Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cancu senin seçimin harikaaaa
sanırım yaz mevsiminde olmuş senin sözün
ah keşke mevsimlerden yaz olsa idi bu tarz elbiseler bulmak çok daha kolay
hemde etek ve gömlekten çok daha cicoş görünüyor
psiqo ewet tatlim sahiden böle elbiseler etek gömlekten daha cici değilmi amaa.s
offff ya napıcam ben
canımmmm pek beğendim elbisenii sendede güsel durmuşş ayyy son 3 gün yaa allah kolaylık versin ama şu nazar olayına bende katılıyorum bizde istemeye son 5 gün kala bi kavga etmiştik varyaaa isteme cmt günüydü biz cuma akşamı barıştık o yüzden tabiki heyecanını paylaş ama herşeyini çok anlatma emiiii eee misafirlere ne mamalar ikram ediceksiniz anlat bakalımcokacimcoook
datluuuuummmm etek çok şık çok güsel eğer kuşkun gömleğinden yanaysa beyaz düz bigömlek alabilirsin ne biilimmmm ama ben beğendim yaa bırak kimin ne dediğini aşkım benim bence güsel gerçekten tam isteme günü için ideall
ben o elbiseleri istemede giydim geçen sene haziranda canım eğer bulunduğunuz illerde adilışık varsa oraya bi bakın derim ben ordan almıştım boynumada allah yazılı bi kolyem var nişanlım almıştı onu takmıştım güsel duruyodu
evet tatlım ama havalar soğuk daha burda kısakollu giylse abest olcak.bide isteme söz olsa neyseee.offff yaaa napcaz canım ya ağlıcam valla.sen güzel dion ama moralim bozuldu şimdi çokmu ağır olmuş yaşını büyük göstermiş diolarrrrr:çok üzgünüm:
cancu gülüm sen neler ikram etmiştin ?
aynı şehirdenmi gelmişlerdi yoksa farklı şehirden mi![]()
evet tatlım ama havalar soğuk daha burda kısakollu giylse abest olcak.bide isteme söz olsa neyseee.offff yaaa napcaz canım ya ağlıcam valla.sen güzel dion ama moralim bozuldu şimdi çokmu ağır olmuş yaşını büyük göstermiş diolarrrrr:çok üzgünüm:
ben baktım adil ışığa.bulamadım bişey.kotona baktım ipekyola baktım.heryeri gezim valla.forumu talan ettim.ama nafile bunları öle bi anlık beğenip aldım şimdide kararsızımmmm-tatlicadiarzu-
kimsenin ne sölediğine bakma o yüsden kararsız kalıosun tatlım istersen jile gibi bişide giyebilirsin du ben sana bi elbise daha göndereyim bu elbiseyide tanışmak için geldiklerinde giymiştim.