kızlar emineyle konştumm saat5 gibi gel dedi ama yeri konusunda napıcamı bilmiyorum daha önce giden biri trf edeblrmi acaba :):):97:
merhaba güzeldim... bana özelden bu bayana ulaşabilceğim bir telefon ile adresini net olarak yazar mısın... çok teşekkürler...
kzlar salı günü soğanlık emineye gidicem gelmek isteyen warmı?=)
Kızlar Zafer bey in numarasını acilen bana da atarmısınız? randevuyla mı bakıyor,nerede bakıyor? gun bitmeden yakalayabilir miyim acaba? hafta ici sansım olmaz cunku.
Ayyyy kızlarrr bu dolandırıcılara nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum:44:
Bulmuşlar kızların zayıf noktalarını sömürüp sömürüp duruyorlar. Az
uyanık olun yanii.
Gittiğim tek bir falcı var, Kadıköyde, parayla falan bakmaz fala. Öyle canı
isterse kafasına eserse bakar anca ama her dediği çıkar. Onu da eğlencesine
baktırırım yanii. Yok evlilik çatısı kapalıymış da bilmem neymiş de,, modern
büyücü, üfürükçü mübarekler.
zafer bey hakkın da bır kac sayfalık gerıde kı yorumları okumanı tavsıye ederım
Merhaba, bu dua yı bana da gönderebilir misiniz acaba?(
bu kadar falcı falcı dolaşmaya gerek var mı?...ben kadıköyde şarampol cafe de medyum dünya'ya gidiyorum..kadın tılsımlı bişey..ne dese çıkıyor...rahatlatıyor beni..bi falcıya baktırmak en iyisi..kafanızı allak bullak etmeyin :))
Kızlar Zafer bey in numarasını acilen bana da atarmısınız? randevuyla mı bakıyor,nerede bakıyor? gun bitmeden yakalayabilir miyim acaba? hafta ici sansım olmaz cunku.
canım o adama gitmeden önce formdaki yazılanları oku dolandırıcı bir adam evlilik kapın kapalı deyip insanlara zorla büyü yapmaya teşvik ediyor sen bilirsin yine de
zaferbey hakkın da bır kac sayfalık gerıde kı yorumları okumanı tavsıye ederım
hemen bildiklerime yorum yapayımteşekkür ederim canım. geçmiş yorumları okumadan istemiştim.vazgeçtim. başka araştırıyorum da şöyle bir şeye denk geldim. sizden de yorum alayım..
Alın size istanbul'un en ünlü olmasa da dedikleri bir bir çıkan falcıları.. Tek tek denedik..
Taksim:
Symbol Cafe - Serkan, Levent, Alper
Majestik Cafe - Emre
Melekler Kahvesi - Selçuk
Nişantaşı:
Symbol Cafe - Yılmaz, Fulya, İsmail, Özgür, Umut
Beşiktaş:
Symbol Cafe - İlker, Bora
Kadıköy:
Angel's Cafe - Burcu
hemen bildiklerime yorum yapayımserkan denilen adam suadiye sembole geçti. sonra kendine başka cafe açıp yerine başka çakma serkan oturtmuşlar. isim blir 3 dakikadan 1 saniye fazla bakmaz kimseye. isim dışında numarası yoktur ama bilemeyeceği isim de yok. o konuda çok iyi. gerisi fos
levent bana çok iyiydi artık bilememeye başlayınca bırakmıştım gitmeyi.
majestik emre şu an karşısındaki uçurtma cafede. çok kötüydü bende.
fulya inanılmazdı. ağzım açık kalmıştı. falları günü gününe çıkardı. sonra üst üste 4-5 falında saçmaladı. baktım burada da aynı şeyler yazılıyor hakkında. çok bozuldu yani. sıradan bi falcı oldu.
burcuya gelince. sevdiğim kişinin başka birini sevdiğini söyleyen tek kişidir. kavga etmiştik. yok öyle bi şey demiştim. aylar sonra doğru olduğunu öğrendim. gelecek çıkmadı. 5 kere gittim ilk üç falı mükemmeldi. son iki fos ötesi. en son geçen ay gitmiştim.
benden bu kadar
:)) Fulya düzelmişmidir acaba ya.
Burcu ya ben de iki kere gittim.O an olan biteni super biliyor ama gelecege dair hicbir soyledigi cıkmadı.Leventle Burcu agız birligi yapmıscasına aynı sseyleri soylemislerdi hatta,cok umutlanmıstım ama ne yazık ki ikisi de tutmadı.
Tutturan tek bir falcı vardı bana simdiye dek o da uskudarda su falı bakan kadındı.Hadi canım ordan dedigim şeyleri soylemisti ve cıkmıstı ama cok gittim ona yeni birini arıyorum simdi.Binnaz abladakilere sarmayı planlıyorum simdi de hangisi karar veremiyorum :/
sen bilirsin. fulya biraz enteresandır ama uyarayım da :) 4te gelir kafeye. ama mesela gidersin 3te beklersin. saat 5 olur, 6 olur kadın gelmez. haber de vermez gelmiyeceğini. çok boş döndüğüm oldu oradan. nişantaşının elemanlarıyla kavga etmiştim enson. böyle terbiyesiz elemanlar olamaz. sahibinin kızından oğluna tüm garsonlar dahil olmak üzere çok terbiyesizler. soru sorarsınız yüzünüze bakıp giderler. bi kere içeri girip fulya hanım bugün burada mı demiştim. hayır değil dediler. gelecek mi dedim. ne bileyim ben gelicek mi koca fal kafe burası bi sürü adam var gel baktır işte birine canım aa! demişti adam bana. bir değil iki deil ama. her hafta giderdim ben oraya.sırf fulya hatırna katlanırdım ama o da bozunca... daha kapısından girmem.
fulyaya baktıracaksan katinasını tarotunu boşver. bana çıkan falları kahveydi. ama dediğim gibi son zamanlarda hiç çıkmadı. hatta alakasız şeyler sıraladı bana. sadece bana değil epeyce birilerine. bi bekleyelim bakalım. vardır yorum yapacak birileri. ha ben daha kesin gitmem o ayrı.
paramla rezil olamam daha.
Fulya'yı yakalamak cok zor, belkıde ayrıldı söylemıyorlar! Ne zaman gitsem yokk! sembol Nişantaşı garsonları ve çalışanlarıda bır garip zaten, soru soruyorsun cevaplamadan gıdıyolar, bi garipler! Çok havadalar!
Ya Fulya nın çok fena tosladığı oluyor . Bir de Nişantaşı Symbol de konuştuklarınıza dikkat edin. Garsonlar fena dinliyor tüm konuşmalarınızı
şu ünlülerin falcısı di mi hapse filan girmişti. noldu acaba ona? bırakmıştır belkiGitmiyim ben de o zaman. Gecenlerde de yazdım buraya Suphi Sekeroglu nu. ona taktım şimdi.nasıl bulurum bilmiyorum ama o adam çılgın bakıyordu.soyledigi her sey bir bir gerceklesti bu zamana dek.ihtimal vermesem de arıyorum onu.bakalım..
rica ederim :) ben bugun gıdemedım malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?