Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

Hadya bende de sorn yok esmde sperm hareketsizliği var tel sayı fln gzl ama hareketlilik kötü kür faln yapmdn mı hc cnm keci boynuzu kürü fln Varikosel varmı

varikosel ameliyati oldu gecen sene.fayda etmedi.son evredeymis bayaa ilerlemis.tekrar etti damar genislemesi. 2 yildir ilclar kurler derken milyarlar doktük.son care tüp bebek olsun dedik.ama tutmadi ilk denemede.yapicak bisey yok

aktara ozel kur hazirlatiyodum 1 kavanoz 600 lira.15 gunde bitiyodu.3 ay yedi macunu.keciboynuzu kaynatiyodum taze meyve sulari sikiyodum.eczaneden aldigim vitaminler vardi.gnc shop dan arginmax proxeed plus aldim.6 ay kullandi ama yok yok yok.rabbim ol demeden olmaz biliyorum ama yine alimden geleni yaptim demek icin ugrasiyorum iste

Evt cnm baya ugrasmssn ya bn keci boynuzu kürü yaptm smdi havuc suyu ile çakşır icriyorm bde zeytin yaginda kuru incir bekltp yedrtym bnm eşim neofortil kullndi 3 ay fayda etmedi saraçoğlunda bi macun varms 300 tl onu alim dyrm belki kendilgnden olr bir umut ya napm

o saydiklarini da yaptim hepsi para tuzagi.hayirlisi olsun hakkimizda ne diyim.bu arada simdi ögrendim zeynep kamil randevuyla calisiyomus artik.yaani raporun cikip ilaclarini yazdirdiktan sonra randevu aliyomusssun.simdilik 1 ay ilerisine atiyolarmis.yogunluga gore degisiyomus.ekim ayinda 120 hasta varmis transfer olucak

Kızlar merhaba benden rahim filmi istemediler çok sukur bende bütün evrakları tamamladm cuma günü dosya açılıp konseye gidicek ondan snr Allah büyük ama ben bu süreçleri çok severek yapıyorum sonu güzel olacak diye ins.. tuzmenler

kızlart merhaba bende tup bebek baslanacak sanırım en son hsg yapıldı benımde persembe smer ve seroljık kan testı verecekmısın prosedur nedır malıyetı nedır eger tup bebek yapılırsa benım yasım 33 1 embrıyomu yapılır

Arkadaşlar merhaba zeynep kamilde aşılama için raporum çıktı.ne kadar sürüyor acaba yardımcı olabilir misiniz

Mrb zeynep kamil tup bebek yapiminda iyimi memnun kaldin mi yardimci olur musun kararsiz kaldim cok ;(

Mrb zeynep kamil tup bebek yapiminda iyimi memnun kaldin mi yardimci olur musun kararsiz kaldim cok ;(
Mrhb bende Zeynep Kandil'de tüp bebek için tedaviye başlıcam çok heyecanlıyım rabbim inş hayırlısını veriri hepimiz için

Merhaba arkadaşlar uzun zaman geçmiş aradan naptnz bebişleriniz oldu mu bende bu hastaneye başladım da inşallah olur bebegim

Kızlar sormak istediğim sorularım var yardımcı olursaniz sevinirim ben zeynep kamil de 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz oldu tup bebege baslicaktim ancak 3 senem şimdi doldu kasım ayinda son asilamami temmuz ayinda yaptırdım ben regly olmadan önce hastaneye gidip ne evraklar gerekli onlari sorucaktim regly olmadan onlari yaptirayim en azindan istedim neler istiyorlar asilama yaptirmadan once istedikleri evraklari verdim zaten ekstra tup bebege gecerken istedikleri evrak var mi? Yardimci olursaniz sevinirm

canım zeynep kamilde denemen varsa rapor alabilirsen eğer bahçecide tedavi olabilirsin raor geçiyor orda

canım zeynep kamilde denemen varsa rapor alabilirsen eğer bahçecide tedavi olabilirsin raor geçiyor orda
Zeynep kamilde 2 kez aşılama yaptirdim tutmadı tüp bebek bölümüne gidicem kasım ayinda tekrar ne evrak istiyorlar bilmiyorum yaptirdiklarim gecerli mi onu da bilmiyorum hicbir fikrim yok şahsen burda en azindan 1000 gelicek diger taraflarida araştırdım cok tuzlu geldi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…