İstemeden de olsa fena acı çekiyorum

Sakın ama sakınn böyle şeyleri açıkça erkek arkadaşınıza söylemeyin. Eğer o kızla ilgili aklında bir şey yoksa bile siz sokmuş, önünü açmış olursunuz. Böyle bir şeyin olabilitesini, dikkatini çekmesini sağlıyorsunuz. O kız gülerken artık sizin sayenizde 'Acaba benden hoşlandığı için mi gülüyor' diye düşünmesine sebep olursunuz. Aksine çok iyi bir kız, seni abisi gibi görüyor vs pozisyonuna yönlendirmeniz gerekirken siz yakınlaşacağı bir kız pozisyonuna soktunuz. Böyle şeylere dikkat etmek lazım. Bununla ilgili bir deyim de var, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek

Ne iğrenç bir aile. Kelebek sen bu aileye uygun değilsin, hem de hiç. Ayrılmak için gayet geçerli sebeplerin var. Daha iyisini bulmak varken, ne bu çektiğin?

Aralarını yapmak isteyeceklerini sanmıyorum çnkü ailesi beni sever o kızıda biraz tuhaf buluyorlardı çnkü kızları kötü bahsediyodu kız için ben bile biraz önyargılıydım kıza karsı havalı bi tip diyolardı
Öz hala kızı dayısı kızı vs. olsa anlarım da akraba demesini bu cok saçma

Ne iğrenç bir aile. Kelebek sen bu aileye uygun değilsin, hem de hiç. Ayrılmak için gayet geçerli sebeplerin var. Daha iyisini bulmak varken, ne bu çektiğin?
Bende bilmiyorum ne bu çektiğim niye çekiyorum bunları
Onlara göre benim yaptığım ayıp benim düşüncelerim yanlış
Ama napayım hissediyorum işte var bişeyler yoksa da olacak sanki
Çnkü sevgilimi tanıyorum insanlarla sohbet etmeyi seven hemen kaynaşan bir karakter
Eminim ki o kızla da iş güç muhabberine sohbetin kahkahanın dibine vurmuşlardır
Bu yüzden de mesajlarıma dönüş yapmadı bilerek eve gidince yazdı bana
Bugün olurda gelirse yada ararsa istemiyorum diyecem yine
İnşallah aramaz da kurtulurum zira ararsa gelirse dayanamam diye korkuyorum çok özledim maalesef ki

Bence o eşek karpuzun kabuğunu çoktan yemeye başlamıştı ki benim gördüğümü anlayınca boğazında kaldı
Ben sokmadım kafasına bana kalırsa geçen seneden vardı zaten
Sen git durduk yere kızın fotolarını beğen bide özenle seçerek eksilere kadar gitmiş
Şahsen bi erkek beni böyle takip etse profilimi incelemiş 2015 den foto beğenmiş bide dekolteli elbiseli olanları falan hiç normal değil diye düşünürüm

Ben de çok kıskancım ben de olsam rahatsız olurdum ama işte aklına sokarım düşüncesi yüzünden de açıkça söyleyemezdim, hele ki bu kadar sık görüştüğü yakın biriyse hiç cesaret edemezdim.

Yani erkek arkadasinin kizdan hoslandigini hissediyorsun?

Yani erkek arkadasinin kizdan hoslandigini hissediyorsun?
Hoşlandığını mı hissediyorum bilmiyorum tam ama var birşeyler işte bomboş değil yani
Çünkü kız güzel çekici , benmkide durduk yere fotoğraf beğenince istemsizce kıza karsı önyargılı düşünmeye başladım
Kız zaten çok geniş benm gayrimeşru çocuğumda olabilir ne var bunda diyomuş mesela sevgilisi olan bi adama mı bakmaz bu kız

Ben diger konuda yazacaktim
O kiza bosuna sinir oluyorsun diye...kizin ne sucu var...bir tilkilik varsa arkadasta var
Kizi bosuna kiskaniyorsun...

Nasil halletiniz merak ettim? Öyle kolayca halledilecek seyler degildi.
Aşırı derecede paranoyaktı en büyük sorun oydu aramızdaki artık öyle bir sıkıntı kalmadı çok şükür
Diğer bir sorunda borçlarıydı daha doğrusu ailesine karsı bitmek bilmek bilmeyen kredi vs.
Her ay düzenli kredi ödemesini yapıyor şimdi 18 ay kaldı borcunun bitmesine
Sonrada bizim için birikime başlayacak
Artık borç yapmaktan korkuyo harcamalarına vs. dikkat ediyo

Ben diger konuda yazacaktim
O kiza bosuna sinir oluyorsun diye...kizin ne sucu var...bir tilkilik varsa arkadasta var
Kizi bosuna kiskaniyorsun...
Ya kızda birşey yok aslında bende sevmiştim 1 kere görüştük oda sevglim ilk doğuya gittiği zaman teselli etmişti hatta beni
İyi kızmış demiştim ama dediğiniz gibi sevglim rahat durmuyo o fotoğraflarını beğenince bana geldiler o günden beri kızın adını dahi duymak istemiyorum duyuncada içim içimi yiyo
Kadınsal içgüdü işte

Şimdi kendi instagram hesabından arkadaşına mesaj atmış kesin beni görsün diye yaptı görceğimi biliyor bide durup dururken yazmış çocuğa
Bize oturmaya gelirsen çay demlerim ben kalkamıyorum yatıyorum bascam diye zorladım ayağım çok fena kasığıma doğru ağrıyor diye
Ya beni gelsin diye böyle bi mesaj attı yada kendi gelememe nedenini bu yolla açıkladı

anladim. Hoslanmiyorsa bile begeniyor diyorsun cok can s1k1ci bir durum

anladim. Hoslanmiyorsa bile begeniyor diyorsun cok can s1k1ci bir durum
Evet maalesef öyle o sonuna kadar inkar ediyor ama ben hissettim bide kız güzel boylu poslu fiziği falan yerli yernde
Bende kendimce güzelim tabi ama boyum falan o kadar uzun değil standart kız 1.75 falan ne gyse yakısıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…