annesi dedi bana kanka de diye vallahiAnnesiyle kanka demek falan gereksiz yakınlık olmuş bir şekilde patlak verirdi zaten.mesafeli durun elinden geleni yapmışsınız erkek arkadasınızı gözlemleyin bakalım o nasıl davranıcak.
Kötü niyetle demek istemedi benim yaşımı gördü herhaldene bacak kadar boyu be , 23 yasındayım ben . basına kalmak da ne dedmk şuna bak allah askınatahinsizpekmez
23 yasındayımAnnesinin haberi olmuş olabilir, haberinin olması evde yalnız kalmanızı onayladığı anlamına gelmez, bu konuda çok saf davranmışsınız. Kaldı ki yüzünüze karşı onaylar gibi görünür belki ama kocası sinirlenince de elbette hemen onun tarafını tutar. Düşünün bir, koskoca kadın elin kızını savunmak için neden kocasıyla papaz olsun? Bir de tanışmadan bahsetmişsiniz, daha 9 ay olmuş, ne kadar tanıyorsunuz da tanışmaya gelmiyorlar diye küsüyorsunuz? Yaşınız kaç?
Bildiğim kadarıyla evde kızkardeş de vardı hatta başka olaydan size patladılar bence23 yasındayım
evet vardı canımBildiğim kadarıyla evde kızkardeş de vardı hatta başka olaydan size patladılar bence
Yahu bacak kadar boyunuzla erkek arkadaş ailesiyle tanışmak nedir, ne aceleniz var? Bir de istenmeyen gelin falan demişsin, bu yaşta ne gelini damadı ne evlenmesi?
Çok gençsiniz, cahilsiniz bir hata yapar da oğullarının başına kalırsın diye korkuyorlar ki haklılar.
Eee o zaman erkek arkadaşınız annesi eve gelmenizi onaylamadığı halde siz üzülmeyin diye falan söylememişte olabilirevet vardı canım
annesi dedi 23 yasındayım lisansım evet . annesi ısrar etti kanka de bana diye yaşlı gozukmek istemiyor genc biraz cunku .Profilinde az önce lise yazıyor gibi okudum, şimdi lisans okudum. Değiştirmiş de olabilirsin ama günahını almayayım, emin değilim.
20'li yaşlarındaysan ona göre davranmalısın sanırım yine de. Sevgilinin annesine kanka demek nedir allah aşkına?
öyle olsa soylerdi bilşyorumEee o zaman erkek arkadaşınız annesi eve gelmenizi onaylamadığı halde siz üzülmeyin diye falan söylememişte olabilir
olabilir haklısınız bundan sonra gitmeyeceğim zaten ama ya istemzlerse beni . bı şucumuz gunahımımız yokken ilişkimize yansımasından korkuyorumBelki bunu en başindn beri sorun yapiyolardi ama bu kadar abartacaginizi düşünmediler. Baktilar ki hala gitmeye devam ediyosun bu da aile içinde sorun oluyo,önünü kesmişlerdir.
Bi de tabi evde yalnizsiniz falan bunun da endişelerini yaşamişlardir. Kaldi ki ben böyle bi izlenim vermezdim şahsen hadi bi kere falan gittin ama bunu devamli hale getirmen yanliş bi izlenim olmuş bence.
Yerinde olsam üstlerine daha fazla düşmem. Biraz geri adim at..
annesi dedi 23 yasındayım lisansım evet . annesi ısrar etti kanka de bana diye yaşlı gozukmek istemiyor genc biraz cunku .
Bence bu kadar üzme kendini herşey olacağına varır sen kötü bişey yapmadın mis gibi arayıp sordun yeter ki erkek arkadaşınla aran bozulmasın eğer sen ona karşı tatlı dilli olursan sıkıntı olacağını sanmamöyle olsa soylerdi bilşyorum
pişmanım aslında .. annesi o kadar yakın davrandı ki aksini soylemem kotu olacak gibiydi yani samımıyetsizIsrar etse bile uygun olmadığını, böyle hitap etmemen gerektiğini bilecek olgunlukta olmalıydın.
23 yaşında bir kızla erkek arkadaşının aynı evde olması normal şartlarda aileler açısından sorun olmaz. Başka bişeyler var altında. Kısa zamanda fazla laubali olmuşsunuz.
23 canımcnm yaş kaç
ona bir sey dediğim yokta işte korkuyorumBence bu kadar üzme kendini herşey olacağına varır sen kötü bişey yapmadın mis gibi arayıp sordun yeter ki erkek arkadaşınla aran bozulmasın eğer sen ona karşı tatlı dilli olursan sıkıntı olacağını sanmam
pişmanım aslında .. annesi o kadar yakın davrandı ki aksini soylemem kotu olacak gibiydi yani samımıyetsiz
yapılmamalıymıs anldım şuan ki aklım olsa yapmam ama onemlş olan bundan sonrasıBu da sana ders olsun. Öyle üç beş aylık ilişkilerde aileyle tanışılmaz, eve girip çıkılmaz, laubali olunmaz. Hele ki evlilik için önünde zaman varsa evlilik şartları oluşana dek yapılmaz bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?