- 3 Şubat 2018
- 25.852
- 111.226
- 598
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Söyleyin tabi. İstemiyorum bebeği boşucam seni deyin.Sizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim
Yorumları oku canım. Bu hamilelik psikolojisinden daha başka bişey.
Başarılarımı saymıyım şimdi sana. Çoluk çocukla uğraşamam. Git karnındakinden olgunluk öğren biraz. Yazık çocuğa senin gibi annesi olacak.
Onun geleceğe dair büyük planları var. Bebek engel oluyor. Senin benim gibi kadınların da bu hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak. Öyle diyor sayın üstün zekalıEvlatlık ver, siz zaten hiç istemiyorsunuz ya demek ki hiç annelik yapmayacaksınız.
Hiç ne ya hiç ne!!!
Korunsaydin yapmasaydın.
Bide lütfen burda aldırmak için alttan alta akıl arama, gayette aldıracak yer bulursun zibilyon tane yasa dışı yer var. Devletin yerinde olsam bu çocukları alır bir daha da vermem.
Aklınız neredeydi 11 haftalık olana kadar!!!
Kesinlikle bebeksiz daha kolay boşanırım fikri konusunda haklısınız .eşim boşanacak bişi yapmıyor zaten .ama ben alışamadım .Realist beklentiler daha iyi hayata yönlendirdiğini düşünüyorum. Evlilik beklediğiniz gibi çıkmadı ve taze evlilikte bir kac sorun yaşamışsiniz. Istediğiniz bağı kuramadiniz belki. Ama bu evlilik alışma sürecinde normal değil mi? Iki daha önce birbirine yabancı insan bir evde bir hayat yaşamaya başlıyor. Bazi seylerin oturması zaman alır. Siz bu süreçte hamile kalmışsiniz. Korkma nedeniniz bence bebek değil "olur ya bosanirim, bebeğime tek yetermiyim" korkusu. Cünkü kafanızda "bebeksiz daha kolay bosanirim" fikri var. Sorunlarınız ne bilmiyorum ama hemen bosanmayi (şiddet felan yoksa) getirmek yerine yapıcı olun eşinizle beraber.
Bunu da eklemek isterim. Hamileliğin 12. Haftasına doğru değişen hormonlar psikolojik olarak etkilebiliyor.kaygilanmak veya durduk yere ağlayıp durmak gibi durumlar görülebilir. Onun icin şu anda bunların etkisinin altında olup bu karmaşayi yaşadığınızi düşünüyorum. Bence kadın doğum uzmaniniza bir danisin. Kürtaj gibi bir karar almadan önce psikolojik destek alin.
herkes eksilemiş ama ben beğendim, genelde insan yetiştirmenin ,anne olmanın ne denli büýük bir sorumluluk olduğunu bilen kadınlar bu duyguyu yaşar ve yine çok büyük bir ihtimalle de de firt firt doğuran sozde analardan çok daha iyi bir anne olurlar...sakin olun konu sahibi yasal süreç aşılmış, profesyonel yardım almanizi da tavsiye ederim ama bana çok iyi bir anne olacakmışsınız gibi geliyorSorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Başka işin gücün yok mu senin ya .bi de hakaret ediyor sen kimsin git bebeğine kıyafet filan bakOnun geleceğe dair büyük planları var. Bebek engel oluyor. Senin benim gibi kadınların da bu hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak. Öyle diyor sayın üstün zekalıartık sinirden ne yapacağımı bilmiyorum
Canım sakin ol ne gerek varOnun geleceğe dair büyük planları var. Bebek engel oluyor. Senin benim gibi kadınların da bu hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak. Öyle diyor sayın üstün zekalıartık sinirden ne yapacağımı bilmiyorum
Kesinlikle bebeksiz daha kolay boşanırım fikri konusunda haklısınız .eşim boşanacak bişi yapmıyor zaten .ama ben alışamadım .
