Istemeden hata ettim

Yazdiklarimla ve yasadiklarimla neden alay eder gibi konusuyorsunuz anlamadim. Ben sadece icimi dokmek istedim. Tasi sadece ornek olarak verdim. Biribirimizi zaten biliyoduk ama birbirimizi tanima tam olmadi. Evet boyle yaparak risk aldim dogru ama bunu yargilamaya hakkiniz yok. Bizimde kendimize gore bi baslangicimiz var.

Madde bağımlısı olduğunu bilerek nasil evlendiniz hoca belliki cahil bir insan ama Allah askina hiçmi aklınız çalışmıyor bir sürü problem olabilceğini goremediniz mi? Kendinizi bile bile ateşe atmışsınız. Her dakika ayrılacağım diye evli kalınır mi hic? Ayrıca siz artik evlenmissiniz eşinin mali senin malin ne alaka ne yanlış anlamasi aa.

Kılavyenizde “Ğ” harfi yok mu yoksa bu harfe karşı bir düşmanlığınız mı var? G harfi de kullansanız olur yerine, yeter ki kullanın çünkü “istedim” ve “istediğim” farklı kelimeler. Buna benze bir sürü kelime var.

Yazdıklarınız okuması zor ve anlaşılmaz olduğu için yorum yapamıyorum.

ALLAHima havale ediyorum
Bizi mi havale ediyorsunuz hocayı mi?

Dalga geçmek değil niyetim ama yaptığınız evlilikle ilgili, saçma ve yalan olduğunu düşünebilirsiniz diye yazan sizsiniz zaten. O kadar akıl alması zor çünkü.

Konunun ikinci kısmı, eşinizin neye kızdıgi ise gerçekten anlaşılmıyor.

Son düzenleme:
ALLAHima havale ediyorum
bakın yaşadıklarınız üzücü bir hata yapıp böyle bir adamla evlenmişsiniz ama siz buna hata demiyorsunuzda "evi üstüme istiyorum gibi anlaşıldım" diyip eşiniz sizi yanlış anlamasına hata diyorsunuz. ee birde kendinizi iyi ifadede edememişsiniz konuda zor anlaşılıyor.

Allah'a havale etmek istediğin biz kk üyeleri değildir inşallah

O kadar büyük dertleriniz varken haliyle biz sizin yerinize onlara odaklandık ve son anlattığınız olaydan şahsen ben hiçbir şey anlamadım. Ama bence bu ufak tefek şeyleri boşverip asıl meselelerinizi çözün.

Acı biberi ısırıp "Vay sen niye acısın, küstüm." demek.
Konudan pek bir şey anlamadım, tek bir şey dışında: Sizden bir şey gizlenip saklanmamış, tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz/ yaşayacaksınız.

Dalga gecmeden soruyorum: Siz bu adamla neden evlediniz? Yani o mu gelip size evlenme teklifi etti. Ailesi mo aracı oldu?

Konudaki ALLAH yazısına odaklanmaktan ne yazdığını algılayamadım.
ALLAH ın izniyle anlarız bir gün inşALLAH

Yalnız konu sahibi aklıma bir nükte geldi. İnsanlar yapıp yapıp şeytana uydum diyor ya, şeytan da oradan "Yoo, benim bir alakam yok" diyor. Yani ne diyeyim bilemedim. Böyle diken üstünde, yanlış anladı üzüldü şimdi gidip maddeye sararsa diye düşünerek hayat mı geçer?

En büyük sorun eşinizin madde bağımlısı olması, bunun sonucu olarak;
1.siz bu bağımlılığı geçiremezsiniz.Evlilik var olan büyük sorunları bitirmez daha da su yüzüne çıkarır.
2.Bağımlı eşinizle asla sağlıklı çözümler bulamazsınız. Çünkü karşınızda beyni kısmen uyuşmuş ve bağımlı biri var mantıklı karar veremez. İletişimi iyi olmaz.
3. Eşinizin neye kızdığını anlamadım. Çoğu arkadaş da anlamamış. Okudum belki bir ipucu yakalarım diye. Bence onu tekrar düzenleyin. Ve ben sizin bir hatanız olduğunu sanmıyorum.Siz kurban gibi gitmişsiniz bu adama sanki kendinizi feda etmiş gibi bir haliniz var.

Siz kendinizi bile bile atese atmissiniz biz ne diyebiliriz ki.
Bu arada konuyu cok anladigimi da soyleyemem.

Boşan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…