haberi var mesajdan .. allah askına ben ne yaptım da sucum nemesaji bile atmasaymissin diycem ama yindede buyukluk sende kalsin atmissin, ama artik usteleme derim.
sevgilininde mesajdan haberi olsun bence,
sevgilin bile sanki artik seni istemiyolar diye sinyal vermis. ins sana sadiktirda vazgecmez.
saygıda bır gun bile kusur yapmadım kendı annem babam gıbı sevdım ınanınSevilmek için uğraşıp alttan aldıkça ezerler bence bu kadar ilgilenmeyin
Anlayabiliyorum inanın ne kadar iyi niyetli yaklaşırsak o kadar ters tepiyor nedense aynısını yaşadığım için biliyorum bence artık üstüne düşmeyin arayıp sormayın bayram seyran haricisaygıda bır gun bile kusur yapmadım kendı annem babam gıbı sevdım ınanın
annesiyle birbirimiz kanka diyorduk yani aramız o kadar iyiydi
nasıl arayabiliirm ki artıkAnlayabiliyorum inanın ne kadar iyi niyetli yaklaşırsak o kadar ters tepiyor nedense aynısını yaşadığım için biliyorum bence artık üstüne düşmeyin arayıp sormayın bayram seyran harici
Suçunuz yok ama o evde oğulları ile ilgili herşeyin sebebi siz görüneceksiniz nedenini bende bilmiyorum ama hep öyle oluyorhaberi var mesajdan .. allah askına ben ne yaptım da sucum ne
sürekli düşünüyorum duruyorumÇok muhabbet tez ayrılık getirir,şimdiden bu kadar içlerine girmeseydin keşke.
kavga etsek bile ben suclu gorunurum daha once olduSuçunuz yok ama o evde oğulları ile ilgili herşeyin sebebi siz görüneceksiniz nedenini bende bilmiyorum ama hep öyle oluyor
Vallahi kimseye fazla değer vermemek yüz göz olmamak lazım hatta ben sizin yerinizde olsam sevgilime nazik nazik neden böyle oldu ben çok kırıldım gibisinden konuşurdum zaten seviyorsa rest çekmezkavga etsek bile ben suclu gorunurum daha once oldu
biliyor ama biz sucluyuz diyor yalnız kaldık evde diyor , ama annesinin hep haberi vardıVallahi kimseye fazla değer vermemek yüz göz olmamak lazım hatta ben sizin yerinizde olsam sevgilime nazik nazik neden böyle oldu ben çok kırıldım gibisinden konuşurdum zaten seviyorsa rest çekmez
Ah canım ah kendileri çağırırlar sonra evimize tek geldi aaaa diye laf ederler. Alttan almayın bence bu konuda ben ayıp bişey yapmadım habersiz gitmedim bu nasıl muamele ben bunu haketmedim demediniz mibiliyor ama biz sucluyuz diyor yalnız kaldık evde diyor , ama annesinin hep haberi vardı
bu sefer annesi çağırmadı ama sevgilim dedi biz eve gidiyoruz diyeAh canım ah kendileri çağırırlar sonra evimize tek geldi aaaa diye laf ederler. Alttan almayın bence bu konuda ben ayıp bişey yapmadım habersiz gitmedim bu nasıl muamele ben bunu haketmedim demediniz mi
ne bacak kadar boyu be , 23 yasındayım ben . basına kalmak da ne dedmk şuna bak allah askınaYahu bacak kadar boyunuzla erkek arkadaş ailesiyle tanışmak nedir, ne aceleniz var? Bir de istenmeyen gelin falan demişsin, bu yaşta ne gelini damadı ne evlenmesi?
Çok gençsiniz, cahilsiniz bir hata yapar da oğullarının başına kalırsın diye korkuyorlar ki haklılar.
Hayırlısı olsun ne diyelimbu sefer annesi çağırmadı ama sevgilim dedi biz eve gidiyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?