istenmeyen gelin mi olacağım :(

Annesiyle kanka demek falan gereksiz yakınlık olmuş bir şekilde patlak verirdi zaten.mesafeli durun elinden geleni yapmışsınız erkek arkadasınızı gözlemleyin bakalım o nasıl davranıcak.
annesi dedi bana kanka de diye vallahi

Annesinin haberi olmuş olabilir, haberinin olması evde yalnız kalmanızı onayladığı anlamına gelmez, bu konuda çok saf davranmışsınız. Kaldı ki yüzünüze karşı onaylar gibi görünür belki ama kocası sinirlenince de elbette hemen onun tarafını tutar. Düşünün bir, koskoca kadın elin kızını savunmak için neden kocasıyla papaz olsun? Bir de tanışmadan bahsetmişsiniz, daha 9 ay olmuş, ne kadar tanıyorsunuz da tanışmaya gelmiyorlar diye küsüyorsunuz? Yaşınız kaç?

23 yasındayım

Profilinde az önce lise yazıyor gibi okudum, şimdi lisans okudum. Değiştirmiş de olabilirsin ama günahını almayayım, emin değilim.

20'li yaşlarındaysan ona göre davranmalısın sanırım yine de. Sevgilinin annesine kanka demek nedir allah aşkına?

annesi dedi 23 yasındayım lisansım evet . annesi ısrar etti kanka de bana diye yaşlı gozukmek istemiyor genc biraz cunku .

Belki bunu en başindn beri sorun yapiyolardi ama bu kadar abartacaginizi düşünmediler. Baktilar ki hala gitmeye devam ediyosun bu da aile içinde sorun oluyo,önünü kesmişlerdir.
Bi de tabi evde yalnizsiniz falan bunun da endişelerini yaşamişlardir. Kaldi ki ben böyle bi izlenim vermezdim şahsen hadi bi kere falan gittin ama bunu devamli hale getirmen yanliş bi izlenim olmuş bence.
Yerinde olsam üstlerine daha fazla düşmem. Biraz geri adim at..

olabilir haklısınız bundan sonra gitmeyeceğim zaten ama ya istemzlerse beni . bı şucumuz gunahımımız yokken ilişkimize yansımasından korkuyorum

annesi dedi 23 yasındayım lisansım evet . annesi ısrar etti kanka de bana diye yaşlı gozukmek istemiyor genc biraz cunku .

Israr etse bile uygun olmadığını, böyle hitap etmemen gerektiğini bilecek olgunlukta olmalıydın.
23 yaşında bir kızla erkek arkadaşının aynı evde olması normal şartlarda aileler açısından sorun olmaz. Başka bişeyler var altında. Kısa zamanda fazla laubali olmuşsunuz.

pişmanım aslında .. annesi o kadar yakın davrandı ki aksini soylemem kotu olacak gibiydi yani samımıyetsiz

ona bir sey dediğim yokta işte korkuyorum

pişmanım aslında .. annesi o kadar yakın davrandı ki aksini soylemem kotu olacak gibiydi yani samımıyetsiz

Bu da sana ders olsun. Öyle üç beş aylık ilişkilerde aileyle tanışılmaz, eve girip çıkılmaz, laubali olunmaz. Hele ki evlilik için önünde zaman varsa evlilik şartları oluşana dek yapılmaz bunlar.

yapılmamalıymıs anldım şuan ki aklım olsa yapmam ama onemlş olan bundan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…