Ama acaba çok sık gitmektende kaynaklanıyor olabilir mi bu bozulma hani mesela uzun bir süre ara versen sonra bir kez daha gözlemlesen belki düzeldigini görürsün
Su aralar favorin olan bir iki isim istesem
Geçen sene baktırmıştım sonraki iki gidişimde maalesef bir gün izinliydi diger gün ev mi taşıyordu ne gelip gelmeyecegini cafedekiler de net bilmiyordu meryeme baktırmıştım. Meryem bir konuda içimi karartmıştı ama sonuç ne olur bilmiyorum (umarım dedigi olmaz) . Fakat dedigim gibi fulyanın belirttiği konuyu Zeynep turan bile benim bildigim gibi yorumlamıştı ama ben yanlış biliyormusum fulyanınki dogru çıktı.
beklemede olduğum iki kişi var. çok bi şey de kalmadı tarihlere. şimdi yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi.
o paralar kolay kazanılmıyor malum
ben sana olumlu olumsuz mutlaka mesaj atıp söylerim ama
kızlar selam , suadiye de cadde üzerinde cafe falım diye bi fal kafe var sahibi nurcan imir tarot a 300 tl ye bakıyormus ,ben netten biraz arastırdım ama fazla bir bilgiye ulaşamadım.açıkcası fiyat bana biraz yüksek geldi .
burayı bilen ve fal baktıran var mı ? iyi mi acaba..boşuna bunca para vermeyelim...
evet yaa bugün bende sordum 300 dedi şaşırmış heralde arkama bile bakmadan döndümhayır yani 300 tllik ne söleyeyebilirsinki diğerlerinden farklı olan ya bende kadınlar kahvesinde fal sırası beklerken bi kızdan öğrendim öle çıkan fallardan falan konuşuyoduk bana anlattıklarını yazıyorum Beylikdüzünde Serpil diye bi kadın varmış kıza sevgilisinin arkadaşının trafik kazasında öleceğini sölemiş hatta adını bile sölemiş çocuk gerçekten dediği gibi kazada ölmüş, başka bi kadınada kocan seni aldatıyo demiş aldattığı kişinin telefon numarasını baştan sona sölemiş kadın bakmış gerçekten verdiği numara doğru ve kocası aldatıyomuş yine başka birine sen bu kişiyle evlenme evlensen bile bi hafta sonra ayrılırsın demiş hakikaten 1 hafta sonra kadın ayrılmış bu kadar şeyi bilmesi bana pek mümkünmüş gibi gelmedi kız doğrumu sölüyo anlamadım bu kadına daha önce giden varmı:26: kız bana cep numarasınıda vermişti gidicektim hatta sonra bi anda vazgeçtim numarasınıda sildim ama aklımda kalmadı deil hani giden varsa lütfen paylaşabilirmi
geçen sene bana da iyiydi. şeyi merak ettim yanlış anlama: acaba dedim elektiriğimiz mi tutmuyor artık.
ama benim de iyi dediğim zamanlar geçtiğimiz 4-5 sene. en son aralıkta iyi bi fal baktı. sonra nisan sonuna kadar her hafta gittim yine. direndim yani düzelir eskisi gibi olur diye. ama olmadı
canım bakıpta cogu dedıgı seyı yemınederım bır bır yasadım,benım sevgılı durumumda tek olumlu konusan falcı o oldu,o ne soyledıyse ne tahmın ettıyse aynı sekılde devam ettı,benım sevgılı durumum bı haylı karısık resmen yılan hıkayesı,farkedemedıgım ayrıntılarda cok gozumu actı..ne hıssedıyosa onu soyler olumlu yada olumsuz,en nıhayetınde fal cokta takılma bence..ama benım suana kadar gıttıgım enıyı falcı.
fal konusunda herhalde gitmediğim yer kalmadı...aslında hiç inanmıyodum ama..kadıköyde şarampol cafe'ye gidene kadar...
gerçekten bazı insanların üstün yetenekleri var mış..
kimdir bu kadiköydeki bi diyiverirmisin:)
rica etsem medyum dünyanın telini verebilirmisiniz yeni üyeyim msj hakkım yok şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?