Istanbul'dan nefret etme nedenleriniz

istanbulum. stresli bir hayat yaşatsanda ,trafin mahvetsede,senin o güzelliğini bozmak için elbirliği yapsalarda sana olan sevgimi anlatmam mümkün değil.
herşeyimsin benim inci gerdanlığım.

ben burda istanbul için deli oluyorum.bi gitsem iyisiyle kötüsüyle katlanıcam ..ama iki sene kaldı oouuf geçmiyor ki zaman :kedi: :asigim::asigim:

istanbula aşıktım...sen vardın içinde...sokakları tanırdı bizi...kadıköyü severdik en çok..bize aitti ora..sımsıcaktı...şimdi ayrıldık..kim bilir sen o sokaklarda kimlerle elele gezeceksin...yıldönümümüzü kutladığımız o yerde kimle sarmaş dolaş oturcaksın.....
ben uzağım artık istanbula..istesem yaşayabilirim orda...ama istemiyorum...senle aynı havayı soluyup sana uzak kalmak istemiyorum....yine de nefret edemiyorum istanbul senden..mafoldumben

ben istanbulu trafiğine kalabalığına ve istanbulu mahveden bilinçsiz insanlara rağmen çok seviyorum.üniversiteyi burada okudum ve burada evlendim.hayırlısı neyse o olsun tabi ama benim bu şehirden gidesim yok :))

İstanbul'dan bende vazgeçemiyorum.
Şu anda çoook özlüyorum...

Kötü tarafı trafik bence. birde otobüsler kaydirigubbakcemile3

ama aşkımla altımızda bir araba olsa... rahat rahat gezsek... otobüslerde çile çekmesek ne güzel olur...
asla vazgeçemem İstanbul'dan herhalde... Ahh ah şu okul bi bitsin yeniden İstanbul'da yaşamak istiyorum.

istanbulu cok sevıyorum.dogdugum yasadıgım sehır.ama ıstanbuldan nefret edıyorum cunku beklenen depremıyle psıkolojımı bozuyor.

çok talihsiz bir açıklama diğer yazdıklarınız gibi...
hırslanıcak birsey yok İzmir sizin babanızın olsada hırslanmazsım :)
kompleksli olduğunuz bariz zaten okuyanlarda net anlıyor :)

yoo,tam aksine kompleksli dediğiniz kişinin alakası yoktur kompleksli bir kişilikle....Tamamen önyargınız..

herneyse konuya cevabım..istanbulda doğru dürüst istanbullu kalmamış ama kraldan çok kralcı olmuşlar ..istanbul gezmek için güzel ama yaşamak istemem.....

ne güzel sevindim o zaman :)

nefret icin pek nedenim yokaslında .. ama kalabalıklıgı pis havasını sevmiyorum..isterdim ki göl kenarında sessiz dingin bir yerde evim olsun şehir farketmez .. sevdigimle ben olayım .. şartlar bunu gerektiriyor ve malesef istanbuldayız..

istanbuldan asla vazgeçemem ,aşkım o benim ;

gözümü dünyaya açtığım
ilk hecemi söylediğim
ilk aşkımı tanıdığım
son aşkımı tanıdığım
hayatımın anlamı yavrumu kucağıma aldığım,
tüm yaşanmışlıklarım ,anılarım ,ilk heyecanlarım ,hepsi burada ,
galatada balık tutmanın ,boğazda fasıl dinlemenin ,çamlıca tepesinde şehri izlemenin ,telli babaya adak adamanın tadı başka nerde varki ?
ali sami yende cimbombom diye bağırmanın
şükrü saraçoğlunda yuh çekmenin :))
kız kulesinde mehtaba dalmanın
sultanahmette oruç açmanın keyfi başka nerde var ? sanırım yok ,evet evet yok ..
AŞIĞIM SANA İSTANBUL ..

nefret ediyorum..trafik yüzünden derse geç kalıyorum..kalabalıkta olsa sürekli geçmişimde kötü iz bırakan insanlarla karşılaşıyorum yada ortak çevremiz çıkıyor..statu farkı,mahalle baskısı,ayrım vs ne ararsan var..

ama istanbuldan başka yerdede yaşayamam sanırım.alışkanlık..

kalabalığı-trafiği herşeyi bir dert bu şehrin koca koca binalar sıkışık caddeler şimdi söylerken bile daraldım :) şöyle küçük sessiz sakin bir kasabada yada daha başka bir anadolu şehrinde yaşamak isterdim doğrusu gerçi başka şehirlere gidince de özlüyorum ama

ßazı şeyler çok değerlidir senin için ... Ama değerli olması hep orada olmanı gerektirmez. ßazen değiştirmek gerekir ßir ßaşka şehirle ßu şehri... Sevdiğin için, sevdiğinden vazgeçerek.... Fedakarlık ... Ama gönüllü... Hevesli ... İstekli olarak ...

İstekli olarak senden vazgeçmeyi düşünüyorum İstanßul...

Seßeßi aramızda Sır...

Diğer şehre gitmeliyim...

ßurda kaldıkça, o ihtimalle yaşamak istemiyorum...

Yüreğim dayanamaz ßuna ...

Affet ßeni İstanbul,
Gitmek istiyorum ßiran önce Senden ...!!

Bana gore Istanbul sadece arada gezmek icin guzel. Yasanilacak bir sehir kesinlikle degil!
Cok kalabalik, cok karisik, sacma sapan insanlarla dolu, kiralar desen asiri pahali, kisacasi: gez, toz sonra Istanbul disinda evine don.

ne suçu var bu şehrin , insanlar saygıyı unutmuşsa bencilik hepimizde tavan yapmışsa . yerleri istanbulmu kirletiyor ,istanbulmu diyor ,hepiniz araba alın sabah akşam tek kişi işe gelip gidin ? çocuğunuzu 10 km ötede ki okula yazdırın .iki giysi parçasına veya süslü bir tabak salataya servet ödeyinde ,trendy mekanda yedim ,falan marka giydim diye kibirlenin sonrada , istanbulda yaşamak çok pahalı deyin .kıymetini bilip yaşayana dünyanın en güzel şehridir istanbulum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…