şu ünlülerin falcısı di mi hapse filan girmişti. noldu acaba ona? bırakmıştır belki
Iyı pazarlar ben de uskudar da oturuyorum bu dedıgın bayan kımdır acaba haftaıcı gıtmek ısterım bılgı verırsenız sevınırım msj olarak tlf ısım
Tesekkur ederım bılgı ıcın sagolun
kızlar selam , suadiye de cadde üzerinde cafe falım diye bi fal kafe var sahibi nurcan imir tarot a 300 tl ye bakıyormus ,ben netten biraz arastırdım ama fazla bir bilgiye ulaşamadım.açıkcası fiyat bana biraz yüksek geldi .
burayı bilen ve fal baktıran var mı ? iyi mi acaba..boşuna bunca para vermeyelim...
taksim melekler kahvesinde esmer bir bayan vardı adını hatırlayamadım o da iyi
Bi insan fali bu kadar aklina takar mi ben baya bi taktim sebanin falini aklima sana dedikleri ciktimi cok merak ediyorum :))
şu sıra kafam da 3 ısım var ;
bakırkoy seba, nısantası fulya ,soganlık emıne.
bunlardan bırını sececegm .hangısını tavsıye edersınız .yaa bıde ben falda
sureye de cok dıkkat edıyorum .5 dakka bakıp yollayanları
hıc sevmıyorum .fulya kısa mı bakıyor uzun mu
şu sıra kafam da 3 ısım var ;
bakırkoy seba, nısantası fulya ,soganlık emıne.
bunlardan bırını sececegm .hangısını tavsıye edersınız .yaa bıde ben falda
sureye de cok dıkkat edıyorum .5 dakka bakıp yollayanları
hıc sevmıyorum .fulya kısa mı bakıyor uzun mu
sen bilirsin. fulya biraz enteresandır ama uyarayım da :) 4te gelir kafeye. ama mesela gidersin 3te beklersin. saat 5 olur, 6 olur kadın gelmez. haber de vermez gelmiyeceğini. çok boş döndüğüm oldu oradan. nişantaşının elemanlarıyla kavga etmiştim enson. böyle terbiyesiz elemanlar olamaz. sahibinin kızından oğluna tüm garsonlar dahil olmak üzere çok terbiyesizler. soru sorarsınız yüzünüze bakıp giderler. bi kere içeri girip fulya hanım bugün burada mı demiştim. hayır değil dediler. gelecek mi dedim. ne bileyim ben gelicek mi koca fal kafe burası bi sürü adam var gel baktır işte birine canım aa! demişti adam bana. bir değil iki deil ama. her hafta giderdim ben oraya.sırf fulya hatırna katlanırdım ama o da bozunca... daha kapısından girmem.
fulyaya baktıracaksan katinasını tarotunu boşver. bana çıkan falları kahveydi. ama dediğim gibi son zamanlarda hiç çıkmadı. hatta alakasız şeyler sıraladı bana. sadece bana değil epeyce birilerine. bi bekleyelim bakalım. vardır yorum yapacak birileri. ha ben daha kesin gitmem o ayrı.
paramla rezil olamam daha.
Fulya bana da bir kez bakmıştı herkezin a dedigine (benim de a bildigime) o b demişti ve sonra onun dogru oldugu cıkmıştı.
N.taşı sembolun müşteriye davranışı gerçekten çok çirkin bende çok rahatsız olmuştum
bu dediğin ne zaman olmuştu peki? yani ne zaman bakmıştı falına?
forumda genel bi kanı var. fulya çok iyiydi ve artık çok kötü diye. ben de katılıyorum bu görüşe. uzun zamandır gitmedim o yüzden merak ettim falın tarihini
Geçen sene baktırmıştım sonraki iki gidişimde maalesef bir gün izinliydi diger gün ev mi taşıyordu ne gelip gelmeyecegini cafedekiler de net bilmiyordu meryeme baktırmıştım. Meryem bir konuda içimi karartmıştı ama sonuç ne olur bilmiyorum (umarım dedigi olmaz) . Fakat dedigim gibi fulyanın belirttiği konuyu Zeynep turan bile benim bildigim gibi yorumlamıştı ama ben yanlış biliyormusum fulyanınki dogru çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?