Kadının esas korkusu anne olmak degil ki canım çocuksuz daha rahat boşanırım diye düşünüyor çocuk olursa rahatı bozulacak endişesi buherkes eksilemiş ama ben beğendim, genelde insan yetiştirmenin ,anne olmanın ne denli büýük bir sorumluluk olduğunu bilen kadınlar bu duyguyu yaşar ve yine çok büyük bor ihtimalle de de firt firt doğuran sozde analardan çok daha iyi bir anne olurlar...sakin olun konu sahibi yasal süreç aşılmış, profesyonel yardım almanizi da tavsiye ederim ama bana çok iyi bir anne olacakmışsınız gibi geliyor
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ben zaten bakmicam demedim tabi ki bakıcam .ama dediğiniz gibi sürü sürü çocuk hiç benlik değil .bir tane olsun yeter modundayım ben .evlilik yürütmek kolay bişi değilherkes eksilemiş ama ben beğendim, genelde insan yetiştirmenin ,anne olmanın ne denli büýük bir sorumluluk olduğunu bilen kadınlar bu duyguyu yaşar ve yine çok büyük bor ihtimalle de de firt firt doğuran sozde analardan çok daha iyi bir anne olurlar...sakin olun konu sahibi yasal süreç aşılmış, profesyonel yardım almanizi da tavsiye ederim ama bana çok iyi bir anne olacakmışsınız gibi geliyor
Evet rahatıma düşkünüm size ne !Kadının esas korkusu anne olmak degil ki canım çocuksuz daha rahat boşanırım diye düşünüyor çocuk olursa rahatı bozulacak endişesi bu
Canım herkesin psikolojisi durumlara bakış açısı çok farklı. Başta ben de psikolojiktir dedim ama saçma sapan yorumlarını görünce bu başk bişey dedim artık. Benim kv eşim 3.çocuk olmasına rağmen doğurduktan sonra suratına bakmamış 1-2ay. İstemiyorum diye. Ama şimdi en sevdiği çocuğu. Konu o değil konu, konu sahibinin kendini üstün görüp bizi aşağılaması. Yok o çalışıyormuş da maaşı varmış da biz kocalarımıza muhtaçmışız ondan gıkımız çıkmıyormuş. Bu hayatta tek başarımız da doğurmakmış. Bu neyin kafası peki?Mesajlarin hepsini okumadim ama tahmin ediyorum. Bir sure once olsa senin gibi lakayit bulur sinirlenebilirdim usluba. Ama yakinlarda cok sevdigim birisi yeni dogum yapti. Okb li idi. Hamilelikte psikolojisi hormonlardan dolayida cok kotu idi. Surekli ben ilac kullandim cocuga zarar verdim istemiyorum vs diyordu ve kendine zarar veriyordu bebekten kurtulmak icin. Dogumdan sonrada 2 ay hic istemedi bebegi. Ama 40 cikipta hormonlari düzelince oyle sardi sevdi ki bebegini sanki o gunler hic yasanmamis gibi oldu. Demem o ki konu sahibinin sartlarini psikolojisini bilemem. O yuzden artik bunlari yargilamamayi ben kendi adima ogrendim. Ha kisi fake de olabilir. Onuda bilemem. Ama illaki aynisini yasayip fake olmayan arayista olan olabilir. Olurda bu mesaja denk gelirse gececegini bilsin isterim..
Eşimin nu fikirden hiç mi hiç haberi yok boşanmak da istemiyor bunu düşünen benim sadece kendi içimde .söyleyecek bişi de yok çünkü büyük bi problem de yokŞimdi esiniz bosanmak mi istiyor? Alisamadiginiz konular ne?
doğru aslinda, yürümeme ihtimali olan bir evlilikte gebelik istememek de mantikli ama keşke geç kalınmasaymış, böyle durumlarda anne net olsa bile baba küretaja izin vermedigi için süre uzayabiliyor, burda da öyle olmus, keske korunmayı sıkı tutsaydıKadının esas korkusu anne olmak degil ki canım çocuksuz daha rahat boşanırım diye düşünüyor çocuk olursa rahatı bozulacak endişesi bu
siz evliliğe alisamamissiniz kaç aylik evlisinizEşimin nu fikirden hiç mi hiç haberi yok boşanmak da istemiyor bunu düşünen benim sadece kendi içimde .söyleyecek bişi de yok çünkü büyük bi problem de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?