Handenin falı bana çıkmadı oysa anda harikaydı.....
Size gerçekten yürekten teşekkür ediyorum bana serdar beyi kazandırdığını için bana çok iyi geldi insanâil yaklaşımı bana fayda vermek için çırpınışları verdiği telkinler tavsiyeler bana yaşadığım bu olağanüstü sıkıntıli günlerimde öyle iyi geldi ki kısacık bir zamanda bile hayatımı doktü ağzım açık dinledim sanırım buldum ben arayisimdaki danismanimi geleceğe dair tarihler verdi ama kısa sürede olabilecek olmasini çok istediğim bakalım gerçekleşirse ortalama bir zamanda işte o zaman sanırım buldum dwmiyecegim buldum diye ilan edeceğimi her kez benim aldığım faydayı alsinBakırköy de tüm cafelerde fal baktırdım arkadaşlar ama ben aradığımı buldum. Herkese tavsiye ediyorum. Baktırırsanız lütfen yorumda yazın ki herkes doğru şekilde bilgilensin. Bakırköyde FISILTIM CAFE diye bir cafede medyum Serdar var . Güneşin oğlu lakabı. Yıllar evvel bana bir fal baktı ve söylediklerini yıllarca yaşadım. Türkiye ye döndüğümde onu tırnık tırnık aradım bulamadım ve tesadüfen bakırköyde olduğunu rusya ya gidip geldiğini öğrendim. Gülüp geçtiğiniz şeyler olduğunda şaşırıyorsunuz . Umarım artık onu kaybetmem. Çok yoğun mutlaka randevu alın derim
bana da zamanında vermişti gelecek barışcaksınız dediği adam başkasıyla evlendi fal enerji işi tabi umarım sizde yanılmaz su falı bile baktırdım ona zamanında çok param gittiSize gerçekten yürekten teşekkür ediyorum bana serdar beyi kazandırdığını için bana çok iyi geldi insanâil yaklaşımı bana fayda vermek için çırpınışları verdiği telkinler tavsiyeler bana yaşadığım bu olağanüstü sıkıntıli günlerimde öyle iyi geldi ki kısacık bir zamanda bile hayatımı doktü ağzım açık dinledim sanırım buldum ben arayisimdaki danismanimi geleceğe dair tarihler verdi ama kısa sürede olabilecek olmasini çok istediğim bakalım gerçekleşirse ortalama bir zamanda işte o zaman sanırım buldum dwmiyecegim buldum diye ilan edeceğimi her kez benim aldığım faydayı alsin
Gelecegi zaten hicbirisi bilemiyor, bari su ani bilseler dogru yonlendirselerde bizde umitle birseyleri beklemesek cook cook iyi olucak.bana da zamanında vermişti gelecek barışcaksınız dediği adam başkasıyla evlendi fal enerji işi tabi umarım sizde yanılmaz su falı bile baktırdım ona zamanında çok param gitti
Bu arada gokceninde verdigi zaman doldu ve soyledikleri olmadi malesef. Hicbirsey soyledigi gibi gelismedi acikcasi.bilginizebana da zamanında vermişti gelecek barışcaksınız dediği adam başkasıyla evlendi fal enerji işi tabi umarım sizde yanılmaz su falı bile baktırdım ona zamanında çok param gitti
Banada çıkan olmadı gokce zaten fıyaskoydu kuzey tutku o bu hepsıne baktırdım çıkanı yok anı yakalayan yada gecmısten bır ıkı sey tutturan oldu onlarında tesadufen oldugunu dusunuyorum hatta falcıların burada kendılerını oven yorumlar yaptıgını dusunuyorum hep aynı isimler konusuluyor ne garıpkı cıktı denen enerjı işi denilip bize cıkmıyor nasıl bır enerjım varsa artıkBu arada gokceninde verdigi zaman doldu ve soyledikleri olmadi malesef. Hicbirsey soyledigi gibi gelismedi acikcasi.bilginize
Burda en Cok tutkuyu ovenlerden birisi bendim. Cok Cok detayli super seyler soylemisti AMA onunda verdigi zaman coktan geldi gecti. Hazirandan Sonra Hersey yoluna giricekti guya ama olmadi. Enerji isimi, Sans isimi gercekten bilemedim ama kafamda birtek soru kaldi???? Bu kadar insana cikiyorda soylenilenler, en azindan durumun gidisatini biliyorlar. Bize neden cikmiyor???? Cokmu umitle bekliyoruz? Yoksa falcilarmi bizimle dalgasini geciyor???
serdar beye ben daha dün baktırdım o yuzden temennim cıksın ama diğer taraftan insanı son derece rahatlatan cok farklı bir tarzı var serdar beyin ben cok guzel enerji aldım ve inanın zor yakalarım bunu tavsiyeleri telkinleri cok rahatlattı gecmiş için cok basarılıydı ama deniyor ya enerji meselesi ben cıkmasını cok istiyorum söylediklerinin ve cok yakın tarihler bekleyelim görelim bakalım cıkarsa ama vazgeçilmezim olur kesin
Tutku ya baktirdim bu sefer farklı konuştu bilmiyorum hangisi çıkar
Bende çok takildim oraya nerdeyse hepsine baktırdım ufak ufak cikanlar oldu ama buyuk olayi bekliyorum muzoya baktirdin mi wen son muzoya baktırdım tarihler çıkmadıKızlar bu astro center denilen sitede bir çoğuna fal baktırdım hepsi aynı paralel şeyleri söyledi sonuç malesef olumsuz,fiyatlar çok faiş gereksiz yere ödeme yapmış olursunuz..
nerde serdar bey adresi ve telde de bakıyor mu randevu lu mu çalışıyor.
Ben ankaradayım o yüzden telde baktı fakat bakırköyde fısıltı kafedeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?