İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet rahatıma düşkünüm size ne !
Rahatına düşkün isen çocuk 11 hafta olana kadar neredeydi aklın o zaman korunup ilişki yaşayacaktın öyle keyfin için cana kıyacak kadar eksik bir zekaya sahip olmak da senin problemin acımaktan başka bişey yapmıyorum sana inan oldugun seviye sana sinirlenmem için yeterli bile gelmiyor 25 yaşında oldugun halde 6 yaşında olan yegenim kadar bile degilsin sorumsuzluk bencillik hepsi üst seviyede dogurma zaten bu kafada bir annesi olması hayatının imtihanı olur o çocugun yazık ona da

Bir sey soyluyummu 3 bebek kaybettim cesedini elime alip ciktim hastaneden her kes arabalar susleyip cikarken bu hastanelerden ben aglayarak elimde evlatlarimin cesetleri ciktim ben bunu bile aglayarak yazyorum erken dogum yaptim bebegimi cikaramadilar kafasini kopardilar bunu ben gordum sen dyana bilecekmisin buna bebegini parca parca edib cikarirken ama evlad istegime hic bir zaman son vermedim sindi hamileyim erken dogum riskim var ayaklar yukarida hastane kiselerinde surunuyorum bebegimi saglicakla aliyim kucagima inan bosanma asamadinda bike.olsam cocugumdan vazgecmem ben esim icin degil kendim icin isdedim bebegimi sizin bu yaptoginiz bencillik ve kendinizi dusunuyorsunuz bi dusunu ya o can kalbi atyor eli kolu varya o cana kiymayi dusunmen bike cinayet

Çocuk oyuncağı mı bu?
Hem isteyip hamile kalıyorsunuz, sonra da 11 haftalık bebeği aldırmak istiyorsunuz! Çocuk istediğinizde kurtulabileceğiniz bir varlık değil ki hanımefendi! O içinizde artık bütün uzuvları yaratılmış bir küçük insan ve onu bile bile öldürmeye hakkınız yok!
Size doğurduğunuzda onu görüp yaşayacağınız muhteşem duygulardan bahsetmeyeceğim zira lohusa sendromu diye bir olayda var..Acilen psikolojik tedavi almanızı öneririm..

Kimse istemedigi evliliğe hamilelige mecbur degil ama o cana da kıymak hakkı degil kendinden emin degilse çok iyi korunması gerek bence çocuk yapmadan önce istiyormuyum sorusundan çok ben yalnız bile kalsam bu çocugun sorumlugunu kaldırabilrimiyim olmalı öyle sorumluluktan korkup aldıracak ise hiç hamile kalmamalı kimsenin garantisi yok birgün boşanabilecegini hesaplayıp hareket etmeli

Gördün mü canım. İnsan gibi yazmışsın hakaret de etmemişsin çemkiriyor ordan sana. Sakinliğini bozuyor bilerek

12nci haftada cinsiyetini ögrenmiştim ben oğlumun sen çıldırmış olmalısın ..yasal sınırlar icinde anlayabilirim belki istemeyenleri ama bunu anlayamam :/

Eşimin nu fikirden hiç mi hiç haberi yok boşanmak da istemiyor bunu düşünen benim sadece kendi içimde .söyleyecek bişi de yok çünkü büyük bi problem de yok

Her zaman şöyleyecek birseyler vardır. İçinize sinmeyen değiştirmek istediğiniz birseyler varsa bunları sadece eşinizle konusarak yapabilirsiniz. Bebek konusuna gelince: Ben hep çocuğu tek büyütmeyi de göze alarak da hamile kaldim. Dünyanın Binbir hali var. Sonuçta eşimle ayrılabiliriz, Allah korusun vefat edebilir (ben babamı erken kaybettim), araya hastalık girebilir. Onun icin bosanirsam çocukla nasıl olur diye korkular yaşamadım için. Cünkü o bebeğin sorumluluğunu alma gücünü kendimde görüyordum hep. Sizde yasal süreç geçtiyse çocuğu doğrup, annelik hakkınızdan vazgeçip çocuğu babaya verip de bosanabilirsiniz. Ama bence bir süre psikolijik destek görmenizde fayda var. Ve lütfen yasal dışı yollardan kürtaj olmayi kalkışmayın

6 aylık evliyim
O asamalarda bocalamaniz normal
Sonucta tekli yasamdan çiftli yaşama gectiniz
Sorumluluk vs agir gelmis olabilir
Hepimiz yasadik boyle gelgitleri
Ben 32de evlendim bende kac Ay neden duzenimi degistim diye sorguladim durdum
Yalnızken daha rahattım sorumluluk yoktu vs
Evden ise isten eveydi hayatım hersey hazir onume geliyordu
Simdi 2kati sorumluluk cikti
Birde es ailesivs kacaydusundum bende
Ama zamanla oturuyor
İçinizdeki bunalimlari sorunlari esinizle paylaşın

Onlari kibledim sadece :)

Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
Evlilik oyuncakda değil sıkıldıysan baştan hemen karar vermicektin evlenmeye

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Çok sevdim ya bunu ben sevişin sonra analık fikrine karşıymışım
Kurban olduğm Rabbim bende yıllardır bir evlat sahibi olmak için neler yaptım sizin gibiler de hamile kalabiliyor aldırmak istiyor yapmasaydın kardeşim sevişirken korunsaydın madem sorunların vardı

6 aylık evlilik daha tam oturmamıştır.
eşinizle konuşmanız en doğrusu olur. Yani ben olsaydım, bu bebeği istemiyorum çünkü diye başlayan cümleler kurardım. Neticede evliliğiniz toparlanabilir diye düşünüyorum çok detay bilmesem de..

Neyse artık oturup banımı bekleyeyim baari
Ben beklemiyorum yersem ban sürpriz oluyor o da ayrı bir heyecan tabi önce anaaaaa ban yemişim diyorum sonra tepkime gülüyorum sonra merak ediyorum acaba hangi msj dan yedim ban diye bana bir çok duygu yaşatıyor iyi geliyor demiştim zaten geçen defa ben bunun tadını aldım gayri sürekli yerim diye

Tamam sizsiniz yaa.hayatınızdaki tek başarı çocuk doğurabilecek siz de haklısınız
Kes yaa 2 üni mezunuyum istersem herşeye sahip olablrm ama şımarıklığa gelp çocuk istyorm deyp sonra ayy istemyorm demem.. Çocuk sahbi olmayı hayattaki tek başarımz olarak görüyorsan senn bu hayattan anladığın hçbrşey yok..Ayy kocam bana sesni yüksaltti bebeği aldrp boşanmalym kafasndakilern hayattaki tek başarısı memur olmak olsa ne olur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…