zaman. Yoksa stresten kendini yerken gezdiğini bile anlamazsın. Bak gezmek diyorum, yaşamayı anlatmıyım bile...
Yaşadığın yerde kal. İstanbul eğer aylık 6-7 bin lira gelirin ve haftasonu 2 gün tatilin varsa yaşanır biyer eğer öyle bir gelirin yoksa boşa sürünmeye gelme. Oraya buraya koşturmaktan hiçbirşey anlamıyorsun. İşeyetişmeeve yetişme vb telaşlardan etrafında olup biteni, bile görmüyorsun. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum trafik yol git gel öyle yoruluyor ki insan akşam. 1 gün iznimde evden çıkasım bile gelmiyor. İlla gezmek istiyorsan arada 1-2 haftalığına gel gez İstanbul'u ozaman harika biyer. Ama burda yaşarken gezemiyorsun. Önceden ablam istanbulda çalışıyordu. Ara ara yanına gezmeye geliyordum tadına doyulmuyordu. Şimdi içinde yaşıyorum ama yaşamıyorum..Yasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam.gercektende denildigi gibi tasi topragi altin mi:)
Doğudasınız sanırım....Yani dedikodu degil buda bayanlarin disari cikmasi fazla hos karsilanmiyor.insan herseye dikkat ediyor.tek basina bayan olarak gezilmesi hos gorulmuyor yani sıķıyorlar ben dısari cıkarken basima sal takiyorum bu sekilde orf adet gibi kucuk yer olunca herkez birbirini taniyor bende buyuk sehirden geldim zorlandim acikcasi sevdim ama degdimi orasi muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?