- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
Ne istiyosan onu yap. Ya doğur ya aldır sence başka çözümü var mı? Korkunun ecele faydası yok. Buraya yazıyosan da tepkilere açık olcaksın. Kmsenin seni kınadığıda yok. Sdece bu haltı yiyosan korkmann anlamıda yok.Bakın haklısınız ama inanın şuan çok kötü durumdayım 27 şubatta ilişkiye girdik içime bir şüpe düştü bu gece çok korkuyorum eğer hamile kalırsam ne yapmam lazım onun için bilgi verirmisiniz
katılıyorum size gercekten biz Allahıma yalvarıyoruz bebek sahibi olmak icin hıc olmayanlar var benim bir kez düşüğüm oldu ne kadar kötü bişey nasıl kıyılır bi cana ya istemiyosan madem niye biseyler yaşıyosun demi günah evlen o zaman rahat olursun en azından yaptıgın zina sen zevk aldım diye düşünürken Allah katında amel defterine yazılıyo bu 19 yasında aklı basında bi insansın kendine yazık etme . pişman olursun böyle.Yahu vallahi pes. Kinamak yargilamak istemiyorum ama hic ileriki hayatini dusunmuyor musun? Senle iliskiye giren zuppenin seninle evlenecegi gercekten dusunuyor musun? Ya da evlemecek he tamam diyelim. Onun basina bi is gelmeyecegini senin oylece ortada kalmayacagini nerden biliyorsun? Ilerde nasil evlenmeyi dusunuyorsun ya nebilim nasil basit yapabiliyorsunuz bunlari
Onlarin bir anlik zevkinin ugruna burada gunelrce aylarcs yillarcs o mucizeye sahip olmak icin ugrasanlarin belki de sahip oldugu o bebegi öldürmeye ne hakki var ya.. vicdanim kabul etmiyor.. bi anlik zevk uğruna bu cahiliigi yapiyor sonra oluşursa o masumiyeyi ortadan kaldirmanin yollarini buradan arıyor. Allahtan korkun varsa sonucunu istemedigin seyi ne diye yaparsin
Ben senın o istemwdigin evlat için yıllardır ugrasıyorum bır kaybım oldu canımdan can gıttı ve suan hayatı tehlıkem olmasına rİyi geceler 19 yaşını bitirip 20 yaşından gün aldım ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik belki bu söylediğimle beni aşalarsınız kınarsınız üzülürsünüz ama yapcak bir şeyim yok artık ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım işi hiç şansa atmadı hep tedbirli davranarak yaptı hiç şansa atmadı hep çıkarıp bekledik boşalmasını ama yintttereddütteyim ben acaba kaçtı mı diye eğer kaçtıysa ve hamileysem bunu önlemek için ne yapabilirim lütfen yardım edin internette çok şey okudum ama bu sayfada da öeneğini görüp bendeyyazmak istedim
senın o vucudundan atmayı dusundugun canı ben vucuduma sokabılmek için Yıllarca ugrastım agladım yıprandım khroldum yasın cokta kucuk degıl bır cana kıymak suan kolay ama ılerde anne oldugunda htta belkı olmadan o yasadıgın vicdan azabınla yasayabılcekmısın yapmayın boyle seyler cınsel ilişki yasayacak kdr buyuksen bu sorunlulugu alıcak kadrda buyumussundur benceİyi geceler 19 yaşını bitirip 20 yaşından gün aldım ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik belki bu söylediğimle beni aşalarsınız kınarsınız üzülürsünüz ama yapcak bir şeyim yok artık ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım işi hiç şansa atmadı hep tedbirli davranarak yaptı hiç şansa atmadı hep çıkarıp bekledik boşalmasını ama yintttereddütteyim ben acaba kaçtı mı diye eğer kaçtıysa ve hamileysem bunu önlemek için ne yapabilirim lütfen yardım edin internette çok şey okudum ama bu sayfada da öeneğini görüp bendeyyazmak istedim
Aynen ben de ugrasiyorum ugrasiyorum bebegim olsun diye olmuyor RABBim belki zamanini biliyor Ona siginiyorum insaLALAH hayirlisi ile saglikli evlat nasip eder diye her zaman dua ediyorum ama boyle olaylari okuyunca fittiriyorum. Hele haberlerde tuvalette dogurup merdiven bosluguna atanlar posetleyip atanlar yahu Allahtan korkun be diyorum insan bi hayvana kiyamiyor kendi yavruna bunu nasil yaparsin..katılıyorum size gercekten biz Allahıma yalvarıyoruz bebek sahibi olmak icin hıc olmayanlar var benim bir kez düşüğüm oldu ne kadar kötü bişey nasıl kıyılır bi cana ya istemiyosan madem niye biseyler yaşıyosun demi günah evlen o zaman rahat olursun en azından yaptıgın zina sen zevk aldım diye düşünürken Allah katında amel defterine yazılıyo bu 19 yasında aklı basında bi insansın kendine yazık etme . pişman olursun böyle.
Hay ağzına sağlıkBurda ki herkes sevişmeyi evlilik gerekçesi görür :) aksi halde seni kullanırlarmışmışmış... (malız ya biz kadınlar)
Sevişen herkesi çocuk bakacak kapasitede sanırlar...aldırmaymışmışmış (kendileri gelip bakacak herhal)
kulak arkası et çünkü hayat senin
Tabiki herşeyin bedeli var ve ödeyeceksin gerekirse (kürtaj gibi mesela)
ama dedim ya hayat senin...sakın ha! Şu sayfalarda ki sana acıyan ve ezikleyen hatunların ağzına düşme...çünkü onlar birer programlanmış hayatlar...seni pek anlamaz...hayatı da pek bilmez...anca içerden konuşur dışa çıkamadığı için...
Dünya bunlarla dolu
Topik komple bunlarla doluHay ağzına sağlık
Eğer hamile kaldıysan, ya merdiven altı bir yer bulup hayatını riske atarak, kaçak olarak bebeğini aldıracaksın ya da doğuracaksınOlduysa işte ozman ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?