İstemeden de olsa fena acı çekiyorum

İlk değil aslında ama diğerlerini saymıyorum bile hepsi gelip geçiciydi kısa kısa bununla 4 sneedir sevgiliyiz ünv.den beri

tamam işte ciddi anlamda ilişki diyebileceğin tek ilişki.
yoksa bu görmezliğin başka açıklaması olamaz.
ilk aşklarda genellikle böyle oluyor
Ne desek boş geliyor sana :)

Bu erkekler ne yapiyorda bazi kizlar delice baglaniyor aklim almiyor adam başka kızdan hoşlanmış gibi ve sevgilisi hala göremeyeceği için üzülüyor.

Hayır gelmcek muhtemelen
Biraz önce kendi instagram hesabından arkadaşına mesaj atmış kesin beni görsün diye yaptı görceğimi biliyor bide durup dururken yazmış çocuğa
Bize oturmaya gelirsen çay demlerim ben kalkamıyorum yatıyorum bascam diye zorladım ayağım çok fena kasığıma doğru ağrıyor diye
Ya beni gelsin diye böyle bi mesaj attı yada kendi gelememe nedenini bu yolla açıkladı

Aslında onu değil ama aşkı, sevgiyi özlemiş olabilirsin. Çoğu insan bu yüzden ayrılmakta güçlük çekiyor. Kişiye aşık değil, aşka aşık olup buna özlem duydukları için. Ben de zamanında bu yüzden beni üzenlerle olmaya devam etmiştim.

En az 10 kişi hoşlanmış dedi daha kaç defa söylersek idrak edeceksin
İdrak etmek sorun değil hazmedemiyorum
Yanlış anşılma olsun ben abartmış olayım istiyorum
Ama maalesef ki herseyi olduğu gibi anlattım
Çoğu yorum yapan arkadaşlar hoşlantı var diyor üzülüyorum napiyim

Bu kızla görüsmeleri arttığından beri mi kıskançlığı azaldı? Ilgisini ona kaymış olabilir.

Ayrıca o kızlla bulusmaya kosa kosa gittigi icin agriyo agriyorsa eger. Kelebek, bu adam doğuda daha birsürü kızla flörtlesiyodur. Olmayacak insan için üzülüyosun

Sevgilinin ilgisi kaymış gibi. Kaymadıysa da sen kaydırdın bence artık. Aklında öyle şeyler yokken bile ard arda bir sürü mesaj atarsan aklına sokarsın, hem de havalara girer. Ben ne adammışım be nasıl kıskanıyor ha deyip güler durur böbürlenir içten içe. Bekleyecektin yüz yüze konuşacaktın ciddi bir şekilde. Hatasını öyle anlamasını sağlayacaktın anlatarak ve anlayarak. Ama benim aklıma takılan kızın sadece açık saçık fotoğraflarını beğenmesi. Erkek arkadaşın da sağlam pabuç değil bence.

kelebek, malesef sevgilin kızla ilgili.
instagrama yazdığıda sana gelmiyorum bildirisi, zaten ona göre bahanesi de var, sen gelme demişsin. üzerinden on gün geçince mi başlamış ayağının ağrısı.
o gece gitmek istesmeeydi, kardeşine ayağım ağrıyor gelemem derdi. bal gibi gitmek istemiş üstelik de telini ortam bozulmasın diye de kapamış.
arife günü gelen sevgili hala ortada yok ama isteyince geziyor. özlemede o seni özlese zaten havada karada görürdü. ben kadınların hissiyatına güvenirim, senin sevgiliye hiç güvenemedim.

Sevgilinizin ailesi kizla sevgilinizin arasını yapmak istiyor bariz şekilde. Üzülerek yaziyorum kaçınılmaz son sizi bekliyor, siz ayrıldıktan bir sure sonra da bu kızla başlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…