- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Olamıyorum canım baksana. Adam gibi laf anlatıyoruz benim maaşım var sen eşine muhtaçsın diyor bana. Git boşan o zaman arkadaşım ne işin var burdaCanım sakin ol ne gerek var
Rahatına düşkün isen çocuk 11 hafta olana kadar neredeydi aklın o zaman korunup ilişki yaşayacaktın öyle keyfin için cana kıyacak kadar eksik bir zekaya sahip olmak da senin problemin acımaktan başka bişey yapmıyorum sana inan oldugun seviye sana sinirlenmem için yeterli bile gelmiyor 25 yaşında oldugun halde 6 yaşında olan yegenim kadar bile degilsin sorumsuzluk bencillik hepsi üst seviyede dogurma zaten bu kafada bir annesi olması hayatının imtihanı olur o çocugun yazık ona daEvet rahatıma düşkünüm size ne !
Kendi üslubuna bak önce hakaretmiş. İltifat o sanaBaşka işin gücün yok mu senin ya .bi de hakaret ediyor sen kimsin git bebeğine kıyafet filan bak
Çocuk oyuncağı mı bu?Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
6 aylık evliyimsiz evliliğe alisamamissiniz kaç aylik evlisiniz
Biraz sure taniyin kendinize
Zamana birakin
Kendinizi cok dinlemeyin
Kimse istemedigi evliliğe hamilelige mecbur degil ama o cana da kıymak hakkı degil kendinden emin degilse çok iyi korunması gerek bence çocuk yapmadan önce istiyormuyum sorusundan çok ben yalnız bile kalsam bu çocugun sorumlugunu kaldırabilrimiyim olmalı öyle sorumluluktan korkup aldıracak ise hiç hamile kalmamalı kimsenin garantisi yok birgün boşanabilecegini hesaplayıp hareket etmelidoğru aslinda, yürümeme ihtimali olan bir evlilikte gebelik istememek de mantikli ama keşke geç kalınmasaymış, böyle durumlarda anne net olsa bile baba küretaja izin vermedigi için süre uzayabiliyor, burda da öyle olmus, keske korunmayı sıkı tutsaydı
Gördün mü canım. İnsan gibi yazmışsın hakaret de etmemişsin çemkiriyor ordan sana. Sakinliğini bozuyor bilerekRahatına düşkün isen çocuk 11 hafta olana kadar neredeydi aklın o zaman korunup ilişki yaşayacaktın öyle keyfin için cana kıyacak kadar eksik bir zekaya sahip olmak da senin problemin acımaktan başka bişey yapmıyorum sana inan oldugun seviye sana sinirlenmem için yeterli bile gelmiyor 25 yaşında oldugun halde 6 yaşında olan yegenim kadar bile degilsin sorumsuzluk bencillik hepsi üst seviyede dogurma zaten bu kafada bir annesi olması hayatının imtihanı olur o çocugun yazık ona da
Eşimin nu fikirden hiç mi hiç haberi yok boşanmak da istemiyor bunu düşünen benim sadece kendi içimde .söyleyecek bişi de yok çünkü büyük bi problem de yok
Saldım valla hiç umrunda değil inan o kadar belliki boş insan oldugu sinirlendiremiyor bile beniGördün mü canım. İnsan gibi yazmışsın hakaret de etmemişsin çemkiriyor ordan sana. Sakinliğini bozuyor bilerek
O asamalarda bocalamaniz normal6 aylık evliyim
Onlari kibledim sadece :)Canım herkesin psikolojisi durumlara bakış açısı çok farklı. Başta ben de psikolojiktir dedim ama saçma sapan yorumlarını görünce bu başk bişey dedim artık. Benim kv eşim 3.çocuk olmasına rağmen doğurduktan sonra suratına bakmamış 1-2ay. İstemiyorum diye. Ama şimdi en sevdiği çocuğu. Konu o değil konu, konu sahibinin kendini üstün görüp bizi aşağılaması. Yok o çalışıyormuş da maaşı varmış da biz kocalarımıza muhtaçmışız ondan gıkımız çıkmıyormuş. Bu hayatta tek başarımız da doğurmakmış. Bu neyin kafası peki?
Neyse artık oturup banımı bekleyeyim baariSaldım valla hiç umrunda değil inan o kadar belliki boş insan oldugu sinirlendiremiyor bile beni
Keşke bende yapabilseydimOnlari kibledim sadece :)
Evlilik oyuncakda değil sıkıldıysan baştan hemen karar vermicektin evlenmeyeAslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
Çok sevdim ya bunu ben sevişin sonra analık fikrine karşıymışımSorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Ben beklemiyorum yersem ban sürpriz oluyor o da ayrı bir heyecan tabi önce anaaaaa ban yemişim diyorum sonra tepkime gülüyorum sonra merak ediyorum acaba hangi msj dan yedim ban diye bana bir çok duygu yaşatıyor iyi geliyor demiştim zaten geçen defa ben bunun tadını aldım gayri sürekli yerim diyeNeyse artık oturup banımı bekleyeyim baari
Kes yaa 2 üni mezunuyum istersem herşeye sahip olablrm ama şımarıklığa gelp çocuk istyorm deyp sonra ayy istemyorm demem.. Çocuk sahbi olmayı hayattaki tek başarımz olarak görüyorsan senn bu hayattan anladığın hçbrşey yok..Ayy kocam bana sesni yüksaltti bebeği aldrp boşanmalym kafasndakilern hayattaki tek başarısı memur olmak olsa ne olur..Tamam sizsiniz yaa.hayatınızdaki tek başarı çocuk doğurabilecek siz de haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?