- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
yapılmamalıymıs anldım şuan ki aklım olsa yapmam ama onemlş olan bundan sonrası
öyle yapmayı düşünüyorum ama bu durum da çok kırıcı ...Şu durumu düzeltmek biraz zor. İşler ciddiye binene kadar ortalıkta görünme, iletişime geçme. Onlar ararsa ya da çağırırsa görüş sadece.
sanki ahlaksız bır kızmısım gibi tepkilerBelki modern göründelerde eski kafalılar. Ortada birsey yokken yanlız başınıza evlerinine girip çıkmanızı ayıp ,sizide fazla rahat bulmuş ve oğullarına bu sebepten dolayı layık görmemiş olabilirler. Hatta kesin öyle.
Erkek arkadaşiniz size karşi şuan normalse hal ve hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence sorun yapmayin. Hatta onunla da sürekli bu durumu konuşmayin, endişelerinizden bahsetmeyin. Gündemden düşsün bu mevzu. Ailesi de zamanla bu moddan çikarlar,tabi eğer başka bi problem yoksa. Siz de çok kafaya takmayin, hayatiniza bakin hiçbir şey olmamiş gibi.olabilir haklısınız bundan sonra gitmeyeceğim zaten ama ya istemzlerse beni . bı şucumuz gunahımımız yokken ilişkimize yansımasından korkuyorum
bakamıyorum hayatıma aklımda devamlıErkek arkadaşiniz size karşi şuan normalse hal ve hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence sorun yapmayin. Hatta onunla da sürekli bi durumu konuşmayin, endişelerinizden bahsetmeyin. Gündemden düşsün bu mevzu. Ailesi de zamanla bu moddan çikarlar,tabi eğer başka bi problem yoksa. Siz de çok kafaya takmayin, hayatiniza bakin hiçbir şey olmamiş gibi.
ya etkilerlerse oğlum bu kızla olamz falan diye . ilişkimiz çok güzel bi zarar gelmesinden korkuyorum . ailesine karsı çok saygılı bırı öyle de olsun ama ya olursa diyorumonlar namus timsali kesildiler aşımza galba aklı sıra ogularını koruyorlar senden sen sevgilinle aranı iyi tut yeter herşey olacagıına varır üzme kendini.
Ben şuanki soğukluğun sebebini sevgilinizin babasinda görüyorum. Bence eşine karşi uyarida bulundu bi daha mintayla konuşma yüz verme arani aç gibilerinden. Kadin da kocasiyla arasi bozulmasin diye bu şekilde mesafe koydu.bakamıyorum hayatıma aklımda devamlı
Kafalarında oluşturduğunuz izlenim aynen dediğiniz gibi olmuş. İş ciddiye gitmeye başlayınca kendilerince olaya dur demişler işte.sanki ahlaksız bır kızmısım gibi tepkiler
bana da öyle geliyor :/Ben şuanki soğukluğun sebebini sevgilinizin babasinda görüyorum. Bence eşine karşi uyarida bulundu bi daha mintayla konuşma yüz verme arani aç gibilerinden.
doğru mu sizceKafalarında oluşturduğunuz izlenim aynen dediğiniz gibi olmuş. İş ciddiye gitmeye başlayınca kendilerince olaya dur demişler işte.
henüz ciddi bakmıyorlarsa demekDışarıdan bakılınca ciddiye alınmamış gibi duruyorsunuz. Hani gezsin, tozsun ne olacak gibi...
Babanın haberi yoktu muhtemelen sizin gelip gitmelerden. Öğrenince hoş karşılamamış olabilir.
Yanlış demeyelimde gitmeseydiniz iyi olurdu özellikle evde kimse yokken.toplumun büyük bir kısmı eve girip çıkıp kıza iyi gözle bakmıyor.doğru mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?