- 17 Ağustos 2011
- 24.738
- 155.828
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Orayı eledim calci sagolasın.
Yenidoğan taraflarına ya da sancaktepe taraflarına bakacagız
Nereden aldınız aldığınız yerin fiyatları uygun muİstanbuldan almak mantıklı değil gibi.. başka bir şehir düşünseniz yazlık yer gibi hem yazlık olur hem de taşınma ihtimaliniz olursa oraya geçersiniz.
Biz o şekilde yapmıştık istanbuldan almadık yazlık bir taraftan aldık sonra yerleştik
İstanbul Anadolu'da sahile yakın yerler fay hattına çok yakın ve çok riskli kurtkoy cekmekoy sancaktepe olacaksa mantıklı ben pendikteyim sanki mezarımda oturuyorum gibi geliyor artık atanma durumum olursa eşim online iş bulsun diyip gideceğim buradanHanımlar merhaba.
Elimizdeki tarrlanın birini satıp ev almak istiyoruz, lakin malum deprem mevzusu sürekli artan kiralar eşim en azından bir evimiz olsun istiyor. Elimizde sadece bir tane tarla kalacak.
İstanbul'da ya da ailemin ikamet ettiği başka bir şehirde (deprem riskini olmadıgı bir şehir )
Eldeki tarlayı satıp üzerine de kredi çekmemiz gerek arabamızı da satacagız.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda mantıklı mı ?
Evimiz temmuz ayında ne kadar olur kira olarak bilmiyoruz.
Eşimde kira ödemek yerine kendi yerimizi ödeyelim diyor.
Orayı eledim calci sagolasın.
En sağlam yerlerden biri.Benim yatırım tavsiyelerim genelde hep zarar ettirir.O yüzden bir yorum yapmak istemem ama nerden ev alırsanız alın,sağlam ev alın.
Bağcılar’da mı devam edeceksiniz orası çok riskliOnlarında site içerisi ya da cadde üzerlerine bakmanı tavsiye ederim. Sarıgazi'den de uzak dur. Çok olaylı yerler oralar.
Taşdelen de güzeldir
Ben bekarken Libadiye'de oturuyordum. Çok güzel yerler ferah sakin. Evlenince de Bağcılar'a geldinAşkın gözü kör olsun
bir başka senaryoBizim mahalle dahil pek cok eski ev dönüşüme girecek. Yani aldığınız evde uzun süre oturamama ihtimaliniz var,bunu düşünün derim.
Kadıköy'de muhtarlar 'herkes evini inceletsin' diye haber göndermiş, kötü evlere bir an önce yıkım/yapım kararı çıkacakmış. Benim iki ayrı Kadıköylü arkadaşımin da evi sıkıntılı çıktı. Biri ev sahibi, o hemen bıraktı evi üç beş eşya aldı. Kendince daha guvenilir bir yerde geçici olarak barinmaya başladı.
O evler hep yıkılacak.
Belki uygun fiyatlı bulduğunuz bir evin de böyle bir hikayesi vardır, ev sahibi satıp kurtulmak istiyordur yıkım mikim, tekrar ödeme yapıp yeni eve kavuşma vs uğraşmamak için.
Mutlaka iyi araştırın, hatta konuya komşuya, bakkala falan çaktırmadan sorun bence ev almadan önce.
Onlarında site içerisi ya da cadde üzerlerine bakmanı tavsiye ederim. Sarıgazi'den de uzak dur. Çok olaylı yerler oralar.
Taşdelen de güzeldir
Ben bekarken Libadiye'de oturuyordum. Çok güzel yerler ferah sakin. Evlenince de Bağcılar'a geldinAşkın gözü kör olsun
Hanımlar merhaba.
Elimizdeki tarrlanın birini satıp ev almak istiyoruz, lakin malum deprem mevzusu sürekli artan kiralar eşim en azından bir evimiz olsun istiyor. Elimizde sadece bir tane tarla kalacak.
İstanbul'da ya da ailemin ikamet ettiği başka bir şehirde (deprem riskini olmadıgı bir şehir )
Kadıköy genel olarak çok eski binalara sahip bir ilçe, en yeni binaları dahi 40-50 yıllıktır, ilçe güzel ama hem eski hem pahalı evleriyle riske girilecek bir yer değil maalesefKadıköy'de muhtarlar 'herkes evini inceletsin' diye haber göndermiş, kötü evlere bir an önce yıkım/yapım kararı çıkacakmış. Benim iki ayrı Kadıköylü arkadaşımin da evi sıkıntılı
Onlarında site içerisi ya da cadde üzerlerine bakmanı tavsiye ederim. Sarıgazi'den de uzak dur. Çok olaylı yerler oralar.
Taşdelen de güzeldir
Düşündügnz an hemen başlayın ev aramaya bu işler böyle. Ve 1 gün dahi kaçırmayın. Fırsat varsa müstakil ev alın yada 3 4 katlı bir bina olsunHanımlar merhaba.
Sancaktepe ve Çekmeköy depreme dayanıklı risksiz diyorlarOrayı eledim calci sagolasın.
Pendik’in neresindesiniz Kurtköy mantıklı demişsiniz ama orasıda Pendikİstanbul Anadolu'da sahile yakın yerler fay hattına çok yakın ve çok riskli kurtkoy cekmekoy sancaktepe olacaksa mantıklı ben pendikteyim sanki mezarımda oturuyorum gibi geliyor artık atanma durumum olursa eşim online iş bulsun diyip gideceğim buradan
Artık olay köşe kapmaca ya döndü ama. Sürekli yükselen kiralar çoğu ev sahibinin iştahını kabartıyor. İki yılda bir ev mi değiştirecek insanlar? Sürekli ev sahibiyle papaz olacağız korkusu mu yaşasınbana şu dönemde ev almak artık kötü bir yatirimmis gibi geliyor
salt deprem değil konu yangında çıkabilir mesela zarar görme olasılığı yüksek
kira getirisi ile evin satın alındiginda verilen ücret ayarı çok sıkıntılı vs vs
param yok ama olsa ev almazdım sanırım
siz de haklısınız ama bu sürecin değişeceğine inanıyorum bence iki yıl sonra bu sıkıntılar daha az yer kaplayacak hayatımızdaArtık olay köşe kapmaca ya döndü ama. Sürekli yükselen kiralar çoğu ev sahibinin iştahını kabartıyor. İki yılda bir ev mi değiştirecek insanlar? Sürekli ev sahibiyle papaz olacağız korkusu mu yaşasınkendi oturacağı evi olmalı insanın. Kira uzun süre sürdürülebilir bir şey değil ama bu güncel ev fiyatları da ulaşılabilir değil. Çok büyük bir adaletsizlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?