- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Yorum yapan herkese cok tesekkür ederim hepinizin söylediklerini düsünüyorum. Ama yorum yaparken kırmayın lütfen.
Beni yanlıs anlayan olmus ben maddiyata kesinlikle önem veren bir insan değilim ailem beni böyle yetiştirmedi. Ama istanbulda gerçekten geçim çok zor para olmayınca huzur da olmuyo. Ben öyle yatı olsun katı olsun demiyorum ki. Sadece bi evi olsun birde düzenli maaşı yeter zaten.
Ben o insanla anlaşırım eminim. Tek kafama takılan şey dış görünüşü ve evinin olmaması. Bir arkadasta demis ki yarın öbür gün konu açarsın baskasına bakıyorum diye. Gerçekten ben öyle bi insan değilim ben bi yola girersem severim zaten sevmek zorundayım.
Bende farkındayım erken ama böyle bi aile de bu devirde cok zor bulunur. Aşk evliliği yapamaya kalktım gözlerim kördü yaptığı hataaları göremiyodum ama şuan iyiki olmamıs hersey dıs görünüs değil diyorum. Ben bu insana hayır dersem ilrde pişman olma ihtimalim de var.
Ben sanmıyorum bidaha asık olacağımı. Mantık evliliği yapmak istiyorum ama cok kararsızım
Şimdiye kadar kimseye ters bi laf etmedim çocuk mu oldum. Evde isterim araba da isterim bu benim en doğal hakkım kimse beni bu konuda yargılayamaz kimseyi de ilgilendirmez o hayatı yasayacak olan benim. Laflarına dikkat et yorum yaparken sen kimsin ki benimle bu sekilde konusuyosun yüz yüze olsak emin ol bunların hic birini söyleyemezsin klavye elinde konusması kolay. Bende bilirdim burdan herseyi söyleyip kalp kırmayı ama benim karakterim degil.Maddiyata hiç önem vermem diyen birinin, çocuğun abisine de ev almışlar ama hala borç ödüyorlarmış'a kadar düşünmesi ne kadar ironik. Güzelim sen ev almayı bakkaldan ekmek almak filan mı sanıyorsun? O kadar önemliyse ve kolaysa önce sen al kendine bir ev, veya söyle babana sana bir ev alsın hemen. Başkasından bekleyeceğine.
Yaşım genç ama çok sey yaşadım filan diye tipik çocukça şişirme cümleler kurmuşsun. Konuşmaların da çok toy, mantık evliliği sandığın şey de mantık evliliği değil. Mantık evliliği denen şey iyi çocuk, evi de var'la bitmiyor. Zaten konunda mantıklı olan bir şey yok bile. Sen kal babanın evinde, biraz büyümen lazım bence.
Hay agzin bal yesinMaddiyata hiç önem vermem diyen birinin, çocuğun abisine de ev almışlar ama hala borç ödüyorlarmış'a kadar düşünmesi ne kadar ironik. Güzelim sen ev almayı bakkaldan ekmek almak filan mı sanıyorsun? O kadar önemliyse ve kolaysa önce sen al kendine bir ev, veya söyle babana sana bir ev alsın hemen. Başkasından bekleyeceğine.
Yaşım genç ama çok sey yaşadım filan diye tipik çocukça şişirme cümleler kurmuşsun. Konuşmaların da çok toy, mantık evliliği sandığın şey de mantık evliliği değil. Mantık evliliği denen şey iyi çocuk, evi de var'la bitmiyor. Zaten konunda mantıklı olan bir şey yok bile. Sen kal babanın evinde, biraz büyümen lazım bence.
Karakterini anlatma, buradan görünüyor zaten atarlı ergenliğin. :)Şimdiye kadar kimseye ters bi laf etmedim çocuk mu oldum. Evde isterim araba da isterim bu benim en doğal hakkım kimse beni bu konuda yargılayamaz kimseyi de ilgilendirmez o hayatı yasayacak olan benim. Laflarına dikkat et yorum yaparken sen kimsin ki benimle bu sekilde konusuyosun yüz yüze olsak emin ol bunların hic birini söyleyemezsin klavye elinde konusması kolay. Bende bilirdim burdan herseyi söyleyip kalp kırmayı ama benim karakterim degil.
Ben evleneceğim insanın evi olsun istiyorum kimseye zorla bana ev alın diye yalvarmıyorum kabul eden eder etmeyen etmez sanki ben zorla birilerine ev aldırmak istiyorum evi yok diye küçümsüyomuşum gibi konusuyosun. Birilerinden üç beş begeni alıcam diye cok gaza geliyosun gercek hayata dön bir bak para olmadan huzur olmuyo ben zenginlikte istemiyorum evleneceğim insanın evi olsun diyorum bu cok bisey degil bence. Umarım beni anlamıssındır teyzeciğimKarakterini anlatma, buradan görünüyor zaten atarlı ergenliğin. :)
Evi arabayı erkek tarafı alacak diye bir kanun yok. Çok istiyorsan al kendine diyoruz zaten.
Bende sessiz sakin biriyim karşımdaki insan da öyle olursa anlasamayız. Degisik bi durum hayır desem pişman olurum evet desem belki yine pişman olurum cok kararsızımCanım madem bu kadar iyi biri, hemen reddetme. Biraz tanımaya çalış, arkadaşlık et. Öyle bir ortamda, çekingen olması çok normal. Başbaşa kaldığınızda bakarsın hareketlerine, konuşmalarına ona göre karar verirsin. Zaman geçirmeye bak.O zaman daha net olursun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Paranın da huzurun da önemini senden çok daha fazla biliyorum emin olabilirsin. 21 yaşında hiç bir ilgisi alakası olmayan biriyle ev alma şartıyla evlenmek bunun ispatı olmuyor ama, haberin olsun. Sana toysun diyorum. Yapmak istediklerin yanlış. Ayrıca beğeni kaygım yok, millet aynı düşüncede ki beğeniyor. Sen beğeni sayacağına, bu insanlar ne demek istiyor diye bir düşün.Ben evleneceğim insanın evi olsun istiyorum kimseye zorla bana ev alın diye yalvarmıyorum kabul eden eder etmeyen etmez sanki ben zorla birilerine ev aldırmak istiyorum evi yok diye küçümsüyomuşum gibi konusuyosun. Birilerinden üç beş begeni alıcam diye cok gaza geliyosun gercek hayata dön bir bak para olmadan huzur olmuyo ben zenginlikte istemiyorum evleneceğim insanın evi olsun diyorum bu cok bisey degil bence. Umarım beni anlamıssındır teyzeciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?