Hande anı biliyo karşı tarafı da iyi analiz ediyo hatta kafandaki kişinin hayatında biri var mı yok mu onu da sölüyo ama maalisef hepimizin ortak sorunu gelecek çıkmadı canımHandeye randevu aldım bu hafta gidiyorum kızlar karşı tarafın düşüncesini sormak istiyorum sizce nasıl bu konuda kendisi gerçekten doğru tahlil ediyor karşının düşüncelerini diyen var mı ?
merak ettim serdar beyi fiyatı ne kadardı kızlar? bir kişi hiç tutmadı deyince silmiştim kafadan. gerçi bende de tutku bilememişti ama başkalarına çıkmış bende 9 dk iken millete yarım saat bakmış. enerji işi galiba gerçekten.
Hande anı biliyo karşı tarafı da iyi analiz ediyo hatta kafandaki kişinin hayatında biri var mı yok mu onu da sölüyo ama maalisef hepimizin ortak sorunu gelecek çıkmadı canım
Evet 2 kere baktırdım gitmeye değmez bence çok kısa bakıp gönderiyo tatmin olacağını sanmam,hatta en son gittiğimde sorduğum soruyu beğenmeyip terslemişti bide çok soru soran biri de değilimdir kötü bi günündemiydi bilemiyorum ama 2-3 ay oldu gideli verdiği tarihler de çok yakındı maalisef çıkmadı tabi karar seninerene a baktırdınmı sen eskilerdensin
malesef muzo bendede patladı .mayıs ayı için birşey demişti gerçekleşmedi,cafe falcılarından farkı yok bir çoğunun.2.defaya çoğu kez fal bakamıyor aynı uzman,hep kekeleyip aynı şeyi söyleyip süreyi uzatma derdinde çoğu,falsepeti falalemden farksız bi siteBende çok takildim oraya nerdeyse hepsine baktırdım ufak ufak cikanlar oldu ama buyuk olayi bekliyorum muzoya baktirdin mi wen son muzoya baktırdım tarihler çıkmadı
uzun zamandır fal baktırmıyordum. Laf cafe de çiğdeme geçenlerde baktırdım. geçmişi anı baya iyi bildi. gelecek nasıl gelişecek bilmiyorum umarım söyledikleri çıkar diyeyim.
Hande anı biliyo karşı tarafı da iyi analiz ediyo hatta kafandaki kişinin hayatında biri var mı yok mu onu da sölüyo ama maalisef hepimizin ortak sorunu gelecek çıkmadı canım
Yani fal bu belli olmuyo tabi,sonuçta falcılar geçmişi ve şu anı bilebiliyorlar ama gelecek aynı paralelde ilerlemeyebiliyo çoğu zaman,o yüzden bunca yıllık fal tecrübelerimden öğrendiğim bişey varsa o da hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan baktırdığın fallardan çok etkilenip beklenti içinde olmamak gerekiyo bencebana hoşlandığım kişinin şu an beni çok beğendiğini ilk gördüğünde çok etkilendiğini şu an aklının bende olduğunu söyledi ama inansam mı bilemiyorum üzülmek istemiyorum o yüzden sordum teşekkür ederim
kızlar herkese merhaba. yıllardır foruma girer bakarım. üye değildim. türkiye'de ne kadar falcı ne kadar hoca vardır kim nasıldır kim iyidir kim işin ehlidir kim yok artık denecek şeyleri becerebilir kim dolandırıcıdır. hemen hemen herkesi bilirim. ancak gidemediğim bulamadığım ve meraktan çatladığım ve çok büyük saygı duyduğum biri var ki 2012'de falan forumda adı geçmiş. ekşi sözlükte bile bahsedilmiş. falcı melahat varmış edirne'de. bu kadın nerededir şu anda. numarası var mıdır? adresi var mıdır çok çok ukde kaldı içimde. bilgisi olan var mı? bikaç yıldır hiç bahsedilmemiş. sanırım en son ''milletten kazandığı paralarla villa aldı'' diye bi laf çıkınca radyo programını fırçalamış. ama radyoda ve edirne'de o kadar çok saygı duyuluyormuş ki özür dilemişler. yalnız villası olmasına karşın edirne'de harabe gibi bir yerdeymiş. terminalde bile çocuklar gelip millete ''melahat'i mi arıyorsunuz. 10 liraya götürürüz.'' falan diyorlarmış. bir zamanlar bu kadar meşhurken bu kadın neden kayboluyor? hayatta mı? yeri yurdu var mı? bilen ne olur cevap versin. son günlerde artık rüyalarıma giriyor
onu bende bir ara araştırmıştım. bazıları hacca gitti fal bakmayi bıraktı bazilari da vefat etti yazmis. tam olarak bilen biri yok sanirim suan.
