İSTENMEYEN GEBELİK

Canım bir şeyler yaşamışsın, evet ama bundan sonra daha dikkatli ol. Ben geri çekilme yöntemine dikkatle uymama rağmen, yani içime boşalma olmamasına rağmen hamile kaldım. Maalesef zevk suyunun içine milyonda bir damla bile olsa karışmış ve benim hamile kalmama yetti. Madem böyle bir şey yapacaksın çok daha dikkatli bir yol seçmelisin

Herkesin günahı da sevabı da kendine... Burada sorulan soru farklı yapılan yorumlar farklı,yadırgayıcı,sert,acımasız.. Evet doğru değil masum bir cana kıymak ama bırakın da vebalini kendisi ödesin. Siz böyle dindar takılarak Allah'a havale ediyorum falan derken bile konu sahibinin günahından pay alıyorsunuz. Allah'tan başka kimseye düşmez hata yapan insanı cezalandırmak.
Eğer istemiyorsan bebeği kürtaj olacaksın mecburen ama umarım vicdanın seni bir ömür rahatsız etmez.

Ne istiyosan onu yap. Ya doğur ya aldır sence başka çözümü var mı? Korkunun ecele faydası yok. Buraya yazıyosan da tepkilere açık olcaksın. Kmsenin seni kınadığıda yok. Sdece bu haltı yiyosan korkmann anlamıda yok.

katılıyorum size gercekten biz Allahıma yalvarıyoruz bebek sahibi olmak icin hıc olmayanlar var benim bir kez düşüğüm oldu ne kadar kötü bişey nasıl kıyılır bi cana ya istemiyosan madem niye biseyler yaşıyosun demi günah evlen o zaman rahat olursun en azından yaptıgın zina sen zevk aldım diye düşünürken Allah katında amel defterine yazılıyo bu 19 yasında aklı basında bi insansın kendine yazık etme . pişman olursun böyle.

Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye hadis var. Bence konuştuklarınıza dikkat edin. Çünkü hepimizin çoluk çocuğu var ya da olacak. Yanlış birşey evet ama yol göstermeye çalışın, kınamak size düşmez.

O adet sokturucu haplar gebelik olusmussa dusurmez aksina gebeligin tutunmasini saglar :) hamile oldugumdan habersizken kullanmistim ordan biliyorum:)

Ben senın o istemwdigin evlat için yıllardır ugrasıyorum bır kaybım oldu canımdan can gıttı ve suan hayatı tehlıkem olmasına r
senın o vucudundan atmayı dusundugun canı ben vucuduma sokabılmek için Yıllarca ugrastım agladım yıprandım khroldum yasın cokta kucuk degıl bır cana kıymak suan kolay ama ılerde anne oldugunda htta belkı olmadan o yasadıgın vicdan azabınla yasayabılcekmısın yapmayın boyle seyler cınsel ilişki yasayacak kdr buyuksen bu sorunlulugu alıcak kadrda buyumussundur bence

Aynen ben de ugrasiyorum ugrasiyorum bebegim olsun diye olmuyor RABBim belki zamanini biliyor Ona siginiyorum insaLALAH hayirlisi ile saglikli evlat nasip eder diye her zaman dua ediyorum ama boyle olaylari okuyunca fittiriyorum. Hele haberlerde tuvalette dogurup merdiven bosluguna atanlar posetleyip atanlar yahu Allahtan korkun be diyorum insan bi hayvana kiyamiyor kendi yavruna bunu nasil yaparsin..

Ya çaresiz kızmış ne caresizi be 19 yaşında o işi biliyo sonucuna katlanacak yapacak bisey yok anne babası duysa çok üzülmez mi ya ALLAH aşkına ya ben çok üzüldüm gerçekten

Ya çaresiz kızmış ne caresizi be 19 yaşında o işi biliyo sonucuna katlanacak yapacak bisey yok anne babası duysa çok üzülmez mi ya ALLAH aşkına ya ben çok üzüldüm gerçekten birde çözüm yolu arayanlara ne demeli

Insallah hamile degilsindir. Cunku ya dogurup sokaga aticaksin yada aldiracaksin. Bu isi madem yapiosun arastiracaksin onlemini alacaksin. Cocuk oyuncagi degil bu

Allah yardimcin olsun ins hamile degilsindir ama düsürmen icin de sunu sunu yap diyip o vebalin altina girmem. Umarim bizimle dalga gecmiyosundur cunku evlat sahibi olma konusunda herkesin cani yanmis bu vurdumduymazligini kaldiramayacak cok insan var. Sevgilinle konus bi cozum bulun

Ben hamile olduğunu düşünmüyorum anlattığın gibi olduysa çünkü neler duyuyoruz ilişkiden sondra ayağımı Havaya dikip saatlerce yatıyorlar buna rağmen kalamıyorlar. Yani hamile kalmak o kadar kolay değil.
Ama şayet kaldın diyelim evlensen bile daha çok küçüksün bebek için bence aldırmak senin için en mantıklı yol olur.

Konu Sahibi ne yaptı merak ettim. Ama burda kınayan çok olmuş. Kinamalyalim o da bizim bir hemcinsimiz, bu durum herkesin başına gelebilir. Daha 19 yaşında gencecik bir kız. Bir hata yapmış kendi de pişman. Biz büyükleri ve hemcinsi olarak kimseye anlatamadiklarini bize danışmis işte. Hoşuna gitmeyen yorum yapmaz olur biter. Kinamanin bir anlamı yok. Unutmayalım kinamadigimiz şey başımıza gelmeden olmezmisiz.

Canım endişe etme hamile olduğunu sanmıyorum. Zevk suyundan hamile kalmak düşük bir ihtimal. Bı kan tahlili yaptir. Hamileysen ve istemiyorsan doktorun en iyi çözümü önerir sana. Doktor senin sosyal yasantinla ilgilenmez sağlığında ilgilenir o yüzden rahat ol.

Burda ki herkes sevişmeyi evlilik gerekçesi görür :) aksi halde seni kullanırlarmışmışmış... (malız ya biz kadınlar )

Sevişen herkesi çocuk bakacak kapasitede sanırlar...aldırmaymışmışmış (kendileri gelip bakacak herhal )

kulak arkası et çünkü hayat senin

Tabiki herşeyin bedeli var ve ödeyeceksin gerekirse (kürtaj gibi mesela)
ama dedim ya hayat senin...sakın ha! Şu sayfalarda ki sana acıyan ve ezikleyen hatunların ağzına düşme...çünkü onlar birer programlanmış hayatlar...seni pek anlamaz...hayatı da pek bilmez...anca içerden konuşur dışa çıkamadığı için...

Dünya bunlarla dolu

Hay ağzına sağlık

Hay ağzına sağlık
Topik komple bunlarla dolu
Biri de demiş ki bak biz hamileyiz dert ediyormuyuz
Tek bir kelime söylesem hakaret sayacaklar
Ama ne hikmetse hatunun varlığı hakaret sayılmıyor...
Hay sizin zihniyetinize taç dikeyim...
Kaçıyorum ben burdan...daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…