Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
orucun 5. günündeyiz ve siz 15 gün önce sürülmüşsünüz başka şubeye. nasl yani anlamadım. geleceği mi gördüler.
sebep belliki bambaşka siz kendinizi bununla avutmadığınıza emin misiniz. hepi topu güde 1 kere 15 dk yemek yiyeceksiniz. onuda iş yerinde değil dışarda yapardınız koskoca insanlar bunu düşünemediler mi? bence akıllaına gelen ilk bahane ile sizi işten çıkarttılar.
Niye inandirici gelmedi ki bu konu insanlara anlayamıyorum. . Bende gdoguda öğretmenlik yaparken adetli olduğum günler bile orucluyum derdim.. Çünkü oruç tutmamak kabul edilmeyen birseydi orada.. ve arkadaslarinda dedigi gibi bütün restoranlar kapali olurdu iftar saatine kadar.. eskaza bir markettem su istesen adam sana kufreder gibi bakardı. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?