- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Ben evleneceğim insanın evi olsun istiyorum kimseye zorla bana ev alın diye yalvarmıyorum kabul eden eder etmeyen etmez sanki ben zorla birilerine ev aldırmak istiyorum evi yok diye küçümsüyomuşum gibi konusuyosun. Birilerinden üç beş begeni alıcam diye cok gaza geliyosun gercek hayata dön bir bak para olmadan huzur olmuyo ben zenginlikte istemiyorum evleneceğim insanın evi olsun diyorum bu cok bisey degil bence. Umarım beni anlamıssındır teyzeciğim
Yahu 21 yasinda ne mantik evliligi, neyin mantigi?? Sorun zaten burda basliyo ve bitiyo benceParanın da huzurun da önemini senden çok daha fazla biliyorum emin olabilirsin. 21 yaşında hiç bir ilgisi alakası olmayan biriyle ev alma şartıyla evlenmek bunun ispatı olmuyor ama, haberin olsun. Sana toysun diyorum. Yapmak istediklerin yanlış. Ayrıca beğeni kaygım yok, millet aynı düşüncede ki beğeniyor. Sen beğeni sayacağına, bu insanlar ne demek istiyor diye bir düşün.
Evlilik mantikla olmuyo cnmEtmezdim. Yanlıs anlamayın lütfen beni. Ben bazı setleri gördüm biliyorum o yüzden olmazsa olmazım bir evi olsun istiyorum. Evi olsaydı mantık evliliği yaptım en azından mantığma uyuyo derim
Bu kafa karisikligi icinde verecegin karar ne kadar dogru olur. Illa evlenmek zorunda misin? Ustelik 21 yasindasin henuz...Ben sanmıyorum bidaha asık olacağımı. Mantık evliliği yapmak istiyorum ama cok kararsızım
Bence çocukla konuş birbirimizi tanıyalım de zaten mantık evliliği düşünüyormuşsun hemen siz nisan olmasın de çocugun mesleği neydi bu arada yani mantık evliliğinde önemli sonuçta.Hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.
Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.
Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.
Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Ancak 21 yaşında ki kadar saf ve toy olmak lazım bunları yazmak için, daha çok küçüksün, sakın yapmaBen sanmıyorum bidaha asık olacağımı. Mantık evliliği yapmak istiyorum ama cok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?