İstanbul'da Fal - Falcılar

p.tesi salı bir kapanış yapıyım diyordum aklımdaki isim fulya ya da rana idi, ranayı yakında gördüm o yüzden fulyadan yana kullanırım seçimimi diyordum taksim semboldeki dilektende memnun kalmıştım tarzı farklı gelmişti kendisini de yakın bulmuştum kendime bilemiyorum

Ama acaba çok sık gitmektende kaynaklanıyor olabilir mi bu bozulma hani mesela uzun bir süre ara versen sonra bir kez daha gözlemlesen belki düzeldigini görürsün

yok herkes aynı şeyi söylüyor burda canım. nisan mayıs gibi birden fulya eskisi gibi değil ya noldu ona denmeye başladı. ara verip daha doğrusu küsüp gitmediğim zamanlar da oldu. yok yani. napalım. iyi oldu. falın günahına girmiyorum artık.
yanımda ilk kez götürdüğüm arkadaşlarımdan kaç kere azar yedim. bunu beklettin bize evde bakardık bu fala da diye.
yani ama bu normal bi şey. kadının sırasında sürekli 10-15 kişi var. günde 50 kişiye fal bakıyordu bu kadın.nasıl körelmesin yeteneği
bi ara rita rita deniyordu. şimdi fos ötesi.
gül vardı yeşilköyde. o da öyle. zamanla köreliyor galiba yetenekleri

Son düzenleme:

Meryem pek iyi bakamaz, o yüzden kötü dediği şeye sakın üzülme! Garanti çıkmaz! :)

evet yaa bugün bende sordum 300 dedi şaşırmış heralde arkama bile bakmadan döndüm hayır yani 300 tllik ne söleyeyebilirsinki diğerlerinden farklı olan ya bende kadınlar kahvesinde fal sırası beklerken bi kızdan öğrendim öle çıkan fallardan falan konuşuyoduk bana anlattıklarını yazıyorum Beylikdüzünde Serpil diye bi kadın varmış kıza sevgilisinin arkadaşının trafik kazasında öleceğini sölemiş hatta adını bile sölemiş çocuk gerçekten dediği gibi kazada ölmüş, başka bi kadınada kocan seni aldatıyo demiş aldattığı kişinin telefon numarasını baştan sona sölemiş kadın bakmış gerçekten verdiği numara doğru ve kocası aldatıyomuş yine başka birine sen bu kişiyle evlenme evlensen bile bi hafta sonra ayrılırsın demiş hakikaten 1 hafta sonra kadın ayrılmış bu kadar şeyi bilmesi bana pek mümkünmüş gibi gelmedi kız doğrumu sölüyo anlamadım bu kadına daha önce giden varmı:26: kız bana cep numarasınıda vermişti gidicektim hatta sonra bi anda vazgeçtim numarasınıda sildim ama aklımda kalmadı deil hani giden varsa lütfen paylaşabilirmi

laf cafe kuzeyin söyledikleri çıkıyor mu? bi de beylikdüzündeki serpil hanımın telini bilen varsa gönderebilir mi?

Slm kızlar telefonda su fali bakan birini buldum.guzel baktı ancak mükemmel diyemem çünkü tarih verdi.ancak gecmis ve icinde bulunduğun durumu çok iyi biliyor.beklemedeyim:)

bu bahsettıgınız falcı cok ıyı fal bakan bır kadın olsa da ben bu kadına yıne gıtmem .

kadın felaket habercısı gıbı ne bu boyle yaa okurken ıcım daraldı valla

hıc pembe tablo cızmez mı ınsan yahu ,hep felaket haberı hep felaket !

ayy yok yok canım sen de gıtme bu kadına morelını bozma .

fulya ya en son mart ayında baktırdım ,saçmaladı ondan önce iyiydi .hatta şu anda bile eski söylediklerini yaşıyorum .
burcu ya da nisanda baktırmıştım en son oda hiç tutarlı değildi.ondan öncekiler iyiydi.eski falları bir bir çıktı
acıbadem olguya baktırdım en son süperdi şuanda söyledikleri tıkır tıkır oldu ,oluyorda .

talena
29-12-2011, 21:10
Arkadaşlar beylikdüzündeki serpil e ben gittim.Ikı kere hemde,şöyle anlatayım ilk gittiğimde kımse yoktu bana yaklasık 45 dk fal bakmıstı meslegımden tutunda aılemde halamın ısmıne nerelı oldugumuza su tarıhte deden vefat etmıse kadarr herseyıı bılmıstır.Ben agzım acık cıkmıstmm hayatımda baktırdıgım en ıyı faldı.Fıncana bakmaz yalandan kapatır ztn bana o zmn dırek sevgılımın ısmını dırek ısmını soyledı harf marf degıl..cok ıyıydııı.Ama sonraaaaaaaaaaaaaa;

1.5 yıl ıcınde tekrar gıttım bu referanslara dayanarak gıttım 4 arkadasımıda goturdum ustelıkk mukemmel dıye Mımarobada oturur kendısı bıze 2 ye randevu verdı. ılk gıttıgımde kımse yoktu kadının evınde cocukları vardı bırtek,ıkıncı gıttıgımde o ev tam bır ofıse donmus ıcerı gırdıgımızde onumuzde 25 kısı vardı ınsanlar balkonda sıkıs pıkıs oturuyorlar yandakı komsular durumdan rahatsız ıcerı gıren kısılere tuhaf tuhaf bakıyorlar hatta sıgara kullerını asagıya atmayın dıye bagıran komsusuyla olay cıktı fln..ve falı 15 dk surmedı ıkıncı gıttımgde o kdr fenaydıkı buyuk bır umıtle gdıp hayalkırıklıgıyla cıkmasıda cabassı ustelık besıktastan arabayla mımarobaya 4 kız arkımıda alarak gttım..Bosuna bır suru ısım sayar takır takır ahmet kım emre kım hasan kım o kım bu kım bılır evet ama sdece ısım bılmeyle kalmıs artık yeteneklerı ben buyuk hayalkırıklıgı yasamıstım ıkıncı gıttıgımde..bılgınız olsun

fal konusunda herhalde gitmediğim yer kalmadı...aslında hiç inanmıyodum ama..kadıköyde şarampol cafe'ye gidene kadar...
gerçekten bazı insanların üstün yetenekleri var mış..

kaçırdım konunun başını.kimdir bu falcı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…