- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
evet ikinci olcak kismetse.toplanirken anestezi altinda oluyo islem.transferde aci yok.muayene oluyomus gibi aletleri takarken hafif var sonra geciyo.korkcak bisey yok.stres yapma.kac yasindasin bu arada.kac yillik evlisin.ben 29 yasindayim 4 yil oldu gecen hafta evliligimiz
Mrhb bende Zeynep Kandil'de tüp bebek için tedaviye başlıcam çok heyecanlıyım rabbim inş hayırlısını veriri hepimiz içinMrb zeynep kamil tup bebek yapiminda iyimi memnun kaldin mi yardimci olur musun kararsiz kaldim cok ;(
Zeynep kamilde 2 kez aşılama yaptirdim tutmadı tüp bebek bölümüne gidicem kasım ayinda tekrar ne evrak istiyorlar bilmiyorum yaptirdiklarim gecerli mi onu da bilmiyorum hicbir fikrim yok şahsen burda en azindan 1000 gelicek diger taraflarida araştırdım cok tuzlu geldi açıkçasıcanım zeynep kamilde denemen varsa rapor alabilirsen eğer bahçecide tedavi olabilirsin raor geçiyor orda
Tüp bebek yaptıran var miFindikzade de radyotom,bende orda cektirdim,cok rahat.bende diger yerlerde acili oldugu icin cektirmedim.burda yanlis hatirlamiyorsam 370tl vermistim gecen yaz.
Merhaba Zeynep kamilde tüp bebeği ocak ayında yaptırcam kısmetse.. Acaba bu süreçte olanlar bilgi verebilirler mi?Tüp bebek yaptıran var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?