istenmeyen gelin mi olacağım :(

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
öncelikle herkese merhabalar .. bundan 9 ay önce ilişkim başadı , annesiyle babasıyla tanıştım . o benim enne babamla tanıtı . annesiyle birbirimiz kanka diyorduk yani aramız o kadar iyiydi . arayıp soruyordum . onlara da gidiyorduk aksam yemkelrine bazen annesi davet ediyordu, kışın osmanlıca çalısıyorduk onların evinde vs . yani evlerine gelip giden biriyim o da bizim evimize gider gelir . ha onlarda yalnız kaldığımız zamanlarda oluyordu çay içip yemek yaptığım .. annesi de biliyordu . olaya geleyim . gecen dedi ki sana kahvaltı hazırlayım bu arada annesi babası calısıyor kız kardesi evde . neyse annesine dedi biz gidiyoruz eve diye haberi vardı yani babasının yok haberi . beni aldı otobuse bindik gidiyoruz onlara babası aradı nerdesin diye o da baska bi yere gittiğimizi soyledı benimle bulustugunu söyledi . dükkana gel dedi babası yeni bulusutugumuz halde . yarı yolda indik beni geri bırakacaktı tekarar bir telefon . gelme gerek kalmdı dedı babası . bizde onlara geri gittik. bana kendi köy tostu yaptı hatta kızkardesine de yaptık neyse o yemedi tokmus , iki saat falan gecti babası aniden eve geldi , benimkine laf söyledi aman kaç dükkandan diye yanımda yerdi anlayacağınz ve işten kaçanbiri değilkesinlikle , erkek kardesi de var ama ailenin bütün işini o yapar . saygıda kusur etmez . sonra babası bana sinirli sinirli selam verdi . babası gitti . bende kız kardesinin yannda konusamadım odaya gidelim mi bi dedim . gittik dertleşiyoruz . telefon geldi annesinden benimkine , bida biz yokken eve gelmesinler demiş babası .(tamam haklı) evden cıktık . babası bu sefer eve gelince bida hiç gelmesinler demiş . sevgilim dedi ki seni artık istemiyorlar sanırım bana bir sey demediler ama bence oyle dedi bir tartısma esnasında .
annesini aradım bir kaç gün sonra hal hatır sormak için açmadı , geri de sonuş yaomadı daha sonra .sevgilime ayakkabı süprizi yapacaktım annesini aradım aykabbı numarasını sormak için ertesi gün , yine açmadı geri, de donmedi . bir iki gun sonra mesaj attım abla sana bşr yanlısım mı oldu dedim , tel cantada duymuyorum sadece seni değil hiçbir arayanı kontor de yok donus yapamadım dedi . sonra bende uzun bir mesaj yazdım siz haklısın ben küçüğüm , cahiliz sonucta, her ne kadar kotu bı sey yapmasakta evde yalnız oturmmaız doğru değil , affedin X amcayla dedim sizi üzdük kızdırdık bir daha olmayacak konustuk kendı aramızda dedim bana sadece şu işareti gonderdi hani okey anlamında kı basparmak işareti . o kadar uzun mesajıma cevap dahi vermedi . .( bu arada onlara karsı en ufak bır yanlıs harreketim sayguda ksuurum olmadı ) kaç gundur aklıma takılıyor , tanısmaya da ailemle erken diye gelmek istemediler bu olaydan once . akılmdan hiç çıkmıyor . istemzlerse beni oğullarını etkilerlerse vs . aklımı oynatcam

mesaji bile atmasaymissin diycem ama yindede buyukluk sende kalsin atmissin, ama artik usteleme derim.
sevgilininde mesajdan haberi olsun bence,
sevgilin bile sanki artik seni istemiyolar diye sinyal vermis. ins sana sadiktirda vazgecmez.

mesaji bile atmasaymissin diycem ama yindede buyukluk sende kalsin atmissin, ama artik usteleme derim.
sevgilininde mesajdan haberi olsun bence,
sevgilin bile sanki artik seni istemiyolar diye sinyal vermis. ins sana sadiktirda vazgecmez.
haberi var mesajdan .. allah askına ben ne yaptım da sucum ne

El işte ne yapacağı ne düşüneceği hiç belli olmaz. İlk etap yakınlaşırlar sizde kendiniz gibi sanırsınız ama birşey olur karşınıza geçerler. Bundardır ki hiç bir söze hiç birşeye sebebiyet vermemek lazım. Çok mu davet ettiler bir kere gitseydiniz. Sonra herşeyi söylerler işte ....

Anlayabiliyorum inanın ne kadar iyi niyetli yaklaşırsak o kadar ters tepiyor nedense aynısını yaşadığım için biliyorum bence artık üstüne düşmeyin arayıp sormayın bayram seyran harici
nasıl arayabiliirm ki artık kırılırım bır sey denir falan

Vallahi kimseye fazla değer vermemek yüz göz olmamak lazım hatta ben sizin yerinizde olsam sevgilime nazik nazik neden böyle oldu ben çok kırıldım gibisinden konuşurdum zaten seviyorsa rest çekmez
biliyor ama biz sucluyuz diyor yalnız kaldık evde diyor , ama annesinin hep haberi vardı

Yahu bacak kadar boyunuzla erkek arkadaş ailesiyle tanışmak nedir, ne aceleniz var? Bir de istenmeyen gelin falan demişsin, bu yaşta ne gelini damadı ne evlenmesi?

Çok gençsiniz, cahilsiniz bir hata yapar da oğullarının başına kalırsın diye korkuyorlar ki haklılar.

Ah canım ah kendileri çağırırlar sonra evimize tek geldi aaaa diye laf ederler. Alttan almayın bence bu konuda ben ayıp bişey yapmadım habersiz gitmedim bu nasıl muamele ben bunu haketmedim demediniz mi
bu sefer annesi çağırmadı ama sevgilim dedi biz eve gidiyoruz diye

Annesiyle kanka demek falan gereksiz yakınlık olmuş bir şekilde patlak verirdi zaten.mesafeli durun elinden geleni yapmışsınız erkek arkadasınızı gözlemleyin bakalım o nasıl davranıcak.

ne bacak kadar boyu be , 23 yasındayım ben . basına kalmak da ne dedmk şuna bak allah askına tahinsizpekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…