- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Ay cok tatlısınız .Aynen katıliyorum .Çok klişe ama gerçekten doğru.
Mutluluk içimizde!
Yaşadığımız yeri beğenmeyebiliriz,iş ortamından memnun olmayabiliriz,çevreden hoşnut olmayabiliriz,ama eve gelince sağlıklı olduğu için şükreden,sevdiğini ve sevildiğini hisseden insanın mutlu olmaması ilginç bence.
Şimdi ben Antalya'yı,Marmaris'i çok severim,sıcak yerlerde,ilkbaharda denize girmek isterim mesela. Ama yanımda sevdiğim adam yokken Maldivler'i bile istemem...
Bastan kabul etmissinBunun cevabını ben de bilmiyorum. Eşimle iki şehri kıyaslayarak ortak karara varmaya çalışıyorduk ama o hep burayı savunarak konuşuyordu. En baştan asla olmaz ben orda yapamam deseydim bunlar başıma gelmezdi. Çokkkk pişmanım. Ya İstanbul’da kalacaktık ya da buraya gelecektik. Bi şekilde ikna edilmiş oldum. Artık arka planda neler var bilemiyorum
Haklisim tabi de bastan neden kabul ettin be canim?Tabii ki hayır. Eşimleyken çok mutluyum ama o kadar yani. Eşimin yanında olmadığım anlarım kötü geçiyor. Tüm arkadaşları burada eşimin, benimle değilken de mutlu kendisi bense bu enerjiyi yakalayamıyorum. Gün içinde yorulunca akşam şuraya mı gitsem anneme mi gitsem böyle bir seçeneğim yok. Eşimin var, onun da olmasın o zaman. Kıskanıyorum. Kayınvalidem iyi bir insandır ama bu konuda o da yardımcı olmuyor. Annesine çok yakın oturuyor. Kendisi kızı ve annesiyle sık sık görüşüyor. Ben yapayalnız hissediyorum. Normal değil mi hislerim? Arkadaşlarım var burada benim de ama hepsi annesine yakın oturuyor onları bile görmek istemiyorum
Laalem döktürmüşsün yineÇok klişe ama gerçekten doğru.
Mutluluk içimizde!
Yaşadığımız yeri beğenmeyebiliriz,iş ortamından memnun olmayabiliriz,çevreden hoşnut olmayabiliriz,ama eve gelince sağlıklı olduğu için şükreden,sevdiğini ve sevildiğini hisseden insanın mutlu olmaması ilginç bence.
Şimdi ben Antalya'yı,Marmaris'i çok severim,sıcak yerlerde,ilkbaharda denize girmek isterim mesela. Ama yanımda sevdiğim adam yokken Maldivler'i bile istemem...
Amin canım.Laalem döktürmüşsün yine
bunu bir yere yazıp hep okuyacağım bu aralar böyle bir konuşmaya ihtiyacım vardı
Allah razı olsun
Bunun cevabını ben de bilmiyorum. Eşimle iki şehri kıyaslayarak ortak karara varmaya çalışıyorduk ama o hep burayı savunarak konuşuyordu. En baştan asla olmaz ben orda yapamam deseydim bunlar başıma gelmezdi. Çokkkk pişmanım. Ya İstanbul’da kalacaktık ya da buraya gelecektik. Bi şekilde ikna edilmiş oldum. Artık arka planda neler var bilemiyorum
Kıskançlık dışında hisleriniz normal. Annesine yakın oturan arkadaşları bile kıskanmak bana normal gelmedi. Evet aileye uzak oturmak zor. 7 sene aileme 12 saat uzak mesafede yaşadım. Kardeşlerim hafta sonu buluşunca keşke yanlarında olsaydım diye iç geçirdiğim çok oldu ama bu kadar mutsuz olmadım. Eşinize bize yazdığınız gibi samimiyetle anlattınız mı hislerinizi?Tabii ki hayır. Eşimleyken çok mutluyum ama o kadar yani. Eşimin yanında olmadığım anlarım kötü geçiyor. Tüm arkadaşları burada eşimin, benimle değilken de mutlu kendisi bense bu enerjiyi yakalayamıyorum. Gün içinde yorulunca akşam şuraya mı gitsem anneme mi gitsem böyle bir seçeneğim yok. Eşimin var, onun da olmasın o zaman. Kıskanıyorum. Kayınvalidem iyi bir insandır ama bu konuda o da yardımcı olmuyor. Annesine çok yakın oturuyor. Kendisi kızı ve annesiyle sık sık görüşüyor. Ben yapayalnız hissediyorum. Normal değil mi hislerim? Arkadaşlarım var burada benim de ama hepsi annesine yakın oturuyor onları bile görmek istemiyorum
Marmaradaymış :)Sanirim dogudasiniz. Bunalmaniz cok normal
sıkıntı onun ailesinde bence. oraya ısınamamanız onların sizi sahiplenmemelerinde yanlış mıyım?Evet öğrencilerim ailem fakat her yerde öğrencilerim olabilir... Yani artık eşimin ailesiyle aynı yerde yaşamamızın tesadüf olmadığını düşünmeye başladım. Eşim başını yastığa koyduğunda kafası rahat tüm sevdikleri burada. Kendisi burada büyümüş. Bense her şeyi bırakıp geldim bu bana acı veriyor. Annemi çok özlüyorum mesela ve annem de çok yalnız hissediyorum bunu. Biliyorum İstanbul’da da olsam her gün göremeyeceğim ailemi ama en azından istediğim her an gidebileceğim ya da onlar gelebilecek.
Ama bulunduğu şehre 6 saat uzaklıkta olduğunu söyledi daha önceMarmaradaymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?