hayir arap melahat başka biri edirnedeki degilmis. hatta ona giden kişiler vardı burada. bende gidecektim vazgeçtim. artık yaslandigi için güzel bakamiyor dendi.kurtuluş arap melahat ya da kör melahat olarak bilinen biri var. o melahat edirneli melahat mı acaba
hayir arap melahat başka biri edirnedeki degilmis. hatta ona giden kişiler vardı burada. bende gidecektim vazgeçtim. artık yaslandigi için güzel bakamiyor dendi.
senin memnun kaldığın söyledikleri çıkan falcilar kimler merak ettim :)hadi ya. o değilse gitmeye gerek yok o halde. teşekkürler canım. inşallah bilen birisi çıkar ya
edirneye gittiğinde taksici bile götürüyor seni çingene mahallesindeki yerine,malesef fal bakmayı bırakmış ünlü bir sitede oturuyormuş ,ifritleri eski harabe evde kaldığı için bakım yapaMıyormuş.ya birçoğu melahat gibi kaybettiklerim. şehir şehir gezerken arkadaş eş dost tavsiyesiyle gittiklerim. adını numarasını bildiklerimin hiçbir numarası yok. o aklımda kalan bikaç kişi var. acaba onlar şansa mı tutturdu çünkü 2.defa gitmedim. yoksa iyiler miydi çok emin değilim. ki zaten o etkilendiklerim de bilgileri olan kişiler değiller şu anda. nevşehirde bi kadın vardı adını hatırlamıyorum. zaten gitsem bulamam. istanbulda ümraniye'de vardı bi tane kedilerle yaşayan enteresan kadın. onun da adını hatırlamıyorum evini de bulamam. diğer birçoğu sıradan. öyle önerilecek kadar iyi değiller
Yani fal bu belli olmuyo tabi,sonuçta falcılar geçmişi ve şu anı bilebiliyorlar ama gelecek aynı paralelde ilerlemeyebiliyo çoğu zaman,o yüzden bunca yıllık fal tecrübelerimden öğrendiğim bişey varsa o da hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan baktırdığın fallardan çok etkilenip beklenti içinde olmamak gerekiyo bence
Valla o kadarını bilebilmişlerse helal olsun ben daha rastlamadım öyle bi falcıya,hep yeni bi kişi var diyolar ama hala eskisiyle cebelleşip duruyorum yıllardır,zaten falcılara gitme amacımız gelecekten haber almak bildiklerinde de nasıl biliyolar diye şaşırmamak gerekiyo diye düşünüyorum,gerçi ben bilemediklerinde de çok şaşırmıyorum artıkBenim aklımdaki tek soru falcılar hakkındaki henuz anda hayatımızda olmayan kişilrri nasıl bılebılıyorlar
mesela bir bucuk yıl once baktırmıştım topraga ve utkuya ıkısıde yenı bi aşk gorup nerde tanışcağımıza kadar gormuşlerdi... o kişiyle tanışmadan bir hafta once tutkuya bakturdıgımdada harfini verip benımle gıreceği diyalogu bilmişti o kişi daha ortada bile yokken....
bunları nasıl bilebilirler hayret ediyorum
Valla o kadarını bilebilmişlerse helal olsun ben daha rastlamadım öyle bi falcıya,hep yeni bi kişi var diyolar ama hala eskisiyle cebelleşip duruyorum yıllardır,zaten falcılara gitme amacımız gelecekten haber almak bildiklerinde de nasıl biliyolar diye şaşırmamak gerekiyo diye düşünüyorum,gerçi ben bilemediklerinde de çok şaşırmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?