- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5-6 nerede yahu . daha yeni 4 oldu 7 yıldan beri.Bu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
İlk etapta ev tutmak yerine işine yakın apartta/yurtta kalabilirsin, bu şekilde ev kirası-faturalar-hatta kimi yurtlarda yemek de dahil oluyor hepsini uyguna halletmiş olursun. Biraz birikim yaparsın, uygun ev araştırırsın ve işinin gidişatına bakıp zaman sonrasında eve çıkarsın böylelikle maddi açıdan seni zorlamaz.Kızlar merhabalar. Bugün daha önceden görüştüğüm bir yerden haber aldım. İstanbul’da bir iş. Yaklaşık 4 bin lira geliri olacak bir iş. Küçük şehirde yaşıyor olsaydım çok mutlu olurdum. Ama İstanbul olunca kafam karıştı. Tek başıma ev tutmam gerekicek. Kira, faturalar vs yapabilir miyim bilmiyorum. Yeter mi bu para bilmiyorum. Ne dersiniz?
Geçimi sağlayamıyoruz, hep eksideyiz mesela.Bu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
Pardon 5 -6 bin derkenBu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.