İstanbul'da KADIN olmak... sizde tedirgin oluyormusunuz ?

Bir saat kalmisti zaten mudahale etmedikleri.Kendi cocuklari,kizlari,esleri gidecekleri yere ozel araclarla,servislerle gittigi icin onlar icin hava hos.Istanbulda kadin olmak gercekten zor hatta kiz erkek farketmez cocuk olmak bile zor.Ulkede bu kadar muhafazakar varken bu olaylarin artmasi da ilginc.Ya da kendini dindar gosterip her halti yiyen mi demeliydim?Neyse yanina biber gazi almalisin veya caki gibi birsey.Gerci adam sana saldirsa sende bibergazi siksan sen suclusun.gozunu sevdigimin memleketi

Sadece saatte değil ki, ben her saatte tedirginim artık. Ben de e5 e yakın oturuyorum. Muhit güzel ama apartmana 3 kere hırsız girdi. Garip gurup tipler geçiyor sokaktan. Eve dönerken bazen sokakta 2-3 kişi oluyor. Yanımdan geçen bir araba dursa beni içeri atsa atar yani. Kimsenin ruhu duymaz. Ya da arkamdan birı koşsa vursa kafama alsa çantamı alır yani. Yani hayatta isem veya başıma korkunç bir olay gelmediyse kötü niyetliye denk gelmediğim için. Kötü niyetli de çok var dışarıda. Neyse benim bebegim 6 aylik. Biraz toplasin kendini bende para durumlarini hallefip krava maga veya aikido gibi savunma sporlarına başlayacağım. Başımıza ne zaman ne geleceği belli değil.

Ben bekarken cok acik giyinmezdim ama kotum strechti tisort falan takilirdim. Istanbulun merkezine yakin bir semtteydi evimiz. Gece 12 de eve girerdim. Isten eve donerken kulagimda walkman sonses metal dinler insanlari dovecekmis gibi eve sinirli giderdim. Catamazlardida. Kac kere yolda bi kac zuppeyi tartaklamisligim olmustur evelallah Hic korkmadim.. Adamin aklini alirim uleyn..

+1000

Birileri farkina varmis. Yarabbi şükür Elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…