- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Istanbulda kadin olmaktan degilde turkiyede kadin olmaktan tedirginim acikcasi.
Malum kadinin zerre onemi olmadigi bir memleketiz artik.
Ben son 1 senedir yanimda arabamda isyerimde evimde vs bibergazi bulunduruyorum. Tavsiye ederim. Gecen sene suriyeli birkac dilenci cocugun tacizine ugradim cunku. O gun bugundur elimin altinda hep biber gazi. Suc kullanmasi silah olarak geciyor ama bir durumda kullanip suclu olarak karakolluk olmayi magdur olarak karakolluk olmaya tercih ediyorum. Basarim parayi oderim cezasini. Gerisini karsi taraf dusunsun.Çok haklısınız...
Yalnız o biber gazını çok sık çıkarmayın yasal değil, hele ki OHAL'de . Maalesef korunmak da sıkıntı oldu :)Ben son 1 senedir yanimda arabamda isyerimde evimde vs bibergazi bulunduruyorum. Tavsiye ederim. Gecen sene suriyeli birkac dilenci cocugun tacizine ugradim cunku. O gun bugundur elimin altinda hep biber gazi. Suc kullanmasi silah olarak geciyor ama bir durumda kullanip suclu olarak karakolluk olmayi magdur olarak karakolluk olmaya tercih ediyorum. Basarim parayi oderim cezasini. Gerisini karsi taraf dusunsun.
Arac sart sizin durumunuzda
Servis veya sahsi
Vhalla cekilcek sey degil her gun...iyi cesaret...gerci cesaret etmeyip ne yapacaksin dimi...servis tarzi bir uygulama yok mu is yerinizde?
Haklısın da
Editin sıvadı desem yeri
Uzun yıllar Avrupa'da yaşayıp, döneminin sebebi ne?
O zaman az paraNeden sıvasın editim ? Siz hiç mecbur kaldığınız durumlar yaşamadınız mı hayatınızda ? Öyleyse o zaman çok şanslısınız.
Ben mecbur kaldım. Ve özel bir durum olduğu için de size maalesef açıklama yapamayacağım.
Bu yorumunuz ile sıvayan sizsiniz... her insanın mecburiyetleri, sorumlukları var. Hiç birşey keyif ten değil. Soy ismimiz Sabancı olsa, biz de istediğimizi yapardık...
ya resmen bir devlet dusunun halkın kötülüğünü dusunen millet zor duruma dussun de biz kar edelim bize para kalsın diye garibanın sırtından gecinen her yaptıgının altında tuzak olan . cok yazık!!!!!! hep kandırmaca hep yalan dolan. sözde gun ısıgından daha cok faydalanmak icin tasarruf icinmis. daha cok elektrik kullandık ülkece ve daha cok odedik para da devlete kaldı, bizim vergilerimiz saray olarak ucak olarak zırhlı mercedes olarak donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?