İstanbul'da KADIN olmak... sizde tedirgin oluyormusunuz ?

Benim de düzenim bozuluyor bi haftada anca alisiyorum.
Cocuklugumda hatirliyorum servis beklerken yıldızlar vardı gökyüzünde o derece romantik

Tek anlamadığım şu.
Şimdi normalde o dudaktaki yoğunluk ne ise yine aynı olması gerekmiyor mu?
Yani aynı durakta 10 kişi beraber araç bekliyorsanız saat alınsın alınmasın yine 10 kişi bekler.

Bence problem saatten öte senin evinin ise çok uzak olması.
Ben olsam kesin taşınırdım, bi de yalnız yasıyormuşsun. Tek başıma o kadar yol gidiş dönüş hayatta çekemem

Evet yalnız yaşıyorum fakat ev annemlerin arada geliyorlar... taşınmam için onları ikna etmem lazım... inanın aynı kişiler yok... bende bu durumu anlamıyorum zaten... :/

Merhaba aynı sorun bende de var bende evden 05.30 çıkıyorum hergün ama ben İstanbul'da değilim çok şükür çözümü hızlı bir şekilde durağa yürüyorum 30 dk yanımda gaz spreyi ve eşimin aldığı küçük çakı var birde elimde telefon oluyor genelde acil olursa aramak için

Geçen sene de birçok insan için sorun olmuştu bu durum ..geri adım atılmadı ,malesef çözüm üretmek zorundasın .mesela durumun uygunsa bir araba alıp o saatlerde güvende hissetmediğin yerlerde bulunmazsin, direkt işine basar gidersin ..söylediklerin gerçekten zor yalnız çözümsüz değil ..durumun yoksa da kredi çekip ,imkanların dahilinde bir araba sahibi olabilirsin. .Kadına gerçekten araba şart ..

Haklisiniz trafik cilesi ve zamandan tasarruf acisindan en iyisi servis insallah en kisa zamanda bir yolunu bulabilirsiniz

Aslında yapılan araştırmalar farklı şeyler söylüyor. Sonuçta sabahları herkes elektrik yakıyor vs bazı araştırmalar daha çok yaktığımız yönünde
.onun dışında ihracat ve ithalatta diğer ülkelerle aramızda saat farkı arttığı için baya olumsuz etkileniyormuş.
Sonuç olarak halkın çoğunun istemediği bir şey bu bence.

Yaz saat'i uygulamasına diğer ülkeler geçtiğinde sonuç olarak yine aynı saat fark'ı oluyor... gerçekten bunu düşünüyorlarsa o zaman yaz aylarında ; diğer ülkelere uygun yapmamız lazım.

Daha çok elektrik tükettiğimiz için, devlet para kazandı = kâr.

Seninle aynı yaşta sayılırız
Ben Başka büyük şehirde Ege'de yalnız yaşıyorum
10 senedir.
Hiç hayalim İstanbul olmadı
İtalya'da bulundun mu bilemiyorum
Tekinsiz bir ülke, istanbuldan bile

Sen yöneten kötü adamlar diye yazarsan çok ağlarsın

Daha önce dini içerikli yazıda birine destek oldun

Sonrasında

Hep bir taraf toplama peşindesin

Sitede adın bilinsin istiyorsun

Hani iş güç yoktu? Hani işsizdin?
2 senedir çalışıyormuşsun

Umarım doğru üzerine çalıştırmıyorlardır seni

Bugün de tecavüze uğramadık, bir erkek tarafından katledilmedik diye halimize şükredelim hanımlar.
Edelim
Ama madem
Kamu vicdanı oluşturulacak

O zaman kıyas etmeden yapalım

Önlem başlığı açıp, fikir sunalım.

Avrupa'da yaşadım ama

İlk defa böyle

Diyene ne diyelim?

Ben prim vermeyelim derim

2 yıllık tecrübem vardı

Akabinde ayrıldım ve bu yaz aylarında işsiz kaldım, bunun üzerine konu açmıştım.

Nihayet iş buldum çok şükür. Umarım iş arayan herkes iş bulur tez vakit de.

Hepsi kötü benim gözümde ben apolitiğim ve deist'im... hayvanseverim. Hayvanlar insanlardan daha değerli benim için... sabahları köpekler beni korkutsada (o saatlerde huzursuz olurlar)...

İnsanları sevmiyorum. En kötü varlık insanoğlu... dünya yı mahfettik...

İşte biz geçmediğimiz zaman saat farkı daha çok oluyor vr avrupa ülkeleriyle alışveriş sekteye uğruyor. Benim dr dediğim o geçmediğimiz zaman zarardayız. Bizim kullandığımız elektrikte ise farklı araştırmalar var dedim. Ki zaten konutların kullandığı elektrik ülkenin kullandığı elektriğin sadece %22siymiş.

Yani?

İşsizlik konun daha soğumadı

Geçen yıl bile muzdaripmişsin

Evet hayvanlar

Evet iyrenç insanlar

Evet fok balıkları zor durumda

Yani /@₺/@@""'vck

Yani?

İşsizlik konun daha soğumadı

Geçen yıl bile muzdaripmişsin

Evet hayvanlar

Evet iyrenç insanlar

Evet fok balıkları zor durumda

Yani /@₺/@@""'vck

Geçen yıl kış aylarında çalışıyordum çünkü... yazdığım gibi bu yaz aylarında işsiz kaldım... (nisan, mayis, haziran, temmuz, agustos...) bu ay buldum.

Sadece fok balığı değil hepsiiiii......

Hayvan ya . Cok sinir oldum terbiyesiz

Allah sizi ve hepimizi korusun ben cok korkuyorum artık gece karanlığından. gunduz bile tenha yerlere gitmiyorum asla. gecen sene belcıkada kalmıstım bir sure gece iki bucukta kaldıgım yere tek basıma elbıseyle yurudugumu hatırlıyorum inanır mısınız kimse tecavuz edip dogramadı saka gibi.

biri bana öyle dese artık anasından emdiği sütü burnundan getiririm canından bezdiririm, artık kimseye affım yok tahammülüm de kalmadı, sokakta hepimizin ugradığı tacizler hızla devam ediyor ve biz sessiz kaldıkca bu hayvanlar daha da cok cosuyorlar. artık bekliyorum bir sonraki laf atmada allah ne verdiyse dusman askerinin üstüne koşarmış gibi allah allah allah nidalarıyla savcılıga gidicem gitmeden de laf atan adamı biber gazı ve elektroşok cihazıyla etkisiz hale getirebilirim!!!! artık o kadar sinirliyim ki nasıl bu hayvanlar bizi taciz etme rahatlıgına sahip olabiliyor da biz ugradıgımız tacizden utanc duymak zorunda kalıyoruz. su an tetikte bekliyorum, en ufak bir seyde avazım cıktıgı kadar bagırıp rezil edicem bundan sonra susmak bana haram cok sinirlendim okuyunca yetti artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…