• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

:çok üzgünüm: ya kızlar galiba bu kıyafetler doğru seçim değil şimdi bi arkime daha gösterdim yaşını olduğundan büyük göstermiş dio:delphin: napcam bennnnn:çok üzgünüm:

Psiqo harika tatlım yaakaydirigubbakcemile5
eteğin saten gibi dimi çok şık gülüm yafs
sarı ve syah kombinesia.s
çorabın ten rengimi olucak
paylaşımın için çok teşekkürlera.s.
ayrıca koskocaman bi MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: nazar değmesin arkideşimin cicilerine:nazar:
güle güle giy hayatım:1hug:

cancu senin seçimin harikaaaa:nazar:

sanırım yaz mevsiminde olmuş senin sözün

ah keşke mevsimlerden yaz olsa idi bu tarz elbiseler bulmak çok daha kolay

hemde etek ve gömlekten çok daha cicoş görünüyor

psiqo ewet tatlim sahiden böle elbiseler etek gömlekten daha cici değilmi amaa.s

offff ya napıcam ben

cancu cum sen o kıyafetleri istemedemi giydin sözdemi??çok güzellermiş.

datluuuuummmm etek çok şık çok güsel eğer kuşkun gömleğinden yanaysa beyaz düz bigömlek alabilirsin ne biilimmmm ama ben beğendim yaa bırak kimin ne dediğini aşkım benim bence güsel gerçekten tam isteme günü için ideall

cancu senin seçimin harikaaaa:nazar:

sanırım yaz mevsiminde olmuş senin sözün

ah keşke mevsimlerden yaz olsa idi bu tarz elbiseler bulmak çok daha kolay

hemde etek ve gömlekten çok daha cicoş görünüyor

psiqo ewet tatlim sahiden böle elbiseler etek gömlekten daha cici değilmi amaa.s

offff ya napıcam ben

evet tatlım ama havalar soğuk daha burda kısakollu giylse abest olcak.bide isteme söz olsa neyseee.offff yaaa napcaz canım ya ağlıcam valla.sen güzel dion ama moralim bozuldu şimdi çokmu ağır olmuş yaşını büyük göstermiş diolarrrrr:çok üzgünüm:

canımmmm pek beğendim elbisenii sendede güsel durmuşş ayyy son 3 gün yaa allah kolaylık versin ama şu nazar olayına bende katılıyorum bizde istemeye son 5 gün kala bi kavga etmiştik varyaaa isteme cmt günüydü biz cuma akşamı barıştık o yüzden tabiki heyecanını paylaş ama herşeyini çok anlatma emiiii eee misafirlere ne mamalar ikram ediceksiniz anlat bakalımcokacimcoook

cancu gülüm sen neler ikram etmiştin ?

aynı şehirdenmi gelmişlerdi yoksa farklı şehirden mi :delphin:

ben o elbiseleri istemede giydim geçen sene haziranda canım eğer bulunduğunuz illerde adilışık varsa oraya bi bakın derim ben ordan almıştım boynumada allah yazılı bi kolyem var nişanlım almıştı onu takmıştım güsel duruyodu

datluuuuummmm etek çok şık çok güsel eğer kuşkun gömleğinden yanaysa beyaz düz bigömlek alabilirsin ne biilimmmm ama ben beğendim yaa bırak kimin ne dediğini aşkım benim bence güsel gerçekten tam isteme günü için ideall

off canım ya ben zaten çok kararsızımdır.beyazmı giysem napsam bilemedim.sarı gömlekte bi içime sinio bi sinmio şaşırdım valla.yaşımıda büyük gösteriosa gerçekten ii olmaz kayınvalde demesin oğlumdan büyük duruyo dieeesenağlama

ben o elbiseleri istemede giydim geçen sene haziranda canım eğer bulunduğunuz illerde adilışık varsa oraya bi bakın derim ben ordan almıştım boynumada allah yazılı bi kolyem var nişanlım almıştı onu takmıştım güsel duruyodu

ben baktım adil ışığa.bulamadım bişey.kotona baktım ipekyola baktım.heryeri gezim valla.forumu talan ettim.ama nafile bunları öle bi anlık beğenip aldım şimdide kararsızımmmm-tatlicadiarzu-

evet tatlım ama havalar soğuk daha burda kısakollu giylse abest olcak.bide isteme söz olsa neyseee.offff yaaa napcaz canım ya ağlıcam valla.sen güzel dion ama moralim bozuldu şimdi çokmu ağır olmuş yaşını büyük göstermiş diolarrrrr:çok üzgünüm:

Canım isteme söz olsa neyse demişsin ya tanışma mı olcak yoksa nişan filan mı tam anlayamadım da ben fisfisfis

cancu gülüm sen neler ikram etmiştin ?

aynı şehirdenmi gelmişlerdi yoksa farklı şehirden mi :delphin:

cancağızım benim aynı şehirde olduğu için gece oldu istemem ikram olarakda yaprak sarma çeşitli kanepeler kurabiyeler falan vermiştik sanırım çok hatırlamıorum ilerleyen saatlerdede limonata ve dondurma ikram etmiştik canmcokacimcoook

soğuk olmazmı gülüm yaa pek bi soğuk sahiden de. kış geri geldi:delphin:

bnm bu zamana ertelememin nedeni baharda olmasını istememdi

ama ne yazıkki kış yeniden yüzünü gösterdi

psiqo bence birde beyas gömlek modellerine bak

hani bele oturtmalı modellerine

ben baktım adil ışığa.bulamadım bişey.kotona baktım ipekyola baktım.heryeri gezim valla.forumu talan ettim.ama nafile bunları öle bi anlık beğenip aldım şimdide kararsızımmmm-tatlicadiarzu-

kimsenin ne sölediğine bakma o yüsden kararsız kalıosun tatlım istersen jile gibi bişide giyebilirsin du ben sana bi elbise daha göndereyim bu elbiseyide tanışmak için geldiklerinde giymiştim.

Son düzenleme:
kimsenin ne sölediğine bakma o yüsden kararsız kalıosun tatlım istersen jile gibi bişide giyebilirsin du ben sana bi elbise daha göndereyim bu elbiseyide tanışmak için geldiklerinde giymiştim.

güzelmiş canım gerçekten.bakalım artık ya sinir oldum valla:(
neyse daha 3 gün var düşünürüm yine bişilerra.s.saolun hepiniz destek oluosunuz

tatlım bu elbiseyide annem dikmişti bana abime kıs isterken giydim sen beyas gömlekle kombin yapabilrsin aldığın etekle beyaz gömlek dene bele oturtmalı oda şık durur yavrucum

Son düzenleme:
Aslında sarı da çok güzel durmuş,çok yakışmış ama için rahat etmeyecekse açık renk birşeyler de deneyebilirsin.Bu benim isteme günü kıyafetim kışın ortasıydı üstelik a.s Ev kaloriferliyse ne istersen giy yazlık-kışlık farketmez canım abes kaçacağını sanmam ben:Fikir olsun diye koydum fotoyu ben bunu journeyden almıştım zamanın olursa uğra orda bu tarz şık şeyler oluyor.

Son düzenleme:
Back
X