İstanbul'da Fal - Falcılar

zaza nasıldır ilkkez değişik birine baktırdım
detayları superdı ama ya gelecek nasıldır

Size gerçekten yürekten teşekkür ediyorum bana serdar beyi kazandırdığını için bana çok iyi geldi insanâil yaklaşımı bana fayda vermek için çırpınışları verdiği telkinler tavsiyeler bana yaşadığım bu olağanüstü sıkıntıli günlerimde öyle iyi geldi ki kısacık bir zamanda bile hayatımı doktü ağzım açık dinledim sanırım buldum ben arayisimdaki danismanimi geleceğe dair tarihler verdi ama kısa sürede olabilecek olmasini çok istediğim bakalım gerçekleşirse ortalama bir zamanda işte o zaman sanırım buldum dwmiyecegim buldum diye ilan edeceğimi her kez benim aldığım faydayı alsin

Ramazandan önce Hande'ye gitmiştim. Benimle ilgili dedikleri haricinde her şey çıktı şu son 1 ay boyunca. Ailem veya çevremdekilerin hayatlarında olcak şeyler gibi ama bende tık yok. Olan durumumu çok iyi bildi, güzel yorumladı, eski sevgilim hakkında bilmediğim ama merak ettiğim şeyler söyledi ve dedikleri de çıktı. Resmen başkaları için fal baktırmış gibi oldum ama bakalım hayırlısı belki bana dedikleri de çıkar. Kısacası anda ve yakın gelecekte iyiydi

bana da zamanında vermişti gelecek barışcaksınız dediği adam başkasıyla evlendi fal enerji işi tabi umarım sizde yanılmaz su falı bile baktırdım ona zamanında çok param gitti

bana da zamanında vermişti gelecek barışcaksınız dediği adam başkasıyla evlendi fal enerji işi tabi umarım sizde yanılmaz su falı bile baktırdım ona zamanında çok param gitti
Gelecegi zaten hicbirisi bilemiyor, bari su ani bilseler dogru yonlendirselerde bizde umitle birseyleri beklemesek cook cook iyi olucak.

Bu arada gokceninde verdigi zaman doldu ve soyledikleri olmadi malesef. Hicbirsey soyledigi gibi gelismedi acikcasi.bilginize
Burda en Cok tutkuyu ovenlerden birisi bendim. Cok Cok detayli super seyler soylemisti AMA onunda verdigi zaman coktan geldi gecti. Hazirandan Sonra Hersey yoluna giricekti guya ama olmadi. Enerji isimi, Sans isimi gercekten bilemedim ama kafamda birtek soru kaldi???? Bu kadar insana cikiyorda soylenilenler, en azindan durumun gidisatini biliyorlar. Bize neden cikmiyor???? Cokmu umitle bekliyoruz? Yoksa falcilarmi bizimle dalgasini geciyor???

Banada çıkan olmadı gokce zaten fıyaskoydu kuzey tutku o bu hepsıne baktırdım çıkanı yok anı yakalayan yada gecmısten bır ıkı sey tutturan oldu onlarında tesadufen oldugunu dusunuyorum hatta falcıların burada kendılerını oven yorumlar yaptıgını dusunuyorum hep aynı isimler konusuluyor ne garıpkı cıktı denen enerjı işi denilip bize cıkmıyor nasıl bır enerjım varsa artık

serdar beye ben daha dün baktırdım o yuzden temennim cıksın ama diğer taraftan insanı son derece rahatlatan cok farklı bir tarzı var serdar beyin ben cok guzel enerji aldım ve inanın zor yakalarım bunu tavsiyeleri telkinleri cok rahatlattı gecmiş için cok basarılıydı ama deniyor ya enerji meselesi ben cıkmasını cok istiyorum söylediklerinin ve cok yakın tarihler bekleyelim görelim bakalım cıkarsa ama vazgeçilmezim olur kesin

nerde serdar bey adresi ve telde de bakıyor mu randevu lu mu çalışıyor.

Tutku ya baktirdim bu sefer farklı konuştu bilmiyorum hangisi çıkar

nasıl farklı konuştu ilkinden farkımı konuştu nededi mesela özele gelsene bi ban onun ilk falı çıkmıştıta

kızlar göker in numarasını verebilir misiniz teldede bakıyor dıye okudum

Epeydir ara vermiştim bugün zuhale gittim cafeden ayrılmış artik Bakırköy de evinde bakiyormus enerjisi ve falı güzeldi anda geçmişte iyiydi gelecekle ilgili bekliycez

Kızlar bu astro center denilen sitede bir çoğuna fal baktırdım hepsi aynı paralel şeyleri söyledi sonuç malesef olumsuz,fiyatlar çok faiş gereksiz yere ödeme yapmış olursunuz..

Kızlar bu astro center denilen sitede bir çoğuna fal baktırdım hepsi aynı paralel şeyleri söyledi sonuç malesef olumsuz,fiyatlar çok faiş gereksiz yere ödeme yapmış olursunuz..
Bende çok takildim oraya nerdeyse hepsine baktırdım ufak ufak cikanlar oldu ama buyuk olayi bekliyorum muzoya baktirdin mi wen son muzoya baktırdım tarihler çıkmadı

Handeye randevu aldım bu hafta gidiyorum kızlar karşı tarafın düşüncesini sormak istiyorum sizce nasıl bu konuda kendisi gerçekten doğru tahlil ediyor karşının düşüncelerini diyen var mı ?

Serdar beyin bana verdiği tarihleri bekliyorum baktiran bir arkadaşım oldu ona dwmisti şu an bakarsam paran boşuna gider 29 temmuzda tatile gideceksin bir denize gir çık üzerindeki negatif enerjiler dağılsın öyle bakalım para boşa gitmez demiş arkadaşım etkilenmiş ense öyle gerçekten 29 unda Antalya ya gidecekmiş

Muzo tarihler çıkmadı derken bekliyorum verdigi tarihleri demek istemiştim henuz gelmedi yanlis anlasilmasin yemeyim hakkini çünkü şayet çıkarsa beğendikleri min arasında geçmiş süper yaşadıklarım da öyle çok ince detay biliyo ama bekliyorum işte ortalama tarihlerin cikmasini

merak ettim serdar beyi fiyatı ne kadardı kızlar? bir kişi hiç tutmadı deyince silmiştim kafadan. gerçi bende de tutku bilememişti ama başkalarına çıkmış bende 9 dk iken millete yarım saat bakmış. enerji işi galiba gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…