- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.861
- 73
- 33
- Konu Sahibi Masal123459
emin misiniz siz ozeldesiniz bence imkansız gelmesi.O kadroya geçti. Ben de yıllardır çalışıyorum özel sektörde. Gelebiliyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin misiniz siz ozeldesiniz bence imkansız gelmesi.O kadroya geçti. Ben de yıllardır çalışıyorum özel sektörde. Gelebiliyor diye biliyorum
Hayır. Ama Ankara'da yaşama fırsatım olacaktı gitmeseydimevlenmeyi düşünüyormuşsunuz birlikte mi yaşayacaksınız anne babanızla evlenince.
O kanun kalktı. Özel sektörde 365 gün sigorta girişi varsa gelebiliyoremin misiniz siz ozeldesiniz bence imkansız gelmesi.
Hayır. Ama Ankara'da yaşama fırsatım olacaktı gitmeseydim
Trenle 4 saat evet haklısınızankara istanbul arası ne kadar ki
sanki yurtdışına atanmışsınız gibi bir hal içindesiniz.
çok özlediğinizde hafta sonları çıkar gidersiniz.
Ben olsam bu şartlarda gitmem İstanbul’a. Aynı parayı alacakmışsınız zaten. Kiralar en düşük 7-8 bin. 12 bine nasıl geçineceksiniz? Ankara’da kal, ailenin yanında para biriktir. Sevgilinle de görüşürsünüz İstanbul Ankara uzak değil. İş ciddiye binince zaten 2 maaş olur ya sen gidersin ya o gelir.Atandım ama atandigim yer İstanbul ve maaş 12 bin. şu an zaten Ankara 'da özel sektörde 12 bin alıyorum ve evime 10 dk. Kira derdi yok param cebime kalıyor. Haftada iki gün izin ve rahat. Sadece hiç mutlu değilim severek yapmıyorum işi. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi bırakıp İstanbul'a nasıl gitcem orada nasıl geçinicem bilmiyorum aslında bir yanım da maaş düşünme diyor Üniden sonra 6 yıldır ailemin yanındayım ve aşırı asosyal biri oldum. Gidip 4 yıl idare edip tekrar Ankara 'ya gelme şansım da var erkek arkadaşım da orada şu an. Onun da ailesi Ankara'da ama İstanbul'a alıştı gel 4 yıl sonra gideriz diyor. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Sanki tercihi siz yapmamışsınız da devlet sizi zorla atamış gibi konuşuyorsunuz. Madem böyle düşünceleriniz vardı ne diye tercih verdiniz? Belki çok isteyen bir başkası gidebilirdi sizin yerin
Ailem gitmemi çok istiyor.Ben olsam bu şartlarda gitmem İstanbul’a. Aynı parayı alacakmışsınız zaten. Kiralar en düşük 7-8 bin. 12 bine nasıl geçineceksiniz? Ankara’da kal, ailenin yanında para biriktir. Sevgilinle de görüşürsünüz İstanbul Ankara uzak değil. İş ciddiye binince zaten 2 maaş olur ya sen gidersin ya o gelir.
Aileniz devlet memurluğu diye istiyor. Ama zaten aynı parayı alıyorsanız ne gerek var? Geçinmek o kadar zor ki tek başına…Ailem gitmemi çok istiyor.
Aileniz devlet memurluğu diye istiyor. Ama zaten aynı parayı alıyorsanız ne gerek var? Geçinmek o kadar zor ki tek başınaKesiK
Kesinlikle... Birkaç akrabaya övünsünler diyeAileniz devlet memurluğu diye istiyor. Ama zaten aynı parayı alıyorsanız ne gerek var? Geçinmek o kadar zor ki tek başına…
Ama inanın çalıştığım yerde hiç mutlu değilimAileniz devlet memurluğu diye istiyor. Ama zaten aynı parayı alıyorsanız ne gerek var? Geçinmek o kadar zor ki tek başına…
ama devletin garantisi varAileniz devlet memurluğu diye istiyor. Ama zaten aynı parayı alıyorsanız ne gerek var? Geçinmek o kadar zor ki tek başına…
Evet biraz birikimim var ev arkadaşı bulursam geçinirim benceama devletin garantisi var
sorun para değil ki devlet cogu anlamda çok avantajlı.
Biliyorum ben de devlet memuruyum, öğretmenim. Ama aynı parayı alacaksam ve buna rağmen istanbul gibi yerde tek başına yaşayacaksam istemem.ama devletin garantisi var
sorun para değil ki devlet cogu anlamda çok avantajlı.
Düşünme, gitAtandım ama atandigim yer İstanbul ve maaş 12 bin. şu an zaten Ankara 'da özel sektörde 12 bin alıyorum ve evime 10 dk. Kira derdi yok param cebime kalıyor. Haftada iki gün izin ve rahat. Sadece hiç mutlu değilim severek yapmıyorum işi. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi bırakıp İstanbul'a nasıl gitcem orada nasıl geçinicem bilmiyorum aslında bir yanım da maaş düşünme diyor Üniden sonra 6 yıldır ailemin yanındayım ve aşırı asosyal biri oldum. Gidip 4 yıl idare edip tekrar Ankara 'ya gelme şansım da var erkek arkadaşım da orada şu an. Onun da ailesi Ankara'da ama İstanbul'a alıştı gel 4 yıl sonra gideriz diyor. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun
vala devlet memurlugu ile özelin kıyaslanabilir olduğunu düşünmüyorumBiliyorum ben de devlet memuruyum, öğretmenim. Ama aynı parayı alacaksam ve buna rağmen istanbul gibi yerde tek başına yaşayacaksam istemem.
Ev kiraları istanbulda inanılmaz pahalı hangi semte geleceksiniz bilmiyorum ama biz yiğen e ev kiraladı 10 bin den aşağı da evyok yani tuttuğumuz semtte uzak yani o yüzden maddi anlamda size gezme fırsatı geçinme fırsatı yetecek kadar paranız kalırsa gelin derim yoksa bence risk almayınAtandım ama atandigim yer İstanbul ve maaş 12 bin. şu an zaten Ankara 'da özel sektörde 12 bin alıyorum ve evime 10 dk. Kira derdi yok param cebime kalıyor. Haftada iki gün izin ve rahat. Sadece hiç mutlu değilim severek yapmıyorum işi. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi bırakıp İstanbul'a nasıl gitcem orada nasıl geçinicem bilmiyorum aslında bir yanım da maaş düşünme diyor Üniden sonra 6 yıldır ailemin yanındayım ve aşırı asosyal biri oldum. Gidip 4 yıl idare edip tekrar Ankara 'ya gelme şansım da var erkek arkadaşım da orada şu an. Onun da ailesi Ankara'da ama İstanbul'a alıştı gel 4 yıl sonra gideriz diyor. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun
vala devlet memurlugu ile özelin kıyaslanabilir olduğunu düşünmüyorum
özelde bugün aynj parayı alırsın da gelecek ay işte olup olmayacağının garantisi yok yani
devlette ise calisamaz durumda olsan bile malulen emekli oluyorsun ,
yıllık stabil iznin var vs vs artısi çok bence