- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Fotoğrafı kız kardeşi atmış bide altına mutluluk yazıp kalp koymuş benimkide çekmiş belli oluyo.Kendine bi iyilik yap ve bu adamdan ayrıl. Rahatsız olduğunu bile bile fotoğraf atmış. Durduk yere fotoğraflarını beğendi kızın instagramdan demişsin ya, durduk yete değildir o :)
Canım ben de çoooook uzaktan bi akrabam ile evliyim, sadece soy isim aynı. Anlatabiliyor muyum?Fotoğrafı kız kardeşi atmış bide altına mutluluk yazıp kalp koymuş benimkide çekmiş belli oluyo.
Bencede durduk yere değil ama hep bir bahanesi var o benmkilere beğenmişti geçenlerde bende kız kardeşimle olanları beğendim diğerleini beğenmiş miyim farkında bile değilim yanlışlıkla olmuştuır uzatma diyor hala
Ayrılık mesjları atıncada sana inanamıyorum ya akrabam olan bi kızla görüştüm diye yaptığına bak dahası kız kardeşim çağırdı ne yapsaydım o var gelemem mi deseydim zaten gittiğimde gördüm kızı da konuşmadık bile hatta seni sordu sürekli kızcağız diyo
Ne bileyim ya dayanamadım zaten kızın adını duyunca çıldırıyorumYa resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz adamı kıskandığınızı neden bu kadar belli ediyorsunuz kendini birşey zannedecek havalara girecek iyice, zaten girmiş bile havalara kızın ilgisi hoşuna gidiyor belli
Koskoca adam bilmiyor mu doğruyu yanlışı sizin söylemenizle mi olacak
Ben gelmiyorum sen de gelme demişsiniz artık nasıl olacak tükürüğünüzü yalayacaksınız öyle görüşeceksiniz başka yolu yok gibi?
Ayağı alçılı alçılı gitmiş kızkardeşiş çağırınca bende üzülüyorum ağrısı var aramıyım uyuyo galiba diyeHaklısın sana haber vermeliymiş ama sonuçta akrabalar bi nevi. Kardeşi çağırmış gitmeyip ne yapıcaktı? Bence çok uzatma çünkü uzun zamandır görüşmemişsiniz ve sanırım uzun süre yine görüşemiceksiniz. Ben uzaktan ilişki asla yürütemiyorum o yüzden sabrını tebrik ettim valla. Sana kırgınım ama özledim diyebilirsin. Davranışlarınla da tavrını belli edersin aşırıya kaçmadan. Dediğim gibi ben kızla görüşmesinde bi sorun göremedim çünkü yalnız değil. Tek sorun sana mesaj atmaması
Kız zaten fazlasıyla egolu ve sanırım kıskandığımı anlamıştırSen böyle yaptıkca,o kız daha çok cazip gelir sen şimdi oh iyi yaptım derken o belki o kızla olsam böyle şeyler yaşamam diye dusuyordur kim bilir,yapmayın bariz bir hata olmadıkça kıskançlıktan gözünüz donsede belli etmeyin ilerde al ben kaçırdım sen tut fırsatı verirsiniz kiza,yapmayın.
Daynamadım napayım diğer sorunlarımızı halettmiştik aslındaDemek barıştınız
Madem fena acı çekiyorsun
Bir an önce baskı kurup üzerinde evliliği
hızlandırman lazım.
Diğer kızın başını yakmasalar bari..
Böyle şeyler artık çok normal tabi kiCanım ben de çoooook uzaktan bi akrabam ile evliyim, sadece soy isim aynı. Anlatabiliyor muyum?
Beni şakayla karışık kışkırtmaya çalışıyolar farkındyaımSen kiskandikca erkek arkadasinda, aileside kendilerini bisi saniyorlar. Babasinini tavri inanilmaz cirkin ve sogumaya kacip gitmeye sebeb
Düzeltmiştik bayağı kartopu ona dayanak barısmştıkEski konularina dayamarak hala nasil ayrilmadin ben sasiriyorum
Beni şakayla karışık kışkırtmaya çalışıyolar farkındyaım
Kız kardeşiyle normalde aramız iyidir ama bu durum kulağına gitti galiba tripli gibi geldi bana annesi falan da öyle
Napayım yani kendi oğulları benm herseyime karışırken iyi o zaman idare et kızım bu böyle işte diyorlar
Böyle şeyler artık çok normal tabi ki
Üstelik bunlar akraba değil bence kan bağı mı var sanki arada
Ayrıca benim o kadar çok arkadaşım var ki ablasının eşinin kardeşini abisini falan beğenip sevgili olan ve bu durum artık sıradan benim ki akrabayız akrabayız diyo aynı anadan oldular sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?