İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok ben artık ban sürecinde hangi kitapları okuycam diye seçim yapıyorum

Git sinirini kime sinirlendiysen ordan çıkar bu ne hadsizlik bu ne terbiyesizlik anlamadım .
Sabah sabah önce çocuk isteyp sonra istemyorm dyenlere snirim.. Asl terbyeszlik seninkisi.. Çocuk sahbi olmak için uğrüşan onlarca kadının olduğu bir platformra istemyormmm diye ağlayarak yaptığın tek şey çocukluk..

Tamam sizsiniz dedim ya

Kadının tek başarısı da maaşı olması hayatında başka hiçbirşeyi becerememiş onun havasını atıyor maaşı olunca kimseye minnet edemiyormuş buraya gelmiş digerlerine de tek başarısı çocuk dogurmak diyip laf ediyor kendi ne başarmış acaba

Arkadaşım banını nasıl alırsın? Çok pişmiş mi?

İşte bende hiç böyle olacağını düşünmemiştim .ve ilk deneme de hamile kaldım şok oldum

Sinirim bozuldu bu mesaja.

Aklınız , mantiginiz yok mu sizin ; İlk denemede hamile kaldım, şok olduk " diyecek kadar şuursuz musunuz yahu .

Karnınız da bir can olucaktı o " İlk denemenizde ! "

Istediğiniz zaman öldürebileceginizi mi düşünerek hareket ettiniz ?

Bebek üç aylık farkindamisnz

Tamam sizsiniz yaa.hayatınızdaki tek başarı çocuk doğurabilecek siz de haklısınız
İyice saçmaladın. Tanımadan etmeden insanlara ettiğin cümleye bak senin başarın ne iş sahibi olmak mı burdakilerin çoğunun var merak etme. Yoksa bakamayacağım çocuğa hamile kalmak mı? Çocuk oyuncağı mı bu iş baştan düşünecektin. Aramız iyi çocuk yapalım aramız kötü aldıralım. Yok ya. Çok Üzüldüm o karnındaki masum bebeğe. Sen şu an burda konu açmış nasıl suç işlerim diye soruyorsun. Senin o bebeği aldırman kanunen suç 1 yıla kadar cezası var. Çünkü o bi can şu an. Eğer aldırırsan umarım yakalanırsın.

Kimilerinin hayali olan şey sizin şımarıklığınız olmuş onca şey söylenmiş hala geniş geniş konuşuyorsunuz bizim gibilerde dört gözle sağlıklı gebe kalmayı bekleyip türlü iğneler ilaçlarla günlerce test yapan kadınlar kalınca da tuvalete bile korkarak gidiyoruz acaba çamaşırımızda kan görecek miyiz diye aklımız çıkıyo Allah’ın gücüne gitmesin inşallah sizi o bebekle imtihan ve terbiye etmesin

Arkadaşım banını nasıl alırsın? Çok pişmiş mi?
Çok pişmiş olsun Hayatta herşeye şımarklk gözüyle bakan insanlara bu hayat bir deers verir neye uğradığını şaşrır bzm söyledklermz ne ki

Şimdi buradaki gariplikler:
1) Bebek olması için deneme yapmışsınız, erken olsa bile süpriz değil
2) Eşinizle sıkıntılarınız var yalnız boşanma kararı verilmemiş
3) Eşinizin hamilelik sürecinde daha kötüleşmesi durumu yok, odun aynı odun
4) Kürtaj düşüncesi ancak yasal süre geçince netleşiyor

Ve en önemlisi eşle ilgili problemlerin çözümü için net bir adım atılmadan hemen kürtaj düşünülüyor.

Bence sizin durumunuzda hem hamilelik hormonlarının getirdiği panik hem de eşinizin arkanızda durmayacağı korkusu hem de yeni anne olmanın depresyonu var.

Yasal süre geçmiş agresif kararlar vermeyin pişman olabilirsiniz. Öncelikle bu durumu sakın küçümsemeyin. Eşinizle terapiste gidin olmadı kendiniz gidin. Hormonlar için psikiyatrik görüş de alabilirsiniz.

İçimi döktüm en azından
O degil de benim ban yedigim her konu böyle çocuk aldırmak oluyor bu güdümsüzler beni hep yoldan çıkarıyorlar yoksa çok uslu çok sakin minnoş bir kızım ama içimdeki şeytanı dürtüp duruyorlar sonra tutamıyorum onu  içimdeki şeytan şuan böyle dans ediyor özgürlüğün tadını çıkarıyor

Tekbaşna kalarak çalşmayı.. Biz ailecek kaldk okuduk çalştk zaten

Kk kadınları coşmuş yine Konu sahibi bence hormonsal bunlar. Kimler ne evliliklerde çocuk sahibi oluyor , sizin çok sorununuz yok. Kendinizi sıkmayın. Bebek doğduğunda maaşlı izne ayrılacaksınız zaten , yanınıza bakıcı alırsınız. Siz işe dönersiniz,bebeğe bakıcı bakar , düşündüğünüz gibi zor olmaz. Bakamıyorum derseniz kv ve annede yardım eder. Zaten biraz büyüyüp dillenince değil sevmek ben buna ölürüm diyeceksiniz. Kendinizi sıkmayın. Hamilelik hormon çorbası,ne zaman ne hissedeceğiniz belli olmaz

Çok pişmiş olsun Hayatta herşeye şımarklk gözüyle bakan insanlara bu hayat bir deers verir neye uğradığını şaşrır bzm söyledklermz ne ki
İllaki verecek canım. Allah büyük. Tanınadan bide beni yargılıyor yok benim maaşım varmış da sen kocana muhtaçmışsın ondan sıkıntılara sabretmişsin. O zaman git aldır çocuğu kocayı da boşa maaşını yalnız başına ye çatır çatır.

Konuyu özellikle takip ediyorum ve sacmaladigini düşünüyorum. Sen bi maaş tutturmuş gidiyosun. Para demek değil herşey ve gerçekten paradan daha önemli şeyler var şu hayatta. Hiç mi hiç istemiyorum yazmışsın. Eşinle severek evlenmişsin. Kaldı ki öyle bugün tanıştım hop yarın evleneyim dediğini de sanmıyorum. Ufak tefek kavgalar ses yüksekliği her zaman olacak şeyler. Bunlar olmazsa zaten bişeyler eksik demektir. Çocuk konusuna gelince de gerçekten çok insan var benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen. Bide senin gibi olana razı olmayıp simariklik yapanlar var. Madem istemiyodun bi bebeği kaç tane korunma yöntemi var. Korunsaydin. Bugün çocuğum olsun yarın vazgeçtim olmasın demek olmaz. 26 yaşındayım diyosun ama ben sende o yaşta birinin olgunluğunu göremedim. Oku ve anla karnında mucize var çoğu insanın beklediği bi mucize. Böyle saçmalıklara gelmez küçücük bebek. Senin gelgitlerinle de normal şekilde büyüyebilecegini sanmıyorum!

Benim de önceki banım böyle bi konudandı orda da senleydik hatırlarsan. Beraber yedik banı. Hadi ver elini atalım kendimizi banın kollarına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…